Ariana Grande még sosem volt ilyen boldog
2015. szeptember 22. 16:42
egyébként én eszt a képet láttam az instagrammon
2015. szeptember 22. 17:23
Utálom Ariana Grandét, de így sokkal szebb, mint azzal a mű valamivel!
2015. szeptember 22. 18:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nekemis a szőkítés tönkrevágta a hajam, de most jobb mint volt.
Egyébként szép a haja, de nekem a póthaja is tetszett igazinak tűnt, de az eredeti jobb.
2015. szeptember 22. 18:29
nagyon örülök, hogy meggyógyult a haja, én még azt is ki nem állom, ha kicsit gubancos, de a lényeg, hogy kitartott, és a haja tényleg gyönyörű ♥
2015. szeptember 22. 18:33
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
De nem értem, hogy eleve miért kellett "folyamatosan szőkíteni". A vörös pigmentek már az első festés után jelen vannak. o.o Még két hetente befesteni hagyján (bár szerintem az is fölösleges, annyi idő alatt nem kezd el lenőni...) sötétbarna hajam volt eredetileg, és szőkítés nélkül festettem vörösre (éppenséggel, pont az ő vörös haját mutattam példának a fodrászomnak) és a második festés után már meg is volt a szín. Egyszer SEM szőkítettem. A hajszínem ugyanolyan, mint "Cat"-nek volt, már lassan 2 éve, mert valami iszonyatosan tettszik. A hajam egészséges. És havonta (néha kéthavonta) megyek újrafestetni. Az ő haját megkínozták ezzel a módszerrel, de nem értem miért kellet úgy csinálniuk ahogy. Teljesen felesleges.
2015. szeptember 22. 19:49
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
-> ezért ne hülyéskedj a hajaddal, mindig az eredeti áll a legjobban
[és bocsi az offért, de a képeken úgy néz ki, mint Zayn Malik nővé operáltatva...]
[és bocsi az offért, de a képeken úgy néz ki, mint Zayn Malik nővé operáltatva...]
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: