Súlyos beteg volt Selena Gomez
2015. október 08. 15:04
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Ezt nemis gondoltam volna.Nagyon orulok,hogy nemlett semmi baja es ,hogy meggyogyult!! Es teljseeen igaza mindenben amit mondott,mondhatnak akarmit megdolgozott mindezert amije van.
2015. október 08. 15:14
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline |
En minden felle dohanyaru termeszteset lealitattnam es akkor nem lenne az hogy a kicsik peldat vesznek valakirol mert az cigizik vagy szivarat sziv es akkor nem lenne gond. a masik megoldas felvinni az arat a csillagos egekig osztan vegyen aki akar
2015. október 08. 15:14
Végre kiáll magáért, örülök, hogy ilyen magabiztos lett.
2015. október 08. 15:39
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline |
Idézet (Lambika @ 2015.10.08. 14:42)
megint álszenteskedik, mert terelni kell a témát arról, hogy igazából drogozott
Ez volt a legundorítóbb hozzászólás amit valaha olvastam ezen az oldalon. gratulálok
2015. október 08. 15:40
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Annyira titokban tartotta a betegségét, hogy mindenki tudott róla az egész világon: http://starity.hu/magazin/46011-selena-gomez-gyogyithatatlan-korral-kuzd/ . Egyébként valami szerintem sem stimmel a sztoriban, de végülis nem vagyok orvos, szóval ezt nem nekem kell megállapítani.
2015. október 08. 16:06
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Azta nem is tudtam:o
Szerencsére meggyógyult.<3
Szerencsére meggyógyult.<3
2015. október 08. 16:18
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
HA FAN VAGY, NE OLVASD EL!
Örülök, hogy meggyógyult, de mindent csak magának köszönhet. (Cigizett és drogozott.)
Valamint, minek tartotta ezt titokban, ha most elmondta. Logic lvl 99?!?!? Megint gondolom sajnáltatja magát, utánozza Demit.
Am még mindig utálom, mert folyton álszenteskedik. Én megmondtam, hogy baj lesz, a cigitől. Már ő sem tudja, hogy mit kezdjen magával. Rühellem!
Bocsi fanok, de le kellett ezt írnom. Ez a véleményem, és ha valaki nem tolerálja, akkor el lehet menni.
Örülök, hogy meggyógyult, de mindent csak magának köszönhet. (Cigizett és drogozott.)
Valamint, minek tartotta ezt titokban, ha most elmondta. Logic lvl 99?!?!? Megint gondolom sajnáltatja magát, utánozza Demit.
Am még mindig utálom, mert folyton álszenteskedik. Én megmondtam, hogy baj lesz, a cigitől. Már ő sem tudja, hogy mit kezdjen magával. Rühellem!
Bocsi fanok, de le kellett ezt írnom. Ez a véleményem, és ha valaki nem tolerálja, akkor el lehet menni.
2015. október 08. 16:54
Mivel, hogy most mégis elmondta, olyan érzést kellt bennem, mintha bűntudatot akarna gerjeszteni azokban, akik rosszat mertek mondani róla, míg ő beteg volt.
Kylie Minogue és Mark Ruffalo, meg konkrétan rákosok voltak, mégsem csináltak magukból szenvedő, Jézus Krisztust. És arra sem emlékszem, hogy direkt titkolták, hogy aztán szétkürtölhessék.
Nekem nincs semmi bajom, Selenával, de ez most tényleg szenteskedés, amit művel.
P.S Az hogy drogozik még nem ok, hogy megbetegedjen, mások is szívnak, mégsem járnak kemóra. Na de cigizni? Normális? Így sincs hangja!
Az a lényeg, hogy hál'Istennek megyógyult, és az ő helyében én is elszeettem volna mondani, mi volt a helyzet. Undorító emberei szokás ez az önsajnáltatás, de mindenki él vele, csak nem mindenki képes bevallani.
Kylie Minogue és Mark Ruffalo, meg konkrétan rákosok voltak, mégsem csináltak magukból szenvedő, Jézus Krisztust. És arra sem emlékszem, hogy direkt titkolták, hogy aztán szétkürtölhessék.
Nekem nincs semmi bajom, Selenával, de ez most tényleg szenteskedés, amit művel.
P.S Az hogy drogozik még nem ok, hogy megbetegedjen, mások is szívnak, mégsem járnak kemóra. Na de cigizni? Normális? Így sincs hangja!
Az a lényeg, hogy hál'Istennek megyógyult, és az ő helyében én is elszeettem volna mondani, mi volt a helyzet. Undorító emberei szokás ez az önsajnáltatás, de mindenki él vele, csak nem mindenki képes bevallani.
2015. október 08. 17:19
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Szerintem egyáltalán nem önsajnáltatás miatt mesélte el a betegségét, hanem mert tényleg rengeteg támadás érte amiatt, hogy anno lemondta a turnéját, meg amiatt is, hogy felszedett pár kilót. Selnek elege lett, és inkább megmagyarázta a dolgokat. Az lenne az önsajnáltatás, ha folyamatosan ezt hozná fel, mikor negatív cikkeket írnak róla. Most beszélt róla először.
A lupusznak mi köze van ahhoz, hogy dohányzik-e vagy sem??? Semmi az ég világon. Selenának a stressz miatt alakult ki ez a betegség, NEM A DOHÁNYZÁS MIATT.
Szegény lány ha haldokolna és már csak pár napja lenne hátra, akkor is a kommentek fele az lenne, hogy "csak sajnáltatja magát", "kit érdekel", "haljon meg", "amúgy is utálom", "énekelni sem tud"
Gondolkodjatok már reálisan, és kezeljétek már emberként azokat a hírességeket is, akiket nem kedveltek annyira. VAGY, ami talán a legnormálisabb és legkevésbé szánalmasabb megoldás lenne: NE OLVASSATOK EL RÓLA SZÓLÓ CIKKEKET.
A lupusznak mi köze van ahhoz, hogy dohányzik-e vagy sem??? Semmi az ég világon. Selenának a stressz miatt alakult ki ez a betegség, NEM A DOHÁNYZÁS MIATT.
Szegény lány ha haldokolna és már csak pár napja lenne hátra, akkor is a kommentek fele az lenne, hogy "csak sajnáltatja magát", "kit érdekel", "haljon meg", "amúgy is utálom", "énekelni sem tud"
Gondolkodjatok már reálisan, és kezeljétek már emberként azokat a hírességeket is, akiket nem kedveltek annyira. VAGY, ami talán a legnormálisabb és legkevésbé szánalmasabb megoldás lenne: NE OLVASSATOK EL RÓLA SZÓLÓ CIKKEKET.
2015. október 08. 17:25
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Sajnálom, és örülök, hogy meggyógyult. Nem gondoltam, hogy ilyen komoly dolog állt a visszavonulása mögött
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.