BebeQueen - neked adok igazat!
Különben is egy baba?! Persze mindegyik baba cuki, és aranyos de nem kell egyből azt híresztelni hogy már egy baba is egyből sztár legyen...
Palvin Barbiéknál a szépség a családban marad
2015. augusztus 26. 15:35
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline |
2015. augusztus 26. 16:06
Idézet (BebeQueen @ 2015.08.26. 14:12)
A magyarok azért nem bírják ezt a lányt, köztük én sem, mert attól függetlenül, hogy "aranyos", buta, mint a föld:D Az, hogy szerinte egy öt másodperces szerep egy filmben "színészkarrier, és azt folytatni akarja", elég szomorú, de mikor egy interjúban megkérdezték tőle, hogy mihez akar kezdeni az életével, és ezt válaszolta: "jogi egyetemre akarok menni. jog, ugye így kell mondani?" na, azt köszöntem szépen, kicsapta nálam a biztosítékot. Utáljanak, savazzanak, de mindenki tudja, hogy Barbi beszopta magát a modellkedésbe, senki nem lesz híres egyik percről a másikra, csak mert szép a modellvilágban:) Szóval, tessék csak, várom az íveket, de Barbika térdel a munkáiért, ezért kapkodnak érte:D A kislánynál meg én is láttam szebbet, de a szeme tényleg szép.
Ha tényleg szopna a szerződésekért nem itt tartana, hanem az énekes vagy a színészi karrierjét "építgetné" egy Endy Vajna, kinézetű, sármos fiatal ember, feleségeként.
2015. augusztus 26. 16:09
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 online |
A szépségén kivűl semmit nem ér ez a nő,szóval nem értem,hogy ezen az oldalon,hogy lehet ennyi rajongója.
2015. augusztus 26. 16:22
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Őszinte leszek, én sokkal aranyosabb és szebb kisgyereket is láttam már. (Nem mondom, hogy ez a kislány nem aranyos, de értitek...)
Egyébként meg 2-4 évesen egyáltalán nem lehet megmondani, hogy a pubertás után hogy fog kinézni. Térjünk vissza erre a témára akkor, ha már 20 éves lesz.
Egyébként meg 2-4 évesen egyáltalán nem lehet megmondani, hogy a pubertás után hogy fog kinézni. Térjünk vissza erre a témára akkor, ha már 20 éves lesz.
2015. augusztus 26. 18:03
Jacquettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 219707 offline |
MINDENKI!!!! Nem érdekel, hogy ki mit gondol Barbiról, közszereplő és Ő tudja kezelni a kommenteket!!! DE Ő az Én kislányom! Lehet, hogy másnak nem tetszik, de számomra Ő a legszebb, legcsodálatosabb kis lény! Nincs kisminkelve egy képen sem, nem sztár, nem is akar az lenni! 10 hónapos, akire nagyon büszke a keresztanyukája és örült, hogy 1 napot együtt lehettek! A képeket külön engedéllyel teszi fel, pont az ilyen undorító, szemétkedő hozzászólások miatt! Nem szoktam kommentelni soha, de a szívem szakad meg, hogy az Én ártatlan kis kincsemre fűt-fát-bokrot kiabálnak teljesen ismeretlen emberek! Miért?!?! Ő nem celeb csak egy kicsi baba! És azoknak, akik azt írják, hogy ronda, csúnya meg egyéb ilyen becsmèrlő dolgokat, Nekik üzenném, Ti mit szólnátok, ha a Ti gyereketeket, csalàdtagotokat szólnák le nyilvánosan, aki ráadásul még védekezni sem tud?!
2015. augusztus 26. 19:01
mila29999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248964 offline |
Csak gratulálni tudok az összes kommentelőnek aki olyat ír egy kisbabára, hogy ronda... Ilyenkor gondolkodtok is?? Persze baba, olyan babás, még nem alakult ki a felnőtt arca, majd pár év múlva, de imádni valóan cuki, úgy ahogy van. Ismerem az anyukáját, és helyette is meg vagyok döbbenve és elborzaszt, hogy ilyenekkel kell egy országban élnem mint ti.. Remélem, hogy a ti gyereketeket is így fogják becsmérelni, mint ahogy ti tettétek...
2015. augusztus 26. 19:08
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
Szerintem iszonyú édes kisbaba :3 Tiszta aranyos, hogy olyan szép nagy szemei vannak, mert hát a szem nem nől szóval akkora szemmel születsz amilyen felnőtt korodba is lesz. Szóval szép nagy szemei lesznek a picinek :3 Az aki azt írja,hogy csúnya, meg tényleg gondoljon bele, hogy ha a saját gyerekedre mondaná ezt valaki te hogy éreznél.
2015. augusztus 26. 19:25
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Iszonyatosan gyönyörű a kisbaba :$
2015. augusztus 26. 19:38
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
BebeQueen: Hogy én mennyire egyetértek veled!! Utálom az ilyen buta modelleket. Azon kívül, hogy "szépek" -mert szerintem ez nem is mindegyikre mondható el, inkább műk és vakolat van az arcukon, tisztelet a kevés kivételnek-, nem nagyon boldogulnának az életben.
Milyen szép, nagy szemei vannak. *-* De szerintem átlagos. Ismerek szebb kisbabát. És esküszöm, azt hittem, hogy ki van sminkelve.. vagy csak elszaladt Barbival a ps?
Milyen szép, nagy szemei vannak. *-* De szerintem átlagos. Ismerek szebb kisbabát. És esküszöm, azt hittem, hogy ki van sminkelve.. vagy csak elszaladt Barbival a ps?
2015. augusztus 26. 21:14
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
a kis csaj ki van sminkelve
Barbi szép
Barbi szép
2015. augusztus 26. 21:16
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline |
Gyönyörűek a szemei
2015. augusztus 26. 22:06
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline |
De édes kislány. Olyan szép mint a keresztanyja!
2015. augusztus 27. 10:01
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline |
Azért egy kisbabát szerintem sem kéne így kritizálni,azt bevallom hogy én is láttam már sokkal szebb gyereket de a ronda enyhe túlzás. Meg a szépség relatív,vitatkozni sem érdemes ezen.
2015. augusztus 27. 13:10
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline |
Nagyon édes egy csöppség!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.