Imádom a Zayn cikkeket, olyan jó kommentek vannak esküszöm ezért érdemes elolvasni őket.
Egyébként neki volt a legjobb hangja a bandából, szóval ha jól csinálja akkor lehet karrierje, nemcsak a directionerek hallgatnak zenét, szóval rajongója azért még lehet majd.
Hivatalos! Szólókarrierbe kezd Zayn Malik
2015. július 31. 04:43
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline |
NA VÉGRE! Már vártam mikor fog újra elő bukkanni a szólókarrieres szövegével.
Olyan kis naivak néha az emberek! Egyáltalán nem vagyok meglepve. Sőt, már vártam is mikor jön az óriás "shit storm". Na, ez majd felkeveri minimum egy teljes hétre, két hétre a "birodalmunkat".
Igen, én sosem bírtam a 1D-t, maximálisan hívhatsz "hater"-nek, mert csak a szaftos szappanoperába való drámáért vagyok itt.
Kinek kell Reality Tévé, amikor itt van az igazi élet.
Olyan kis naivak néha az emberek! Egyáltalán nem vagyok meglepve. Sőt, már vártam is mikor jön az óriás "shit storm". Na, ez majd felkeveri minimum egy teljes hétre, két hétre a "birodalmunkat".
Igen, én sosem bírtam a 1D-t, maximálisan hívhatsz "hater"-nek, mert csak a szaftos szappanoperába való drámáért vagyok itt.
Kinek kell Reality Tévé, amikor itt van az igazi élet.
2015. július 31. 09:19
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline |
Remélem jobb zene lesz mint a One Directionben volt
2015. július 31. 11:18
Saturdayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 237022 offline |
Nem hiszem, hogy sikeres lesz. Ha már az elején is ezt mondta volna... De nem, ő kitalálta hogy "normális" életet akar. Sokan megutálták, a hangja nem nagy szám, szerintem megy a süllyesztőbe.
2015. július 31. 14:12
sajnálom a rajongóknak de utálom a One Direction-t... A szép fiúkák felveszik a stódióban szörnyű hangukat és el plébekelgedtnek learatják a gépek sikérét.. Remélem őt azért nem utálom annyira meg.. Remélem hogy még szeretni is fogo mert ez a banda egy rakás sz_r...
2015. július 31. 14:28
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Ha végre önmaga lehet, ahogy azt ő is említette, akkor örülök neki hogy sikerült, és további sok sikert kívánok neki. Ezen is meglátszik, hogy ez a menedzsment mennyire rossz döntés volt a srácok részéről.
2015. július 31. 15:23
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Borzasztóan érezhette magát a bandában, ha ennyire vágyott az önállóságra, mert ha ott is minden rendben ment volna, nem lépett volna ki. Azt hiszem ezért a menedzsment okolható. Nem igazi zene volt, amit játszottak, hiszen nem annak látta azt. Saját akaratuk, döntésük sem volt. Ez rendkívül szomorú szerintem. Remélem sikerül neki az, hogy megtalálja önmagát.
2015. július 31. 19:09
Ennyit arról, hogy csak egy átlagos fiú akar lenni.
2015. július 31. 19:11
Idézet
Meg akarom mutatni,ki is vagyok valójában
Akkor nekünk 5 évig kit játszottál? Nagyon szeretem Zaynt,és hihetetlenül várom a dalait és az albumját,de a feljebb írtakat nem értem
2015. július 31. 21:15
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline |
Kit érdekel?-.-
2015. augusztus 01. 10:09
Idézet (arianaforever @ 2015.07.31. 21:15)
Kit érdekel?-.-
Ha nem erdekel, nem kell se megnyitni a cikket, se kommentelni. -.-
2015. augusztus 01. 11:49
szerintem meg pont azért kéne tisztelni, mert felállt az 1D-től, amikor úgy érezte, és nem nyűglődött tovább a pénzért...
egyébként meg, nyílt titok volt, hogy Zayn a leggyengébb láncszem
egyébként meg, nyílt titok volt, hogy Zayn a leggyengébb láncszem
2015. augusztus 01. 13:13
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
#igazizene ? Komolyan Zayn? -.- hát mást nem is vártam tőled,azok után,hogy te azért léptél ki,hogy pihenhess Hát jó pihenést,az igazi zenédhez
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.