Zaynről és Louis-ról nyilatkozott Liam Payne
2015. augusztus 10. 20:42
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Sari2277 igazad van !
2015. augusztus 10. 20:46
ticakaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.20. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242899 offline |
SZERINTEM nem akkora nagy "baj" hogy az 1D-ről 2 naponta van cikk !!! Valakit érdekelnek ezek a cikkek ...biztos hogy nem mindenkit ! És SZERINTEM volt ennek a cikknek értelme ... mert valakit érdekel ( ahogy engem is ) és miért "baj" ha valakinek ez tetszhet ...!? + SZERINTEM nem elég az 1D-ből (!!!!!!) mert én örülök neki hogy ilyen "sok" cikk van róluk !!! ( ez az én véleményem !)
2015. augusztus 10. 20:57
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline |
lambika
Már nem azért ,de ahhoz képest hogy utálod szinte mindeggyik cikkhez irsz. Most ne gyere nekem már azzal hogy oda basz*k az orrod elé ,mert nem kötelező rákattintani,ugyhogy hagyjuk ezt .....
Már nem azért ,de ahhoz képest hogy utálod szinte mindeggyik cikkhez irsz. Most ne gyere nekem már azzal hogy oda basz*k az orrod elé ,mert nem kötelező rákattintani,ugyhogy hagyjuk ezt .....
2015. augusztus 10. 21:45
Ez se mostani esemény azért:DDDDDD So emiatt már nem kell hisztizni, már lejárt ennek a cikknek az ideje, mégha még csak most is jött ki:)
2015. augusztus 10. 21:50
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
"Miért kell még rágódni a Zayn kilépett ügyön?"
Hát ez azért elég nagy dolog. Lehet másoknak ők tehetségtelenek,de ne feledjük,hogy ők eléggé híres egy banda. Nem csodálkozok,hogy sok cikk van róluk...
Hát ez azért elég nagy dolog. Lehet másoknak ők tehetségtelenek,de ne feledjük,hogy ők eléggé híres egy banda. Nem csodálkozok,hogy sok cikk van róluk...
2015. augusztus 10. 21:53
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Imádom Liamet :$ Látszik, hogy bár nem beszél Zaynnel de száz százalékosan támogatja, a babának is nagyon örül, mondjuk miért ne örülne? Csak az irigyek nem örülnek..
2015. augusztus 10. 22:36
Liam mindig nagyon szimpatikusan nyilatkozik, viszont az interjúvolók lassan már jegelhetnék ezeket a történéseket.
2015. augusztus 10. 22:47
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline |
Teljesen egyetértek Liammel
2015. augusztus 11. 10:10
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
Domi05 egyetértek!
2015. augusztus 11. 11:21
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline |
Miért nem írnak inkább a Cinderella Ball-ról és az Action 1D-ről? Imádom a srácokat meg minden de sok az ilyen apró felesleges cikk, írjanak inkább a jótékonykodásukról meg hasonlókról. Tegnap volt Londonban a Cinderella Ball amin Louis 2 millió Fontot adományozott a Believe in Magic alapítványnak, illetve a rendezvény házigazdája volt. A rendezvényen megjelent Liam is és Ő is rengeteg pénzt hagyott ott, mely teljes egészében az alapítványé lesz.. Írjanak inkább az ilyen hasznos dolgokról..
2015. augusztus 11. 11:23
Idézet (ticaka @ 2015.08.10. 20:46)
SZERINTEM nem akkora nagy "baj" hogy az 1D-ről 2 naponta van cikk !!! Valakit érdekelnek ezek a cikkek ...biztos hogy nem mindenkit ! És SZERINTEM volt ennek a cikknek értelme ... mert valakit érdekel ( ahogy engem is ) és miért "baj" ha valakinek ez tetszhet ...!? + SZERINTEM nem elég az 1D-ből (!!!!!!) mert én örülök neki hogy ilyen "sok" cikk van róluk !!! ( ez az én véleményem !)
Nem kötözködésből, de itt nem az a baj hogy ilyen nyilatkozós cikkek megjelennek. Ezekkel nincs semmi baj.
Azzal van baj hogy olyanokon rágódik a média hogy Zayn belájkolta Kylie Jenner képét, Zayn SMS-ben szakított [állítólag...] Perriervel, Zayn Zendayával kavar, összeveszett, majd kibékült Naughty Boyyal, majd megint összeveszett, szidja azt a bandát ami meghozta neki a sikert, nem beszél velük, a legelején pedig az hogy azt állította hogy ő most normális életet fog élni, aztán egyszer csak megjelenik az első dala. Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy ezeken a botránkozásokon rágódnak, tudom mindig van valami [vagy Jelena, vagy Miley, vagy ki tudja ki...] ahelyett hogy Zayn simán folytatná a szólóját vagy azt csinálná, amit először is akart: nyugodt életet. És most pont az ellenkezőjét kapja, mikor mindenhol ő van a középpontban.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.