Élményekben gazdag év áll Taylor mögött, szinte egy perc megállása sem volt, így nem csoda, ha vágyik némi szabadságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift visszavonul?
2015. október 09. 10:19
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 09. 12:57
Őszintén én örülnék neki,és akkor talán más hírességek is előtérbe kerülhetnének.Mostmár tényleg sok Taylorból,és igazán én sose szerettem szóval nem érint meg a dolog különösebben.
2015. október 09. 14:04
Megérdemli szerintem is hogy pihenjen. Nagyon elfoglalt, és jól jönne neki ilyen kis pihenés:)
2015. október 09. 14:14
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Dejó lenne egy ideig nem látni a pofáját.......
2015. október 09. 14:15
már örülnék annak hogy taylor el menne pihenésre, mert már marhára elegem van belőle..!!!
2015. október 09. 14:28
Tenyleg megerdemli a pihenest, es nekunk is jot tenne ha egy ideig nem latnank..
2015. október 09. 15:01
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Ez megint csak egy riogatás,mint az Avril-os cikk.Csak nem olyan komoly,nem értem miért ez a címe a szerzeménynek,hisz csak annyit nyilatkozott,hogy pihenésre van szüksége.Egyébként egyértelmű,hogy nem látszik rajta a fáradtság,mivel hogy nem gondolnám azt,hogy egy pár klipp készítése és kb. húsz koncert olyan fárasztó lenne egy év alatt.
2015. október 09. 15:31
Kifejezetten rühellem őt, utálom, hogy mindig róla van szó stb...Tényleg nagyon örülnék már neki, ha nem mindig ő lenne a rivaldafényben és nem istenítenék ennyire. De azért az is gáz, hogy mindig ráhozzák a frászt egy adott sztár rajongóira a cikkcímekkel. Az Avril-os miatt és sokan megijedtek-én is- és emiatt is- bár sokan örültek is volna, ha végleges a szabadság.
2015. október 09. 15:34
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
El mehetne örökre nyugotan....
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.