Scream (2015 - )
2015. augusztus 05. 16:49
A sorozatos topik nem tudom miért ,de össze lett vonva a Scream Queens topikjával.
2015. augusztus 05. 18:18
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Carries @ 2015.08.05. 16:49)
A sorozatos topik nem tudom miért ,de össze lett vonva a Scream Queens topikjával.
Brittany volt. Úgy látszik nem tudja, hogy két különálló sorozatról van szól
2015. augusztus 05. 18:23
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Az 1997-es Sikoly 2. sorozatos változata
Szereplők: Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tom Maden, Tracy Middendorf, Bella Thorne
Történet: Egy internetes bántalmazás elleni incidens brutális gyilkosságban végződik, a megdöbbentő eset pedig szörnyű, egykor elkövetett gyilkosságok emlékét hozza vissza. Egy csapat tinédzser szerelembe esik, ellenséggé válik, majd gyanusítottá, célponttá míg végül áldozatává válik egy orgyilkosnak, aki vért akar.
Premier: 2015. június 30. (USA)
IMDB
Ez a sorozat nem egyenlő a Scream Queens sorozattal, ne vonjátok össze a kettőt!
Szereplők: Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tom Maden, Tracy Middendorf, Bella Thorne
Történet: Egy internetes bántalmazás elleni incidens brutális gyilkosságban végződik, a megdöbbentő eset pedig szörnyű, egykor elkövetett gyilkosságok emlékét hozza vissza. Egy csapat tinédzser szerelembe esik, ellenséggé válik, majd gyanusítottá, célponttá míg végül áldozatává válik egy orgyilkosnak, aki vért akar.
Premier: 2015. június 30. (USA)
IMDB
Ez a sorozat nem egyenlő a Scream Queens sorozattal, ne vonjátok össze a kettőt!
2015. augusztus 05. 18:58
10 felhasználónak tetszik:
adriienn96,
standoffan,
Bessie,
idone,
SmileyZ,
Lisanne,
TheDanush,
Cintii,
House Of Wax,
missdaisy
2015. augusztus 16. 18:25
Idézet (Bessie @ 2015.08.16. 18:21)
A 7-es rész vége nem kicsit volt durva. Hello Emma
SPOILER! Will rendkívül ízlésesen búcsúzott, az biztos. Csak John Karnával ne csináljanak semmit, nagyon bírom, ahogy játszik.
2015. augusztus 16. 22:12
BessieJung Kook |
Én sem akarok spoilerezni, szóval csak az olvassa akit érdekel:
Igen, valóban érdekesen búcsúzott, mégis az imdb szerint mind a 10 részben szerepel. Ezt vajon hogy oldják meg? Amúgy nekem a srácok nagyon gyanúsak. Will, Jake de még Kieran is. Elméletileg amúgy ki van téve a gyilkos is. Mármint az imdb-n. Persze lehet hogy csak ő játssza az évadban a gyilkost, de olyan lesz mint a PLL-ban. Az évad végére más lesz alatta.
Igen, valóban érdekesen búcsúzott, mégis az imdb szerint mind a 10 részben szerepel. Ezt vajon hogy oldják meg? Amúgy nekem a srácok nagyon gyanúsak. Will, Jake de még Kieran is. Elméletileg amúgy ki van téve a gyilkos is. Mármint az imdb-n. Persze lehet hogy csak ő játssza az évadban a gyilkost, de olyan lesz mint a PLL-ban. Az évad végére más lesz alatta.
2015. augusztus 17. 13:26
Idézet (Bessie @ 2015.08.16. 22:12)
Én sem akarok spoilerezni, szóval csak az olvassa akit érdekel:
Ennek több oka is lehet:
1. Az IMDb-n elég sok hülyeség is fent szokott lenni. Elég régóta vagyok tag, és emlékszem, a többiekkel mennyit melóztunk, mire a cég hajlandó volt kijavítani egy színésznő hibásan feltüntetett születési dátumát.
2. Az is sokszor elő szokott fordulni, hogy ha az illető főszereplő egy sorozatban, akkor is kap kreditet (feltüntetik a stáblistán), ha nem szerepel az adott epizódban.
