Starity

Súlyos beteg volt Selena Gomez

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. október 10. 22:54 #81
ZaraWalesZsanna
ZaraWalesZsanna
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 250553
SENI,klassz vagy! smileeee.gif
2015. október 11. 14:20 #82
Esztii. SellykeFan
Esztii. SellykeFan
Hozzászólás: 933
Csatolások: 17
Azonosító: 197399
Nagyon örülök,hogy végigcsinálta!!! <3
2015. október 11. 21:42 #83
- törölt felhasználó -    
Seni : Nagyon adom!!!!
2015. október 12. 22:23 #84
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Nem szeretem Selenát, de viszont egyetértek Seni-vel.
2015. október 13. 16:11 #85
- törölt felhasználó -    
Igen, én is sajnálom, de megint ez az álszenteskedés. Nem ő az egyetlen ember a világon, akinek komolyabb egészségügyi problémája van. Abban meg, ahogyan nyilatkozott, megint csak az mutatkozott meg, hogy milyen gyerekes még.
2015. október 13. 22:14 #86
Seni
Seni
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Azonosító: 250258
Köszönöm az elismerő szavakat, bár a célom nem ez. smileeee.gif Úgy vélem sokan itt még túl fiatalok ahhoz, hogy tudatosítsák saját magukban önnön szavaikat... Ez mondjuk elég elszomorító, de ez legyen csak a szüleik gondja. smileeee.gif Majd rájönnek egyszer...
2015. október 13. 22:26 #87
Seni
Seni
visszatérő vendég
Lacie, gondolom Te tisztában vagy az álszent fogalmával.(?) Ahogy látom, a te lelkecskédben is lakozik azért egy csöpp irigység. Nem tudom, én -és valószínűleg még sokan- nem olvastam olyat az interjúban, amivel arra utalna, hogy az ő problémája az egyetlen s legfontosabb kis bolygónkon... :/ Érdekelne, Te mit tennél az Ő helyében ? Vagy akár bármely sztár helyében, aki hasonló cipőben mászkál? Gondolom csöndben tűrnéd a sértéseket az olyanoktól, amilyen Te is vagy, s mégcsak a szemed sem rebbenne, lenyelnél mindent éveken keresztül - mert ugyebár ebben az esetben Te is példakép lennél sokaknak, ezáltal igencsak átkéne gondolnod mit merre hogyan teszel vagy mondasz. Azonban ha jól sejtem ennek igen csekély az esélye, így ha megengeded, javaslom az "előbb gondol, aztán beszél" elvet. smileeee.gif

Ui.: kérlek ne vedd sértésnek írásomat, pusztán segítő szándék vezérelt. smileeee.gif

További szép estét !
S
2015. október 14. 11:18 #88
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2099
Azonosító: 201674
A saját immunrendszere támadja meg a szervezetét a kemoterápiát azért alkalmazzák ilyen esetekben ,hogy gyengítsék az immunrendszert. Három módon tudják kezelni a lupuszt kemoterápia ,szteroidok ill gyulladás csökkentő.A betegség lényege ,hogy az immunrendszer ami azért felelős hogy védje a szervezetünket rosszul működik, ahelyett hogy védené támadja a szervezetett és sok esetben nagyon komoly következményei vannak, létfontosságú szerveket is megtámad v. a bőr ez külső tűnetekben is jelentkezhet.Sokszor nem veszik észre mert a tüneteket fáradság aluszékonyság az ember betudja a túlhajszolt életmódjának, ezért is nehéz észrevenni. Szóval aki szerint kamuzik annak javaslom nézzen alaposan utána, könnyű úgy ítélkezni felette hogy fogalmuk sincs valójában mit takar ez a betegség
2015. október 14. 15:17 #89
nono2002
nono2002

Státusznem élet,létezés
Hozzászólás: 690
Csatolások: 2
Azonosító: 143247
Seni teljesen egyetértek smileeee.gif
Nekem se a szívem csücske Selena..de ezt még az ellenségemnek se kívánnám....
2015. október 14. 16:22 #90
Lili21
Lili21
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 249567
Egyet értek Senivel!
2015. október 15. 20:59 #91
- törölt felhasználó -    
Nekem is sántít ez a kemoterápiás dolog.
Bocsi rajongók!
2015. október 16. 12:03 #92
Seni
Seni
visszatérő vendég
Úgy látom bár a google sokal barátja, mégsem kéritek a segítségét.... De károgni azt tudtok a kemoterápiáról.. Mik vagytok, tán orvosok ? biggrin.gif Ne legyetek lusták, csak UTÁNA KÉNE NÉZNI. Megkönnyítettem, olvassátok bátran:

http://vitalitasportal.com/fajdalom-enyhitese/lupus-tunetei/

Csak simán rákeresve a 'kemoterápiára' is kidobná valószínűleg az ezzel kezelhető betegségeket... Nekem is sántít valami... A lassú elfogása és taszító viselkedése/hozzáállása sokaknak.....

