Palvin Barbiéknál a szépség a családban marad
2015. augusztus 26. 12:32
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline |
hát, ne verjen meg az Isten, de ez a kislány nem szép...
2015. augusztus 26. 12:43
soph |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 133 Azonosító: 241974 offline |
szerintem is inkabb cuki az a kislany foleg a nagy barna szemeivel de nemtom miert baj az h pelusban van az egyik kepen hisz meg kicsi es kesobb sem lesz szerintem semmi szegyellni valo rajta hisz ezt szoszerint mindenki hordott kiskoraban
Barbarahoz meg annyit h szerintem szep de atlagos, legalabbis itt a hazankban en nap mint nap latok szaz ilyen lanyt, igazabol csak jokor volt jo helyen meg nagyon fotogen
Barbarahoz meg annyit h szerintem szep de atlagos, legalabbis itt a hazankban en nap mint nap latok szaz ilyen lanyt, igazabol csak jokor volt jo helyen meg nagyon fotogen
2015. augusztus 26. 12:55
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline |
Nagyon cuki a baba, de azért annyira nem szép..
Barbi viszont gyönyörű.
Barbi viszont gyönyörű.
2015. augusztus 26. 13:15
Hát,láttam már szebb gyereket is.De azért cuki,és még nem nagyon lehet megmondani,hogy felnőtt korában szép lessz-e,vagy nem.És szegénykét miért sminkelték össze az első képen?Még csak egy kisbaba,a fenébe is...
2015. augusztus 26. 13:19
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Uramisten annak a gyereknek milyen gyönyörű csillogó szemei vannak?! Szép kiscsaj.
2015. augusztus 26. 13:25
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline |
Úramatyám milyen szép egy baba...:3
2015. augusztus 26. 13:45
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline |
sarga_rozsa Egyetértek veled!A számból vetted ki a szót!
Nem tudom most ki fogja ezt elolvasni,amit írok,de leírom,mert úgy gondolom kis részt idetartozik.
Tegnap összefutottunk a városban egyik ismerőseinkkel,akiknek most 2 hónapos kislányuk van.Meg kell hagyni,hogy az anyuka átlagos nő...de az apuka igazi szívtipró sárm macsó.A kislány kinyitotta a szemeit rámnézett és olyan gyönyörű tengerkék szemei voltak.Az arcáról ne is beszéljünk!Van húgom,de azt kell mondanom ez volt a legszebb kisbaba,akit valaha láttam.
Ezzel azt akarom mondani,hogy NEM KELL,hogy a családban valaki modell legyen (ebben a családban csak a pasi kifejezetten szép) a baba lehet gyönyörű...sőt gyönyörűbb egy modellétől vagy szépségkirálynőjétől.Ez a génektől függ,úgy gondolom.De ez a baba kancsal is meg túl vastag a szája meg hát nem valami szépség,de lényeg,hogy egészséges legyen!! :-)
Nem tudom most ki fogja ezt elolvasni,amit írok,de leírom,mert úgy gondolom kis részt idetartozik.
Tegnap összefutottunk a városban egyik ismerőseinkkel,akiknek most 2 hónapos kislányuk van.Meg kell hagyni,hogy az anyuka átlagos nő...de az apuka igazi szívtipró sárm macsó.A kislány kinyitotta a szemeit rámnézett és olyan gyönyörű tengerkék szemei voltak.Az arcáról ne is beszéljünk!Van húgom,de azt kell mondanom ez volt a legszebb kisbaba,akit valaha láttam.
Ezzel azt akarom mondani,hogy NEM KELL,hogy a családban valaki modell legyen (ebben a családban csak a pasi kifejezetten szép) a baba lehet gyönyörű...sőt gyönyörűbb egy modellétől vagy szépségkirálynőjétől.Ez a génektől függ,úgy gondolom.De ez a baba kancsal is meg túl vastag a szája meg hát nem valami szépség,de lényeg,hogy egészséges legyen!! :-)
2015. augusztus 26. 13:45
Nem azért, de láttam már ennél szebb/aranyosabb kislányt is. De azért tény, hogy nagyon aranyos. És azok a szemek. <3
2015. augusztus 26. 14:11
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
Nem tudom inkabb aranyos
2015. augusztus 26. 14:12
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
A magyarok azért nem bírják ezt a lányt, köztük én sem, mert attól függetlenül, hogy "aranyos", buta, mint a föld:D Az, hogy szerinte egy öt másodperces szerep egy filmben "színészkarrier, és azt folytatni akarja", elég szomorú, de mikor egy interjúban megkérdezték tőle, hogy mihez akar kezdeni az életével, és ezt válaszolta: "jogi egyetemre akarok menni. jog, ugye így kell mondani?" na, azt köszöntem szépen, kicsapta nálam a biztosítékot. Utáljanak, savazzanak, de mindenki tudja, hogy Barbi beszopta magát a modellkedésbe, senki nem lesz híres egyik percről a másikra, csak mert szép a modellvilágban:) Szóval, tessék csak, várom az íveket, de Barbika térdel a munkáiért, ezért kapkodnak érte:D A kislánynál meg én is láttam szebbet, de a szeme tényleg szép.
2015. augusztus 26. 15:26
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Most mondjam azt lattam mar sokkal szebb kislanyt???
Ilyenkor meg egyaltalan nem lehet mondani, hogy szep, mert meg nem fejlett ki a rendes arca vagy hogy mondjam. Oke, aranyos meg szep kislany, de majd terjunk vissza ra 10 ev mulva.
Ilyenkor meg egyaltalan nem lehet mondani, hogy szep, mert meg nem fejlett ki a rendes arca vagy hogy mondjam. Oke, aranyos meg szep kislany, de majd terjunk vissza ra 10 ev mulva.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.