3. SPOILER!Bella Thorne-t is vissza tudják hozni footage felvételek képében, szóval szerintem nem lesz probléma a többiek visszacsempészése sem.
4. MÉG NAGYOBB SPOILER! Az eredeti Scream filmekben az egyik csavar pont az volt, hogy nem egy gyilkos volt, így ne lepődjünk meg, ha itt is többen gyilkolásznak.
2015. augusztus 17. 15:33
BessieJung Kook |
A film kultikus volt, azért azt ne felejtsük el. Sok hasonló mű született utána, de egyik se volt olyan átütő, mint az eredeti. Az utolsó részt meg felejtsük is el. Amúgy pont az tetszik a Scream sorozatban, hogy hajaz a filmre, picit a péntek 13-ra, de úgy hogy a tévében vetíthető legyen és nézhessék a fiatalok is. Tiszta fura hogy már csak pár rész maradt az első évadból
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Lisanne
2015. augusztus 26. 15:31
Érdekes dolog, amit megtudtam az előző részből: Lakewoodban a 18 év alattiakat is kiszolgálják a bárban, minden kérdés nélkül.
2015. szeptember 05. 00:43
BessieJung Kook |
hát igen. Kiderült itt is nő volt a kapucni, pardon maszk alatt. Mondjuk én az összes 10 rész alatt azon filóztam, hogy a gyilkos hogy lehet olyan baromi erős, hogy nekitámad mindenkinek, pasiknak, nem is egynek, mégis ő jön ki győztesen? Erre ezt kapjuk?
Ezen azért besírtam:
Hirtelen milyen szakértő lett
A seriffet azért sajnálom. Vajon mi lesz a második évadban?
Ezen azért besírtam:
Hirtelen milyen szakértő lett
A seriffet azért sajnálom. Vajon mi lesz a második évadban?
2015. szeptember 08. 15:07
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Pár kép az 1. évadból
2015. szeptember 10. 11:15
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Nekem tetszik eddig ez a sorozat. A zenéje különösen.
A kedvencem egyértelműen Kieran meg Noah,de nagyon kedvelem Emmát és a vége fele megkedveltem Brooke-ot is habár kissé idegesítő a drágám azzal a vinnyogásával. Anno Riley-t is bírtam,de az ugye nem lett egy hosszú életű dolog.Amúgy Pipert is kedveltem,de...nekem végig 3 ember volt gyanús - Piper leginkább aztán a tanár úr majd a számomra túl tökéletes Kieran Mint kiderült az első tippem jó is volt és tényleg Piper volt a gyilkos Bár azért is tippeltem két pasira is,mert valljuk be őszintén azért az álarcos mikor felbukkan pont nem akkora volt mint Piper hanem magasabb és erősebb is ez kb tényleg olyan volt mint a PLL-ben.Ott is hidd már el,hogy az a csaj a gyilkos..Ereje pont ekkora van,nem? Meg nekem nem csak ebben hasonlít arra a sorozatra,de ez a hívogatás is,meg sms küldések,néha szinte várom,hogy oda legyen írva,hogy:-A A filmre mondjuk nem emlékszem,láttam belőle vagy belőlük de nem emlékszem rá,tuti ott is így volt így nem azt mondom nyilván,hogy a másik sorozatot utánozza csak annyit,hogy arra emlékeztet. Amúgy nekem tényleg tetszett és bár ez éppen nem maga a történettel kapcsolatos de az különösen feltűnt,hogy ezekkel a modern kis kütyükkel mennyi mindent lehet tenni.Én béna vagyok hozzájuk,de nem is bánom. A seriffet nagyon sajnáltam,Emma anyukájával olyan jó páros voltak.
Várom a második évadot,habár nekem ez amit a végén annyira leakartak nyomni a torkunkon azért gyanús..Lehet nem minden úgy van ahogy az alapján hihetnénk. Azért kár,hogy annyit kell rá várni.