Szép napot,
S.
2015. október 16. 12:05 #93
Seni
Seni
visszatérő vendég
Bocs, *felfogása.
2015. október 17. 19:00 #94
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Szegény nagyon sajnálom, Seni és rosa82 veletek értek egyet!!!
2015. október 17. 19:13 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2015.10.09. 00:17)
Amikor először olvastam a neten, én magam sem akartam elhinni, hogy egy-egy autoimmun betegség kezelésére citosztatikumot adnak a betegnek. Viszont ezek a betegek azok, akik nem reagálnak semmilyen gyulladáscsökkentő, illetve immunmoduláló gyógyszerre. Mondjuk az nem igaz, hogy titokban tartotta, hiszen egy jó ideje már mindenki tud a feltételezhető lupuszáról. Eléggé szenzáció hajhász szaga van a nyilatkozatának, de kicsit sajnálom. Autoimmun betegséggel küzdeni úgy, hogy egyik terápia sem válik be... hát húzós lehet. Ilyenkor az ember úgy kel fel, hogy lehet az lesz utolsó nap.

Köszönöm. Nekem is ez a véleményem. Brutális betegség, csak azon csodálkoztam, hogy az egyik kezelési módja a rákéval azonos (igaz, érthető, hogy miért). Selena esetében elképzelhetőnek tartom, hogy más kezelési formát is alkalmaztak.
Ezt a nyilatkozatot viszont valóban kissé önsajnáltatónak érzem.
2015. október 17. 19:31 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (Seni @ 2015.10.16. 12:03)
Úgy látom bár a google sokal barátja, mégsem kéritek a segítségét.... De károgni azt tudtok a kemoterápiáról.. Mik vagytok, tán orvosok ? biggrin.gif Ne legyetek lusták, csak UTÁNA KÉNE NÉZNI. Megkönnyítettem, olvassátok bátran:
http://vitalitasportal.com/fajdalom-enyhitese/lupus-tunetei/
Csak simán rákeresve a 'kemoterápiára' is kidobná valószínűleg az ezzel kezelhető betegségeket... Nekem is sántít valami... A lassú elfogása és taszító viselkedése/hozzáállása sokaknak.....
Szép napot,
S.

Az a helyzet, hogy Selena pont abban az időszakban, amikor a betegségére fény derült, nagyon is tett arról, hogy sokan ne higgyenek neki. Most is: elhiszem, hogy kemény betegsége volt és sajnálom is, de biztos, hogy ilyen önsajnáltató módon kell tálalnia? Így nekem - és biztosan nem vagyok egyedül - olyannak hat ez a nyilatkozat, mintha a betegségével hírverést akart volna maga körül csapni - mit ád az ég, pont az új albuma megjelenésekor - miközben a nyilatkozatban pont az áll, mennyire tele van a hócipője ezzel a túlzott és sok esetben manipulált hírveréssel. Na akkor mit is higgyen az ember?
2015. október 18. 09:04 #97
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Seni: Nem kell mindenkit lehordanod a sárga földig,mert nem sajnálja. Rengeteg ember esik át ilyen,vagy ennél súlyosabb betegségen,és van olyan is,akinek nincs arra lehetősége,vagy anyagi körülménye,hogy terápiára járjon. Persze,-félreértések elkerülése végett-örülök,hogy meggyógyult,de nekem is az jön le ebből az interjúból,hogy már átesik a ló túlsó oldalára,és már inkább sajnáltatja magát. De persze,mindenkinek meg van a saját véleménye,és azért van "hozzászólás" részleg,hogy le is írjuk,meg is osszuk a véleményünket.
2015. október 18. 16:03 #98
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Arpadeus Mester @ 2015.10.17. 19:13)
Köszönöm. Nekem is ez a véleményem. Brutális betegség, csak azon csodálkoztam, hogy az egyik kezelési módja a rákéval azonos (igaz, érthető, hogy miért). Selena esetében elképzelhetőnek tartom, hogy más kezelési formát is alkalmaztak.
Ezt a nyilatkozatot viszont valóban kissé önsajnáltatónak érzem.

