Nem ismerte fel a High School Musical első részében Vanessa Hudgensszel közösen előadott dalát, a Breaking Free-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beégett Zac Efron
2015. augusztus 26. 14:41
Hát... ez azért tényleg eléggé... gáz, de a high school musical már régen volt, lehet, hogy én sem ismertem volna fel a helyében. Bár ez nem biztos.
2015. augusztus 26. 14:53
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Az egy dolog, hogy régen volt, én még mindig tudom szinte az összes dal szövegét
Oké, hogy Drew Seeley énekelt fel helyette néhány versszakot, meg turnéra is ő ment, de Zacnek is meg kellett tanulnia a szöveget, mivel ő is felénekelte a dalokat a stúdióban, csak utána vagdosták össze-vissza a legtöbbet, mert úgy gondolták, hogy jobb lesz (Szerintem egyébként nem, mert simán hallani lehet, hogy melyik részeket énekli Zac és melyikeket Drew). Ráadásul a filmben is el kellett tátognia végig, szóval ez elég gáz helyzet.
2015. augusztus 26. 14:55
"A világ legnagyobb bandája"- na ezzel vezették őket félre.
2015. augusztus 26. 14:58
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Vicces video
Amugy nem az, hogy nem ismerte fel, mert tudta hogy HSM
Csak a cimet nem...ami szerintem rajongokkal is elofordulhat, hiszen majdnem 10 eve volt az elso resz lol
Am en ugy tudtam az elso reszben nem Zac hangja volt a dalokban..itt meg megis azt mondja az o hangja hm.
Am en ugy tudtam az elso reszben nem Zac hangja volt a dalokban..itt meg megis azt mondja az o hangja hm.
2015. augusztus 26. 14:59
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Istenem, már tök rég volt, ki emlékszik már erre? Most ettől mégis miért égett volna be? Mondjuk ettől még mindig nem szeretem őt...
2015. augusztus 26. 15:08
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
*-* Zac azt mondta tetszik neki a dal (a One Direction dal). A HSM dalon meg sírtam, ahogy ott szenvedett vele. xD Hatalmas! De hogy Zac-nek milyen mély a hangja.
♥ Imádom.
2015. augusztus 26. 15:14
Megértem, nagyon sok éve volt már, ki emlékszik rá?
2015. augusztus 26. 15:31
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Húú!!..sok év eltelt a HSM ota!♡♡De azért fel ismerte:),igaz a címét nem tudta egyböl,de ez van!
,cuki volt!
♡♡*O*
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.

0 felhasználónak tetszik: