Szereplők:
Rami Malek (Elliot Alderson)
Carly Chaikin (Darlene)
Portia Doubleday (Angela Moss)
Martin Wallström (Tyrell Wellick)
Christian Slater (Mr. Robot)
Első epizód: 2015. június 24.
A Mr. Robot története nagyjából úgy foglalható össze, hogy van egy hacker, akit besoroz a tagjai közé a FSociety hacker csoport. A céljuk eltörölni mindenki adósságát, az E(vil) Corp. emberekről tárolt adatait megsemmisítve.
Az előbbi csak a főbb szál, amire szépen lassan elég sok mindent ráfűztek. A legfontosabb természetesen a főszereplő, Elliot érzelmi utazása lett. Ahogy az évad során folyamatosan ráébred, hogy milyen helyzetben van szellemileg, miközben ugye egyre komolyabb bűntényekbe keveredik a nagy hack kivitelezéséhez...
Mr. Robot (2015)
2015. szeptember 30. 13:33
![]() |
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3522 Csatolások: 8561 Azonosító: 146868 ![]() |

2015. szeptember 30. 13:35
![]() |
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3522 Csatolások: 8561 Azonosító: 146868 ![]() |

2016. január 03. 16:00
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15442 Csatolások: 65364 Azonosító: 27941 ![]() |
Az első kettőt láttam, de hamar le fogom darálni az első évadot. Rami kezdve kedvenc lett. Iszonyat jól játszik.
Amúgy maga az egész enyhén szólva hátborzongató, és elgondolkodtató. Van benne társadalmi kritika rendesen.

2016. január 06. 20:07
![]() |
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1617 Csatolások: 34591 Azonosító: 249895 ![]() |
Két nap alatt végignéztem az első évadot, és imádom
Hihetetlen a sztori, mondjuk néha már nemcsak Elliot, de én sem tudom mi a valóság és mi nem, annyira megkavarják a szálakat
Egyébként nagy kedvencem Tyrell és Mr. Robot.
Alig várom a második évadot, bárcsak már június lenne

2016. július 18. 20:14
Eddig 3 részt láttam belőle. Egy kicsit unalmasnak tartom, de valamiért megtetszett. A részek nézése közben egész gyorsan telik nálam az idő. Rami Malek pedig egy hihetetlenül tehetséges színész, tökéletes választás volt a szerepre.
Kapcsolódó sztárok

Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész
Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész
Közel 10 éve jelent meg az utolsó Harry Potter film a mozikban.

11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
Háromszor is házasodott a sztár.

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olivia Wilde közel került egymáshoz.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Kézenfogva sétálgatott Harry Styles és Olivia Wilde - úgy tűnik együtt vannak!
Kézenfogva sétálgatott Harry Styles és Olivia Wilde - úgy tűnik együtt vannak!
Meglepő páros, az biztos.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!