A Nirvana legendás frontembere, Kurt Cobain immár több mint 21 éve halott, ennek ellenére a mai napig nem nyugodhat békében. A zenész most 22 éves lánya születése óta áldozata a pletykáknak, és a Cobain halálát el nem fogadó rajongók zaklatásainak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Folyamatos lelki terrorban tartják Kurt Cobain lányát
2015. augusztus 02. 17:24
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. augusztus 02. 18:15
Lambika! Áh...igen..Látom, még nem hallottad az EMPÁTIA nevezetű szót. Én nagyon sajnálom Curt lányát és feleségét. Vacak érzés lehet, hogy folyton Curt halálát hántorgatják föl.
2015. augusztus 02. 18:17
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Olyan régen történt, miért kell mindenkinek mégis ezzel foglalkoznia? A család magánügye, hogy mi történt, és azt a rajongóknak is meg kellene érteniük. Ha igazán nagy rajongók lennének, nem akarnák, hogy példaképük családja miattuk szenvedjen. Szerintem.
2015. augusztus 02. 18:19
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Azért én nem szeretnék egyikőjük helyében sem lenni. Szegény lány, hogy kellett felnőnie.
Ja, és Kurt. Neki meg szinte több botránya van halála után, mint még életében volt.
Ja, és Kurt. Neki meg szinte több botránya van halála után, mint még életében volt.
2015. augusztus 02. 18:29
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline |
Szegény család, bár Cortney-t nem bírom túlzottan, de senkinek sem kívánnék ilyet. Szerencsétlen Frances, ő szinte nem is emlékszik az apjára, pont az kellene még neki, hogy a képeket nyilvánosságra hozzák...
2015. augusztus 02. 18:33
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
nem baj, kicsi Lambika, mi téged is sajnálunk, csak nem részvétből, hanem szánalomból
ON: rettenetesen rossz, kényelmetlen és szomorú lehet így élni, a felhánytorgatók apropóját pedig nem igazán értem... meghalt és tiszteletben kell tartani, ennyi
ON: rettenetesen rossz, kényelmetlen és szomorú lehet így élni, a felhánytorgatók apropóját pedig nem igazán értem... meghalt és tiszteletben kell tartani, ennyi
2015. augusztus 02. 18:44
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Lambika, csinálj úgy mint a festék, és kopj le.
ON: Teljesen megértem őket, hogy nem akarják, hogy a képek nyilvánosságra kerüljenek. Egyáltalán, miért lenne az bárkinek is jó? Ja, tényleg, a szenzációhajhászás... gusztustalan, hogy egyesek ilyen mértékig képesek lennének kihasználni egy másik ember halálát, figyelmen kívül hagyva, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznának az illető családjának.
ON: Teljesen megértem őket, hogy nem akarják, hogy a képek nyilvánosságra kerüljenek. Egyáltalán, miért lenne az bárkinek is jó? Ja, tényleg, a szenzációhajhászás... gusztustalan, hogy egyesek ilyen mértékig képesek lennének kihasználni egy másik ember halálát, figyelmen kívül hagyva, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznának az illető családjának.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. augusztus 02. 18:44
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline |
Szegény család! Sajnálom Francest, apa nélkül felnőni! Tiszteletem Courtney-nek, hogy egyedül felnevelte. Ha napvilágra kerülnének a képek, biztos, hogy a legtöbb rajongót is ugyanojan megrázkódtatás érné, mint a családot, hogy lehetnek ilyen akaratosak az emberek?
2015. augusztus 02. 18:46
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline |
Btw, Lambika, ha bajod van, papírra írd fel lécci, ne ide, köszke!
2015. augusztus 02. 18:54
Lambika, azért kíváncsi lennék, neked ez hogy esne. Nyomorék.
ON: Szegény család, megértem őket. Nem értem, miért kell még mindig ezzel foglalkozni.
ON: Szegény család, megértem őket. Nem értem, miért kell még mindig ezzel foglalkozni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.