Eladó Zayn Malik és Perrie Edwards közös otthona - fotók
2015. augusztus 12. 20:00
nekem ngyon nem tetszik. Olyan mint egy hotel nem egy otthon..
2015. augusztus 12. 20:45
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Szép kis ház bár ennyi pénzért és felhajtásért kicsit jobbra számítottam
Azért ha nyerünk a lottón mostnaában megfontolandó...
Azért ha nyerünk a lottón mostnaában megfontolandó...
2015. augusztus 12. 22:35
nagyon szép a ház *.*
Zayn te meg menj a francba!
paraszt..
Zayn te meg menj a francba!
paraszt..
2015. augusztus 12. 23:08
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline |
Nekem nem tetszik. Vagyis szép, modern és stílusos de valahogy olyan rideg, barátságtalan és ahogy már előttem is írták személytelen nem tudnék ilyenben élni. A ház külseje pedig elég olcsó hatást kelt.Azt sem igazán értem miért veszi meg bárki ezeketa házakat úgyértem akinek ennyi pénze van az felépíthetné a saját palotáját a saját ízlése szerint. Fogalmam sincs hogy mi történt Zayn és Perrie között (és nem is érdekel) de azért számítani lehetett arra hogy nem lesz mígahalálelnemválaszt bár az becsülendő hogy egyikük sem teregette ki a szennyest a médiának.
2015. augusztus 12. 23:10
BangtanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 247843 offline |
Hiányzik Zerrie!
2015. augusztus 12. 23:36
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Így a képek alapján a cikk nélkül is megmondtam volna, hogy focista lakott itt. Valamiért annyira tipikusan focista a ház, mind külsőre, mind pedig belsőre. xD No mindegy.
2015. augusztus 13. 00:15
directionerZerrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 227841 offline |
Annyira örülök, hogy Zayn kilépett/kirúgták a bandából. Ha ő tényleg ilyen... SMS-ben szakít a menyasszonyával(!!!!), Louis ellen fordul... Lehet, hogy volt még pár ehhez hasonló kiábrándító tette, de annyira azért nem érdekel, hogy keresgélek utána, csak, ha szem előtt van, akkor megyek rá. Abban pedig biztos vagyok, hogy ,ég lesz... nagyon sok.
Remélem, hogy Perrie TÉNYLEG jól van :/
Egyébként meg, sokan írják azt, hogy szép a ház, de személytelen, stb. :'D Azt írták, hogy kiköltöztek, akkor mi legyen benne a személyes? XD
Remélem, hogy Perrie TÉNYLEG jól van :/
Egyébként meg, sokan írják azt, hogy szép a ház, de személytelen, stb. :'D Azt írták, hogy kiköltöztek, akkor mi legyen benne a személyes? XD
2015. augusztus 13. 00:35
BadGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 220782 offline |
Hát...Zayntől ez egyáltalán nem volt szèp. Okè megèrtem szakitson ha már nem szereti, de az hogy egy nyamvat smsben na ez már sok. Annyi lehet volna már benne, hogy szemèlyesen beszèl vele a dologról.
A házról meg annyit, hogy nagyon szèp ès izlèses.
A házról meg annyit, hogy nagyon szèp ès izlèses.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.