1995-ben mutatta be a Disney a máig hatalmas népszerűségnek örvendő animációs filmet. Eme kerek évforduló alkalmával pedig összegyűjtöttünk nektek húsz érdekességet!
A teljes cikkhez kattints ide!
20. születésnapját ünnepli a Pocahontas
2015. augusztus 25. 18:06
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline |
ez volt a kedvenc Disney mesém. ezt mindig különcnek tartottam, hisz itt teljesen másak volt a kedélyek. imádtam pocahontas szerepét, mindig is a legszebb hercegnőnek tartottam. örülök, hogy már 20 éve a kedvenc rajzfilmem.
2015. augusztus 25. 18:14
Én szeretem ezt a mesét. Kicsi koromban sokat láttam.
2015. augusztus 25. 18:16
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Érdekes cikk lett, imádom ezt a rajzfilmet és a dalokat, a mondani valója is fontos.
2015. augusztus 25. 18:17
Ez volt a kedvenc rajzfilmem!
Nagyon érdekes cikk lett!
Nagyon érdekes cikk lett!
2015. augusztus 25. 18:19
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Mondhatni Disney klasszikusokon nőttem fel, és valamiért mindig is a Pocahontast tettem be többször a videó lejátszóba. A dalokat kiskoromban oda és vissza fújtam, amik megjegyzem még a mai napig elő vannak véve, hiszen a telefonomra is rátöltöttem őket. Talán azért is fogott meg jobban, mint mondjuk egy Lion king vagy egy Cinderella, mert - ahogyan a cikkben is írva van - más, mint az összes Disney klasszikus. Persze, lehet mélyebbre menni és olyan kérdéseket boncolgatni, mint a rasszok közötti különbség (ugye John és Pocahontas egymásba szeretnek) vagy éppen az a népirtás, amit a britek követtek el a gyarmatosítás idején az indiánokkal szemben. Felépítését tekintve több rétű tanmese, ami még a felnőtt nézőt is el tudja gondolkodtatni - üzenetet hordoz egy részről a gyermekeknek, más részről pedig az idősebb korosztálynak. Nyilván 5-10 éves koromban nem ezek miatt kedveltem, hanem azért, mert egyszerűen tetszett és jó volt, valamint szép és a Disney klasszikusokhoz képest egyáltalán nem elcsépelt romantikus történet. Húsz éve láttam először, de még így is bátran ki tudom jelenteni, hogy az egyik legkülönlegesebb Disney rajzfilm.
2015. augusztus 25. 18:24
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline |
Imadom ezt az animacios filmet. Barki barmit mond ebbol sosem fogok kinoni:Dd
2015. augusztus 25. 18:44
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline |
Érdekes
2015. augusztus 25. 18:48
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline |
Magát a filmet nem szerettem, de nagyon érdekes cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.