Először én is arra gondoltam, hogy talán biológiai terápiát kapott (Remicade infúzió és társai), ugyanis az USA-ban kapásból azzal igyekeznek gyógyítani minden autoimmun eredetű beteget. Nálunk a szteroid-immunszupresszív (pl. Medrol-Imuran) párosítás a menő. Ugyan én nem lupuszos vagyok, de nekem is autoimmun betegségem van, viszont ez a terápia - nagy szerencsémre - bevált. Van egy lupuszos ismerősöm, tőlem pár évvel fiatalabb, és Debrecenbe szállították, hogy megkaphassa a biológiai terápiát, mert rajta azok a gyógyszerek nem segítettek, mint rajtam. Több amerikai/brit egyesület csoportban vagyok benne, és én is onnan tájékozódtam arról, hogy kemoterápiás gyógyszereket is kaphatnak azok, akik nem reagálnak semmire. Szerintem ez nagyon durva, hiába is van szó egy gyenge citosztatikumról. Szelénkének lehet, hogy az agyára vagy a szívére húzódott rá a lupusz, nem tudhatjuk, hogy milyen erős terápiát írtak fel neki. Sajnálom őt, hiszen én is jártam hasonló cipőben, de abban igazat adok neked, hogy önsajnáltatós szaga van a dolognak. Már legalább egy éve tudjuk, hogy van valami hasonló elváltozás a szervezetében, egyáltalán nem mondott újat. Mivel nem gyógyítható, csak remissziós szakaszokat érhetünk el. Lehet, hogy pár év múlva újra magasak lesznek a gyulladásos paraméterei, és kezdheti elölről.
2015. október 18. 16:11 #99
Seni
Seni
visszatérő vendég
Az a helyzet, van igazság itt is, ott is. A baj csak annyi, hogy nem mindenki tud elvonatkoztatni. Valóban tele lehet a hócipője...de ugyan melyik sztárnak nincs? biggrin.gif Előbb vagy utóbb, ahogy azt már említettem korábban, betelik az a pohár a nyaggatásoknak hála, és igazából én speciel baromira fejet hajtok nem csak Selena, az összes neves sztár előtt, hogy sokan képesek ezt kezelni a tőlük telhető legjobb módon.(nyilván akadnak negatív kivételek is)
Mellesleg, talán valóban lehet önsajnáltató hangvételű a nyilatkozata, de őszintén: ha magatokba néztek, Ti soha SOHA sem tettétek ezt egyszer sem, egy egész picit? Na ugye. Itt jön amit már szintén mondottam volt, hogy ő/ők is csak emberek. Lesz valakinek jobb attól, hogy azzal bombázzák, hogy mekkora álszent és önsajnáltató meg egyébként is ? Ez sok esetben egyszerű rosszindulat, semmi több.
Guerka10, nem tudok róla, hogy bárkit is lehordtam volna a sárga földig, sajnálom ha nem tudtad kiértelmezni az írásomat biggrin.gif Engem nem érdekel ki sajnálja őt vagy ki nem, nem vagyok az elvakult rajongója. Egyszerűen már nem tudtam szó nélkül elmenni amellett, hogy sok kis leány, akinek még fogalma sincs az életről ontja magából a rosszindulatát. Megnevezni senkit nem fogok, aki magára veszi és elgondolkodik már kis sikernek könyvelhetem el. Ugyanezeket írtam volna akkoris, ha más sztárt neveznek meg. Miért? Mert ha ez egy közemberről szólna, mindenki sajnálkozna és szánná... Pedig ugyanolyan ember lenne mint bárki más.. Amint nevén nevezzük az illetőt, egyből elveszik sokakban az empátia, és remélem nem csak én találom ezt elszomorítónak. smileeee.gif

Ui.: továbbra is úgy tartom korrektnek, ha nem hasonlítjuk össze másokkal az ő helyzetét. Persze, tudnék én is példákat felhozni, olyat is ami a családomban történt, csak épp értelme nem lenne. smileeee.gif Ha elolvasod vagy már elolvastad, ez a betegség sem egyszerű sajnos, külön rossz ugyebár(más betegségeknél is) ha a betegnek nem használ jóformán egyik kezelési mód sem, hiszen egyszer elfogynak a lehetőségek. :S

Szép napot,
S
2015. október 18. 16:24 #100
Seni
Seni
visszatérő vendég
Arpadeus, lehet, hogy igazad van, viszont mint tudjuk vannak azok a fránya managerek.. Nem mondanám 100%-ra, hogy ő akarta ezt így ilyen formában leközölni, pont az album előtt.. Manapság a sztárvilágban ezen nem lepődnék meg.. Sajnos nem tudhatjuk, nem láthatunk e dolgok mögé, ezért nem feltétlen az adott hírös embert kell marni- szerintem. biggrin.gif Sokan nem gondolnak bele ezekbe, csak ömlik belőlük az utálat és társai.. :/ Aa hócipős dolgot asszem lentébb említettem. smileeee.gif

Ui.: azért örülök, hogy lehet itt még olyanokat találni, akikkel normálisan lehet kommunikálni. smileeee.gif

S
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok