OceanSoul: mint ahogy azt mondtam tudok róla,hogy miket csinált. Szeritem is gusztusatalan dolgokat tett részegen (vagy anelkül) mindeggy is. DE! Teljes mértékben megváltozott és az rtl sem véletlenül ad neki ennyi műsort hanem mert amit csinál azt jól csinálja. Van humora de komoly is tud lenni. Emellett felesége van és 2 gyereke. Amikor láttam a videokatt (mivel hogy láttam de azért köszi a tájékoztatásod) én is nagyont csalódtam benne. De mindenkinek jár egy második esély. És mintha kicserélték volna. Gondolom ez annak is köszönhető,hogy szégyenli és megbanta amiket tett. Én most nagyon bírom őt.
Ui: hát mi más lenne számodra az eltalon
Fiatalon felelőtlen volt Sebestyén Balázs
2015. szeptember 20. 11:49
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
2015. szeptember 20. 14:12
Annyira azért nem volt fiatal, kb. mint most Istenes, és bár Ő is irritáló, Sebestyén fiatal kori énjéhez képest egy angyal. Mindegy nem akarok elindítani egy másik szálat, inkább reagálok az általad írottakra. Nem feltétlen azért foglalkoztatják mert jó abban amit csinál, hanem azért mert igény van rá. A kereskedelmi csatornáknak csak a nézettség számít, ha az általa vezetett műsor hozza a számokat akkor egyértelmű, hogy igényt fognak tartani rá a későbbiekben is. Sebestyén mára már az RTL ikonikus tagjává vált, ezt nagyban köszönheti Stohlnak is, aki anno a csatorna legmeghatározóbb férfi arcának volt mondható egészen addig amíg...
ha nem intézte volna el magát, akkor utóbbinak se lett volna lehetősége megszerettetni magát egy bizonyos réteggel és nem tud ekkora karriert befutni. Abban viszont egyetértek, hogy nem egy elveszett fazonról van szó, persze azt is hozzáteszem hogy már több évtizede a szakmában van, és rutinosnak mondható a "gyakornok" Istenes mellett.
A 2 gyerek dolgot nem reagálnám le, az még nem érdem, gyermeket nemzeni bárki tud, majd akkor derül ki milyen neveltetésben részesültek, ha felnőttek. Amit eddig a médiából hallani róla/róluk viszont szimpatikus, legalábbis törődik velük és a feleségével.
Bocsi, lehet, hogy túl offenzívnek tűnök, vagy az is vagyok, részemről ez nem az örökös ellentmondásról szól csak, hogy teljesen más perspektívából látjuk a dolgokat és hiába fejtegetjük ki egymásnak a véleményünket sosem tudunk közös nevezőre jutni.
ha nem intézte volna el magát, akkor utóbbinak se lett volna lehetősége megszerettetni magát egy bizonyos réteggel és nem tud ekkora karriert befutni. Abban viszont egyetértek, hogy nem egy elveszett fazonról van szó, persze azt is hozzáteszem hogy már több évtizede a szakmában van, és rutinosnak mondható a "gyakornok" Istenes mellett.
A 2 gyerek dolgot nem reagálnám le, az még nem érdem, gyermeket nemzeni bárki tud, majd akkor derül ki milyen neveltetésben részesültek, ha felnőttek. Amit eddig a médiából hallani róla/róluk viszont szimpatikus, legalábbis törődik velük és a feleségével.
Bocsi, lehet, hogy túl offenzívnek tűnök, vagy az is vagyok, részemről ez nem az örökös ellentmondásról szól csak, hogy teljesen más perspektívából látjuk a dolgokat és hiába fejtegetjük ki egymásnak a véleményünket sosem tudunk közös nevezőre jutni.
2015. szeptember 20. 17:06
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Istenes szerintem is irritáló szóval legalább ebben egyetértünk. Azért egy-egy műsor sikeréhez Balázsnak is köze van és ez igenis azt bizonyítja,hogy érti a dolgát. Sthol András palyafutását nem annyira ismerem mivel nem az én generációm de sohasem volt igazán szimpatikus. Azt pedig,hogy mi lett volna ha nincs az a bizonyos baleset nem tudhatjuk. A 2 gyerek dolgot csak azzal a szándékkal írtan,hogy nyilván megkomolyodott mivel apa es férj lett.
Hát ez igaz. De ez az oldal azért van,hogy meghallgathasuk mások véleményét valamint érvelhessünk a sajátunk mellet. Aztán ki tudja hátha meggyőzzük egymást. Bár esetünkben ez nem valószínű
Hát ez igaz. De ez az oldal azért van,hogy meghallgathasuk mások véleményét valamint érvelhessünk a sajátunk mellet. Aztán ki tudja hátha meggyőzzük egymást. Bár esetünkben ez nem valószínű
2015. szeptember 20. 19:47
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Ez roppant érdekes volt
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.