Perrie Edwards először szólalt meg a szakítás óta
2015. augusztus 06. 09:36
Azért engem érdekelne hogy mi volt az oka.. Szerintem soha sem illettek össze.
2015. augusztus 06. 09:56
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
valahogyan éreztem, hogy ennek hamarosan el kell jönnie, hisz ami mostanában Zayn körül forog, Perrie sem bírta volna sokáig. Sajnálom meg minden, de Perrie sokkal jobban járt, hogy szétmentek
2015. augusztus 06. 10:02
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
A szakításnak mi oka volt?
2015. augusztus 06. 10:09
Roh*dt nagy bunkóság volt megkérdezni tőle hogy ,,Szia, Hogy vagy?''
Szerinte hogy van??!! A szakítása biztos megviselte Perrie-t, nem kell emellé hiénáskodni..
Szerinte hogy van??!! A szakítása biztos megviselte Perrie-t, nem kell emellé hiénáskodni..
2015. augusztus 06. 10:45
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Nagyon sajnálom,biztos nagyon fájhat neki.
De legalább megkérdezte. Van olyan ember is,aki csak rögtön beleugrik a lényegbe,és meg sem kérdezi,hogy hogy van az illető. Persze,egyértelmű,hogy a válasz igen lesz,de mondom,legalább megkérdezték
Idézet
ViktóRia00071:
De legalább megkérdezte. Van olyan ember is,aki csak rögtön beleugrik a lényegbe,és meg sem kérdezi,hogy hogy van az illető. Persze,egyértelmű,hogy a válasz igen lesz,de mondom,legalább megkérdezték
2015. augusztus 06. 11:13
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline |
Idézet (Diala @ 2015.08.05. 20:29)
Oké, az újságíróknak nem erényük a magánszféra tisztelete, de ez szerintem különösen szemét kérdés volt. Jó, hogy nem úgy vonta kérdőre, hogy: "Most, hogy vőlegényed szakított veled, fölbontotta jegyességeteket, és három év után minden előzetes nélkül kidobott, mint macskát sz*rni, hogy érzed magad?!"
Egyetértek..
Nem igaz hogy nem bírták volna kivárni míg egy egy kicsit csillapodik a dolog..!!
2015. augusztus 06. 14:22
először nem volt igazán szimpi Perrie, de hónapok múlva szimpi lett nekem. Szerintem ők nagyon jó párost alkottak. Mindkét felet sajnálom, mivel egy szakítás nem könnyű, de azért elég érdekes, hogy pont most szakítottak, mikor Zayn hivatalosan is szóló karrierbe kezdett
2015. augusztus 06. 14:23
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Hát hogy érezhetné magát ember...-.- Persze nem a kamera elött fogja majd a szívét kiönteni..!! -.-
2015. augusztus 06. 18:55
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Egyiknek sem vagyok rajongója, nem tudom megítélni, hogy összeillettek - e vagy sem, de szerintem várható volt, hogy ez nem fog örökké tartani. Viszonylag rövid idő után jegyezték el egymást, ráadásul elég fiatalon, az ilyenek rendre nem húzzák sokáig (nem az ő kapcsolatuk az egyetlen példa erre a szituációra).
Nem kedvelem ezt a csajt, de azért sajnálom, nyilván nem lehet most könnyű neki. A riportert meg lehet szidni, hogy tapintatlan volt, de azért szerintem várható volt, hogy erről is kérdezi majd Perrie - t.
Nem kedvelem ezt a csajt, de azért sajnálom, nyilván nem lehet most könnyű neki. A riportert meg lehet szidni, hogy tapintatlan volt, de azért szerintem várható volt, hogy erről is kérdezi majd Perrie - t.
2015. augusztus 07. 12:02
Egyáltalán nem követtem nyomom a kapcsolatát Zaynnel, de azért 3 év nem kevés idő, biztos, hogy nehéz időkön fog most keresztül menni de szerencsés, hogy támogatják.
2015. augusztus 07. 18:18
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline |
Szegeny Perrie...Nagyon sajnalom hogy szakitottak...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.