Ismét villantott Miley Cyrus
2015. augusztus 17. 15:51
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Én nagyon szeretem Miley-t, már akkor a kedvencem volt, mikor még itt Magyarországon alig ismerték. Nagyon sok változáson ment át az utóbbi időben. Igazából az a legnagyobb gondom vele, hogy füvezik és ezt még jónak is tartja és hirdeti is. Szerintem azzal nem feltétlenül van probléma, ha vetkőzik, de igazából a meztelenséget művészibb módon is meg lehet mutatni. Például Olivia Wilde is ledobta már a textilt, de azért mégis más hatást keltettek a képek. Szerintem ha ő is egy magazinban meztelenkedne, az sokkal elfogadhatóbb lenne, mint az, hogy ezt egy közösségi oldalon teszi, méghozzá ilyen beállításokban. Sajnálom, hogy már alig készül róla normális kép, a Marie Claire új számát leszámítva, mert azokon gyönyörű. Igazából nekem az sem tetszik, hogy rövid a haja, mert szerintem a hosszabb jobban áll neki. Mondjuk egy vállig érőre megnöveszthetné. De ha ő ilyen hajjal érzi jól magát, akkor hagyja így, ez mindenkinek a maga döntése. Meg a szépsége így is megmaradt. Mint énekesnő továbbra is ugyanolyan jó, csak valahogy olyan, mintha ezt most hanyagolná. Nemrég nyilatkozta, hogy az ő szíve még mindig a country-ért dobog, ami nem csoda, hisz az apukája ezt a stílust képviseli, úgyhogy gondolom gyerekként sokat hallgatott ilyen számokat. Szerintem jót tenne neki, ha countrydalokat énekelne, mert az ő hangjához az passzol a legjobban. A The Climb brutálisan jó, szerintem több ilyen dal kellene neki. Bár az is igaz, hogy a Bangerz egy zenei ínyenc, nagyon sokoldalú és ki is ereszti a hangját rajta rendesen, de hozzám a Can't Be Tamed hangzásvilága áll a legközelebb, valamint a country-hoz hasonló dalok, mint a The Climb, vagy a Stay.. Talán ha megtalálná a zenében azt, amit igazán szeret, vagyis, hogy azt is énekelné, akkor talán nagyobb örömet okozna neki. Mert szerintem kb. úgy van az énekléssel, mint anno Amanda Bynes a színészettel, hogy egyszerűen már nem leli benne az örömét. Jó lenne, ha megtalálná önmagát, mert az, amit mutat magából, az biztosan nem ő. Csak lázad a Hannah Montana miatt, amiért beskatulyázták őt. Mint mikor Christina Aguilera is a Stripped idején levetkőzte a gátlásait, mert az első két albumánál mindent megszabtak neki. Erre ő inkább totál ellentétjét mutatta annak, amit gondoltunk róla. Ma már azonban sokkal felnőttebb és tudja, hogy nem csak úgy lehet vetkőzni, hogy azzal megbotránkoztassa a népet. Miley szerintem azt hiszi, ha így viselkedik azzal megváltoztatja a róla kialakult képet. Ez így is van, csak sajnos nem előnyére. Az a merészség, amit a Can't Be Tamed idején bevállalt inkább illett hozzá. Akkor tényleg azt lehetett róla mondani, hogy szexis, mert most sajnos nem az. Kívánom neki, hogy legyen boldog és visszatérjen önmagához. Talán azt kellene csinálni vele, mint a Hannah Montana-mozifilmben: visszavinni egy kicsit oda, ahonnan jött, vagyis a családjához, hogy ismét az a normális lány lehessen és rájöjjön, hogy füvezés és állandó italozás, meg bulizás nélkül is jól érezheti magát az ember. Ha ez megtörténne, akkor szerinte utána már kisebb eséllyel lenne ismét ilyen, mert megtanulná, hogy az életnek vannak apró örömei is, amik sokszor boldogabbá teszik az embert.
2015. augusztus 17. 15:52
Most aztán mglepodtem nagyon..1 sztem 22 évesen el tudja dönteni mitakar..2 hiába üröm rossz példát miat de o élete beleszólásuk nincs..3sztem a számai jók es "énekesnő kent van feltüntetve abba tehetséges..akk meg nem mind1 mindenkinek mit csí...nem szólhatunk bele..mindenki irja .."nem nagy újdonság meg hasonlók..hat undorító az tény de nem szólhatunk bele!!
2015. augusztus 17. 15:53
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2277 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline |
Nem lepődök meg én sem egyáltalán,de elkéne már végre fgadni,hogy ez Miley Cyrus!Azzal semmi nem lesz jobb,hogy ha visszasírjuk régi énjét és minden cikkben odaírjuk milyen is volt régen!El kell fogadni,hogy igen is felnőtt,és egyáltalán nem úgy fog viselkedni ahogyan mások akarják...hanem ahogy majd neki lesz kedve!
2015. augusztus 17. 16:14
Hát oké, ezen már végképp nem lepődöm meg, de már nagyon idegesítő ez a viselkedés...
2015. augusztus 17. 16:17
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
Lehet nem meglepő, de miért kell minden ilyen esetről cikket írni? lesz még ilyen bőven, ahogy őt ismerjük,de akit zavar az kattintson el. Nem egy nehéz dolog:))
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. augusztus 17. 16:37
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
Ez az, amit akar ez a hülye p*csa ( már elnézést, de hülye az, aki nem vallja be) hogy folyamatosan róla szóljon minden, hogy ha kitesz egy ilyet, akkor mindenhol ez jelenjen meg és az emberek már megint róla beszéljenek. Felháborodást kelt, de akkor is MEGINT középpontban van.
2015. augusztus 17. 16:54
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
na már szinte kezd róla leszokni
a sok szentfazékot meg megnézem milyenek lesznek egyetemista korukban (ha eljutnak az egyetemig)
ugyanakkor feleslegesnek tartom az erről szóló cikkeket, mivel olvastunk már pár hasonlót és azok is unják, akik amúgy nem is követnék sem őt magát, sem a pályafutását, csak nyomják az arcukba, mint bélpoklos kisgyerek a születésnapi tortát
a sok szentfazékot meg megnézem milyenek lesznek egyetemista korukban (ha eljutnak az egyetemig)
ugyanakkor feleslegesnek tartom az erről szóló cikkeket, mivel olvastunk már pár hasonlót és azok is unják, akik amúgy nem is követnék sem őt magát, sem a pályafutását, csak nyomják az arcukba, mint bélpoklos kisgyerek a születésnapi tortát
2015. augusztus 17. 17:14
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline |
Ezen egyáltalán nem lepődök meg. Amennyire szerettem Miley-t régen most annyira nem szeretem. De ezt már megszokhattuk tőle.
2015. augusztus 17. 17:14
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline |
Mármint a viselkedését.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni