Megjelent Aubrey O’Day és Shannon Bex második dala, a Tender Green Life, amihez klipet is forgattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Dumblonde harmadik videoklipje
2015. augusztus 22. 13:26
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Hát elég fura....
2015. augusztus 22. 13:48
Nekem eddig se jöttek be a klippjeik, ez se tetszik...
2015. augusztus 22. 15:10
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Amikor elkezdtem nézni az volt az első gondolatom, hogy "Úr Isten, ennyire amatőr operatőrt, fejjel lefelé tartja a kamerát!?", de aztán rájöttem, hogy direkt ilyen.
Sok véleményem nincs, de ezt egy igazán fontos kérdésnek tartom: Miért van a két csajnak ugyan olyan hangja?
Sok véleményem nincs, de ezt egy igazán fontos kérdésnek tartom: Miért van a két csajnak ugyan olyan hangja?
2015. augusztus 22. 16:02
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Elsőnek nagyon szokatlan volt ez a szám (sőt az egész album), mivel ők nem ilyen stílusban nyomták.De miután másodszorra meghallgattam illetve elolvastam a dalszöveget hogy miről szól, nagyon megtetszett.
2015. augusztus 22. 17:41
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline |
Hát nem tudom...szokatlan meg fura tényleg....
2015. augusztus 22. 18:58
Szeretem őket, de ez még nekem is sok egy kicsit. :/
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.