A kedvencem egyértelműen Kieran meg Noah,de nagyon kedvelem Emmát és a vége fele megkedveltem Brooke-ot is habár kissé idegesítő a drágám azzal a vinnyogásával. Anno Riley-t is bírtam,de az ugye nem lett egy hosszú életű dolog.Amúgy Pipert is kedveltem,de...nekem végig 3 ember volt gyanús - Piper leginkább aztán a tanár úr majd a számomra túl tökéletes Kieran Mint kiderült az első tippem jó is volt és tényleg Piper volt a gyilkos Bár azért is tippeltem két pasira is,mert valljuk be őszintén azért az álarcos mikor felbukkan pont nem akkora volt mint Piper hanem magasabb és erősebb is ez kb tényleg olyan volt mint a PLL-ben.Ott is hidd már el,hogy az a csaj a gyilkos..Ereje pont ekkora van,nem? Meg nekem nem csak ebben hasonlít arra a sorozatra,de ez a hívogatás is,meg sms küldések,néha szinte várom,hogy oda legyen írva,hogy:-A A filmre mondjuk nem emlékszem,láttam belőle vagy belőlük de nem emlékszem rá,tuti ott is így volt így nem azt mondom nyilván,hogy a másik sorozatot utánozza csak annyit,hogy arra emlékeztet. Amúgy nekem tényleg tetszett és bár ez éppen nem maga a történettel kapcsolatos de az különösen feltűnt,hogy ezekkel a modern kis kütyükkel mennyi mindent lehet tenni.Én béna vagyok hozzájuk,de nem is bánom. A seriffet nagyon sajnáltam,Emma anyukájával olyan jó páros voltak.
Várom a második évadot,habár nekem ez amit a végén annyira leakartak nyomni a torkunkon azért gyanús..Lehet nem minden úgy van ahogy az alapján hihetnénk. Azért kár,hogy annyit kell rá várni.
2015. szeptember 10. 13:38
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Kellemes kis sorozat volt, kicsit sajnáltam is, hogy ilyen hamar vége lett Kellően volt ijesztő és nyomasztó, nekem nagyon tetszett, kivéve pár apróbb dolgot A maszk ami nem tetszett, örültem volna, ha olyan lesz, mint a filmben A másik dolog ami nem tetszett, az a karakterek felületessége Semmit nem tudunk meg a múltukról, nem voltak eléggé kidolgozva és bemutatva, és ez eléggé zavaró volt, jó lenne ha ezzel kezdenének valamit a 2. évadban
A szereplők közül kedvencem Kieran lett, meg Noah és Emmát is nagyon megkedveltem Akik annyira nem voltak szimpatikusak azok Brooke, Jake, Will és Piper A végére persze kiderült, hogy miért is volt nekem annyira unszimpatikus Piper, én a 9. részben jöttem rá, hogy ő lesz a gyilkos Clark-ot nagyon sajnáltam, ő hiányozni fog
Egyébként mindenki nagyon jól játszott, ügyes színészeket szedtek, kivéve a hölgy aki Brooke-ot játszotta, vele nagyon nem voltam megelégedve, de mindenki egyébként ügyesen szerepelt
Azért arra kíváncsi leszek, hogy miről fog szólni a 2. évad
A szereplők közül kedvencem Kieran lett, meg Noah és Emmát is nagyon megkedveltem Akik annyira nem voltak szimpatikusak azok Brooke, Jake, Will és Piper A végére persze kiderült, hogy miért is volt nekem annyira unszimpatikus Piper, én a 9. részben jöttem rá, hogy ő lesz a gyilkos Clark-ot nagyon sajnáltam, ő hiányozni fog
Egyébként mindenki nagyon jól játszott, ügyes színészeket szedtek, kivéve a hölgy aki Brooke-ot játszotta, vele nagyon nem voltam megelégedve, de mindenki egyébként ügyesen szerepelt
Azért arra kíváncsi leszek, hogy miről fog szólni a 2. évad
2016. június 04. 21:13
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
1x01 - "Red Roses" stills (HQ)
House Of Wax,
missdaisy
2016. június 04. 21:15
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
1x02 - "Hello, Emma" stills (HQ)
House Of Wax,
missdaisy
2016. június 04. 21:15
benyaw93 |
1x03 - "Wanna Play a Game?" stills (HQ)
House Of Wax,
missdaisy
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.