A BBC hozta nyilvánosságra, hogy pénteken a Tom Cruise új filmjén dolgozó stáb három tagja repülőszerencsétlenséget szenvedett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lezuhant Tom Cruise forgatócsoportjának gépe - két ember meghalt!
2015. szeptember 15. 09:08
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. szeptember 15. 10:47
Na, ezért sem akarok soha repülőn utazni, mert azt gondolja az ember, hogy pont az ő gépje nem fog lezuhanni a sok közül, aztán a vége egy nagy DURR lesz. Amúgy részvétem, szörnyű lehetett, a repülő balesetek mindig is azok.
2015. szeptember 15. 13:03
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Részvétem a családnak és a hozzátartozóknak!
Nem elégszer hangsúlyozzák már azt, hogy előbb lesz autóbaleseted, mint repülőszerencsétlenséged, de akkor is.. Autóbalesetnél van lehetőséged túlélni, de a repülőlezuhanásánál.. nagyon csekély arányban. Mindig is a repülők ellen voltam, s ez most sincs másképp.
Nem elégszer hangsúlyozzák már azt, hogy előbb lesz autóbaleseted, mint repülőszerencsétlenséged, de akkor is.. Autóbalesetnél van lehetőséged túlélni, de a repülőlezuhanásánál.. nagyon csekély arányban. Mindig is a repülők ellen voltam, s ez most sincs másképp.
2015. szeptember 15. 17:08
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline |
Részvétem! Még jobban utálom a repülőket bár nem lenne semmi bajom vele csak biztosítanák hogy életben maradsz repülés után.
2015. szeptember 15. 18:33
A repules nagyon veszelyes ez teny es valo, ezert is mindig mondok egy imat mielott felulok ra.
Részvétem!
Részvétem!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.