1995-ben mutatta be a Disney a máig hatalmas népszerűségnek örvendő animációs filmet. Eme kerek évforduló alkalmával pedig összegyűjtöttünk nektek húsz érdekességet!
A teljes cikkhez kattints ide!
20. születésnapját ünnepli a Pocahontas
2015. augusztus 25. 18:06
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline |
ez volt a kedvenc Disney mesém. ezt mindig különcnek tartottam, hisz itt teljesen másak volt a kedélyek. imádtam pocahontas szerepét, mindig is a legszebb hercegnőnek tartottam. örülök, hogy már 20 éve a kedvenc rajzfilmem.
2015. augusztus 25. 18:14
Én szeretem ezt a mesét. Kicsi koromban sokat láttam.
2015. augusztus 25. 18:16
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Érdekes cikk lett, imádom ezt a rajzfilmet és a dalokat, a mondani valója is fontos.
2015. augusztus 25. 18:17
Ez volt a kedvenc rajzfilmem!
Nagyon érdekes cikk lett!
Nagyon érdekes cikk lett!
2015. augusztus 25. 18:19
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Mondhatni Disney klasszikusokon nőttem fel, és valamiért mindig is a Pocahontast tettem be többször a videó lejátszóba. A dalokat kiskoromban oda és vissza fújtam, amik megjegyzem még a mai napig elő vannak véve, hiszen a telefonomra is rátöltöttem őket. Talán azért is fogott meg jobban, mint mondjuk egy Lion king vagy egy Cinderella, mert - ahogyan a cikkben is írva van - más, mint az összes Disney klasszikus. Persze, lehet mélyebbre menni és olyan kérdéseket boncolgatni, mint a rasszok közötti különbség (ugye John és Pocahontas egymásba szeretnek) vagy éppen az a népirtás, amit a britek követtek el a gyarmatosítás idején az indiánokkal szemben. Felépítését tekintve több rétű tanmese, ami még a felnőtt nézőt is el tudja gondolkodtatni - üzenetet hordoz egy részről a gyermekeknek, más részről pedig az idősebb korosztálynak. Nyilván 5-10 éves koromban nem ezek miatt kedveltem, hanem azért, mert egyszerűen tetszett és jó volt, valamint szép és a Disney klasszikusokhoz képest egyáltalán nem elcsépelt romantikus történet. Húsz éve láttam először, de még így is bátran ki tudom jelenteni, hogy az egyik legkülönlegesebb Disney rajzfilm.
2015. augusztus 25. 18:24
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline |
Imadom ezt az animacios filmet. Barki barmit mond ebbol sosem fogok kinoni:Dd
2015. augusztus 25. 18:44
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline |
Érdekes
2015. augusztus 25. 18:48
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline |
Magát a filmet nem szerettem, de nagyon érdekes cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.