Ő tudja.
Kendall Jenner: „Csak feküdtem az ágyon, és azt kérdezgettem: »Miért csináltam ezt?«”
2015. szeptember 22. 16:23
2015. szeptember 22. 16:26
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline |
Minden Jenner mit tudom én milyen rokon,testvér stb. ilyen botrányos vagy undorító... Most komolyan semmi normálisat nem tudnak közzé tenni vagy valaki tudna nekem egy olyan rokont mondani aki NORMÁLIS? Mert sztem nincs >_<
2015. szeptember 22. 16:45
Szerintem egyébként emberfüggő, kinek mennyire fáj.
Amúgy, szerintem pont nem azért nem normális, mert mellbimbó piercingje van. De ha ti így gondoljátok...
Amúgy, szerintem pont nem azért nem normális, mert mellbimbó piercingje van. De ha ti így gondoljátok...
2015. szeptember 22. 16:49
Szerintem undi...és ő tudja mit csinál magával...
2015. szeptember 22. 17:33
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline |
Idézet (Pocok2001 @ 2015.09.22. 16:34)
nekem halál mindegy, de hogy fog így szopni a gyereke majd, ha lesz? ez nem csak az ékszerről szól, ez hülyeség
Egyetértek!! Ez tényleg egy nagy hülyeség..
2015. szeptember 22. 17:40
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Ő dolga, mondjuk sztem ez egy bazinagy hülyeség
2015. szeptember 22. 18:15
mikor szúrták a septumom, idióta kisfiúként röhögcséltem a falra kiakasztott intimpiercingek képein, és akkor mondta a csajszi, hogy amit az orromba tesz, sokkal jobban fog fájni. túlzás nélkül: shhhhemmit nem éreztem szóval tényleg, egyáltalán nem olyan durva
2015. szeptember 22. 18:19
Caprica99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 248585 offline |
Nem értem azokat, akik azt kérdezgetik, hogy hogy fog így szopni a gyereke. Régen is voltak szoptatós dajkát a főúri családokban, nem az anya szoptatta a gyerekét, ráadásul ma a 21. században sem lehetetlen ezt megoldani. Az én anyukámnak sem volt már teje, mire én megszülettem, kaptam más anyától, akinek volt, és nincs semmi bajom. Aztán meg, sokkal furább helyre tett piercingek is vannak a világon, ez azokhoz képest még ízlésesnek mondható. Ha viszont kivesszük a piercinget, egy-két vagy három éven belül begyógyul a helye. A begyulladás viszont tényleg komoly probléma, de gondolom azt még ő is tudja, hogy ezeket fertőtleníteni kell. Ha valaki odafigyel a higiéniára, nem kell a gyulladástól tartania, csak nagyon extrém esetekben.
2015. szeptember 22. 18:31
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Úristen, álljatok már le...
Több ezer embernek van mellbimbópiercingje, nem ő az egyetlen. Az ő teste, nem mindegy nektek, hogy mit csinál?
Annyi értelmetlen helyre csináltatott piercing van a világon, számomra ez pont nem tartozik közéjük. Viszont minden hastól lefelé elhelyezkedő piercinget hülyeségnek tartok. Azok szerintem kifejezetten undorítóak.
Bár én ajakpiercingen és orrpiercingen kívül semmi mást nem vállalnék be.
Több ezer embernek van mellbimbópiercingje, nem ő az egyetlen. Az ő teste, nem mindegy nektek, hogy mit csinál?
Annyi értelmetlen helyre csináltatott piercing van a világon, számomra ez pont nem tartozik közéjük. Viszont minden hastól lefelé elhelyezkedő piercinget hülyeségnek tartok. Azok szerintem kifejezetten undorítóak.
Bár én ajakpiercingen és orrpiercingen kívül semmi mást nem vállalnék be.
2015. szeptember 22. 18:51
ez a nő komolyan nem normális. vagy épp nem tudja mit kezdjen magával. szerintem nagyon durva, ha valaki ODA csinál piercinget. de komolyan, minek? oké, tudom hogy azt csinál amit akar..
2015. szeptember 22. 18:55
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Ez a cím beillene egy gyatra horrorfilmbe, amiben a főszereplő fájdalmában lemészárolta a családot.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. szeptember 22. 18:57
Még a gondolattól is kiráz a hideg, akkor sem csináltatnék ilyet, ha fizetnének érte.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni