Starity

Durván megalázták a benzoiltól aknéssé vált bőrű lányt

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. október 10. 20:46 #21
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Nekem is ilyen a bőröm, sőt sokkal rondább.Mondjuk én még csak nem is sminkelem magam...de nem is a bőröm miatt csúfolnak, ha nem más miatt -.-...

Idézet (Csigárvány @ 2015.10.10. 19:32)
Hát valóban... azért tényleg igaz az "ezért vitt uszodába a lányt" beszólás, mert ezt még egy sima bb krém is eltüntetné, attól hogy pattis nem kell r@ibancra vakolni magát...

Egyetértek.Nem értem mi a sz*rnak méteres fekete szemhéjakat festeni, vagy mi a szöszt o.o -.-...Nagyon ronda szerintem.A púder meg alapozó még oké,de azt nem értem mért akar mindenki úgy kinézni, mint akinek bevertek o.o.Első képen sokkal normálisabban és szebben néz ki.
2015. október 10. 20:53 #22
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Szerintem az átalakítás előtt is gyönyörű, csak ezt nem mindenki láthatja... : ) Nem ő akart ilyen kiütéseket, ezért nem szabadott volna neki bűnhődnie amiatt, amiért nem hibás.. Undorító ez az emberi faj. - Ezt a mondatot próbálja valaki megcáfolni. Kíváncsian fogadom.
2015. október 10. 20:59 #23
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
...Egyébként ilyen cikkekhez azok írnak 50%-ban, akik a való életben cikiznek/cikiztek valakit a kinézete miatt. {akinek nem inge, ne vegye magára, mert szerencsére nem mindenki ilyen. :3}
2015. október 10. 21:16 #24
- törölt felhasználó -    
Hát valóban... azért tényleg igaz az "ezért vitt uszodába a lányt" beszólás, mert ezt még egy sima bb krém is eltüntetné, attól hogy pattis nem kell r@ibancra vakolni magát...

Magyarázd meg nekem kérlek, hogy valaki miért lesz r!banc attól, hogy elfedi azt amiért világéletében gúnyt űztek belőle? smileeee.gif De tulajdonképpen ha nincs is bőrhibája, miért is lenne r!banc valaki attól hogy sminket használ? Szerintem épp elég jó érv ez az "uszodába vinni a lányt" pont emiatt, nem a kedves férfiak, hanem épp a lány miatt, hogyha nem tetszik neki a bőrhibája akkor egy olyan felszínes gyökérrel tovább folytatni nem is érdemes ha csak ennyi a problémája. smileeee.gif Mi az istenért zavar titeket hogy ki mennyi sminket használ, vagy hogy ki mit csinál, komolyan... Úgy csináltok, mintha ti tökéletesek lennétek...
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, An_d_a
2015. október 10. 21:40 #25
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Szegény csaj. Próbál valamit tenni, hogy ne látszódjanak az aknéi, természetesen leszólják. Mert fő a természetesség. Ja, de az első képre meg egyszerűen ráhúzzák, hogy igénytelen. Soha semmi nem jó. Én totál megértem, nekem is elég ronda az arcbőröm, mondjuk nem ennyire, de én is szenvedek vele eleget.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820
2015. október 10. 21:44 #26
MaryAbbey
MaryAbbey
visszatérő vendég

Státusz"I wear a mask.And that mask,it's not to hide who I am,but to create what I am."
Hozzászólás: 179
Csatolások: 9
Azonosító: 220878
Mindenkinek voltak már vagy vannak pattanásai,ezért nem kéne gúnyt űzni belőle.
2015. október 10. 22:07 #27
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Huu szegény! Nagyon sajnálom hogy ennyire aknés a bőre! sad.gif
És még én panaszkodok anyuéknak, hogy undi az arcom tongue.gif Az enyém ehhez képes libafing..
2015. október 10. 22:10 #28
- törölt felhasználó -    
Igen, sajna van köztünk egy pár olyan ember a világon, akik kisebbségi komplexusukból adódóan megaláznak embereket, hogy ezzel ők maguk legyenek a "jobbak". Nagy akaraterőre vall, hogy így kitartott, és hogy ilyen pozitívan áll a dolgokhoz, remélem a továbbiakban is boldogulni fog, sminkkel, vagy anélkül is. smileeee.gif
2015. október 10. 22:14 #29
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Az a legszánalmasabb, hogy általában olyanok szólogatnak be másoknak akiknek a bőrük szintén nem hibátlan.
2015. október 10. 22:15 #30
PLLfan
PLLfan
új tag

StátuszJanoskians<3/Violetta<3/Könyvek:D<3/Pretty Little Liars<33
Hozzászólás: 84
Csatolások: 0
Azonosító: 234582
Azért a smink teszi a dolgát...
2015. október 10. 22:23 #31
- törölt felhasználó -    
De sajnálom hogy ennyire aknás a bőre.. sad.gif
Én vagyok az az ember, akinek nem tetszik a saját arca..azért az enyém nem ilyen..
2015. október 10. 22:33 #32
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Az emberek nem gondolkoznak azon,mi lenne,ha az illető helyében lennének.Ez sajnos emberi dolog,és mi ezt mindaddig csináljuk,amíg meg nem tapasztaljuk,hogy milyen érzés ez.Engem szerencsére nem piszkálnak ilyenekért,pedig lenne rá okuk(engem is elért a pattanások időszaka,de nem a 2 nap alatt elmúlóké),de tudom,milyen ez,mert amíg nem ismernek az emberek addig be fognak szólogatni.Gerinctelen,aljas dolog ilyenen viccelődni,amiről egyáltalán nem tehetünk.
2015. október 10. 22:37 #33
- törölt felhasználó -    
De amúgy tényleg senkinek sem hibátlan a bőre, szóval nem értem miért kellett bántani szegény csajt!
Egyszer meg az a bajuk, hogy milyen csúnya az arca, máskor meg, hogy mennyire agyon van sminkelve! Röhej az egész!
2015. október 11. 00:30 #34
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Csak gratulálni tudok azoknak, akik leírták neki a cikkben említett "építő jellegű" hozzászólásaikat. Mint érintett, teljesen át tudom érezni a helyzetét.
Nálam 13 éves koromban köszöntött be ez a korszak, és sajnos ugyanígy néztem ki. Most, majdnem 20 évesen is küzdök vele, igaz, ma már csak 1-2 bőrhibát kell kezelnem, és nem milliót, mint anno. Emlékszem, hányszor voltam bőrgyógyásznál, és mennyit szenvedtem azzal, hogy el ne felejtsem minden este és reggel használni a felírt krémeket és bevenni a megfelelő mennyiségű gyógyszert. Arról nem is beszélve, hogy nem csak esztétikai szempontból tud ez zavaró lenni. Nekem például nagyon fájt is az arcom, mikor hozzá sem értem. Viszont ami a leginkább zavart, az az, hogy engem is rengeteget piszkáltak ezzel és igénytelennek neveztek amiatt, mert durván aknés volt a bőröm. Nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy erről NEM TEHET az, akinek ilyen. Szívemből szólok, nem én kértem, és szerintem minden bizonnyal ez a lány sem könyörgött, hogy ilyen legyen az arca.
Nem bírom megérteni, mért kell belőle gúnyt űzni, mikor szegény lány csak megpróbálta ezzel a módszerrel eltüntetni azt, ami miatt piszkálták. Erre ez a reakció...
2015. október 11. 00:38 #35
- törölt felhasználó -    

uuu kérlek nyiss bjúti blogot biggrin.gif tőled aztán tanulhatna az ember: az erős sminktől r.banc lesz az ember lánya biggrin.gif
110.gif
mellesleg attól mert vki festett neki egy sötét füstös szemet, még nem azt jelenti, hogy nap mint nap így fog járni az utcán. Szegény lány gyönyörűnek akarta érezni magát és hiába mondjátok, hogy előtte is gyönyörű volt (ami igaz) önmagát máshogy látja ilyenkor az ember (sőt sokan bőrhiba nélkül is rondának látják önmagukat). Senki sem élne szívesen ilyen bőrrel. Szép smink, bájos hölgy!
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. október 11. 00:43 #36
Clariity
Clariity
visszatérő vendég

Státuszfake it 'til you make it
Hozzászólás: 345
Csatolások: 5
Azonosító: 213009
Mennyire szörnyű, hogy mindig tudnak az emberek hibát találni a másikban, és előszeretettel csesztetni amiatt. Főleg olyannal, amiről nem is tehet..
2015. október 11. 02:32 #37
- törölt felhasználó -    
És ismét megmutatkozott az emberiség csodálatos, varázslatos természete: alázzuk és bántsuk meg azt, akivel soha az életben egy büdös szót nem váltottunk, halvány lila fingunk sincs arról, hogy milyen ember, DE(!!!) van egy kissebbségi komplexusa, jelen esetben szegény lány allergiája, ami azt jelenti, hogy ő már rossz ember, egy senki, egy jelentéktelen, csúnya valami. Mert (és ez alap szabály) ha valaki egy undorító megjegyzést tesz róla, egy-két vagy három ember elkezd rajta nevetni, a többiek is ezt csinálják, hisz sokan már úgyis csak ehhez értenek, hogy nyalják a seggüket az ilyen jelentéktelen, élettelen senkiknek azzal, hogy nevetnek ezen, támogatják őket és ők is ugyan így tesznek. És hiába, ez egy megállíthatatlan folyamat, mintha az ekkora nagy fszok osztódással szaporodnának. Legszívesebben ledugnék egy forró vascsövet ezeknek az embereknek a torkán. Hogy a fenébe lehetnek ennyire rohadt szívtelenek, hogy azon nevetnek, amiről ROHADTUL NEM TEHET. Annyira fogadnék most valakivel abban, hogy az ilyen agyament idiótáknak nagyjából a 90%-a nincs megelégedve magával, ezért, hogy a saját hibáira ne koncentrálhasson, hogy elfelejtesse magával és megnyugtassa magát azzal, hogy egyrészt nem csak ő szenved ilyenektől, hanem, hogy neki volt egy hatásos beszólása, amivel valakit megbántott, ezzel nőve az egója és az önbizalma, hisz képes volt megnevettetni sok seggnyaló idiótát azzal, hogy megbántott egy olyat, akiről nem is gondolná, hogy mennyire hasonlítanak. Én szégyellem el magamat az ő helyükben. Kívánom az ilyen szívtelen senkinek, hogy egyszer ők is érezzék azt át, amit ő illetve a többi hozzá hasonló.

Na ne nevettessetek már, hogy sokan azon akadtatok fenn, hogy mennyi smink van rajta! biggrin.gif Remélem ti se gondoltátok komolyan, hogy ez lesz a mindennapos kinézete. Ez olyan, mint amikor kedvet kapsz egy kis szépítkezéshez, esetleg egy kihívóbb sminkhez, a szerencsésebb emberek pedig egy sminkessel csináltatják meg az arcukat, azért, hogy szépnek érezzék magukat, hacsak ez egy pillanatig tart, de akkor is (persze-persze, tudom, hogy sokan smink nélkül is szépnek érzik magukat, nem erről van szó). Mintha Ti ezt még sose csináltátok volna. Kicsit se álszentkedés! rolleyes.gif (MINDIG tisztelet a kivételnek).

Jesus, te komolyan úgy gondolod, hogy valaki attól lesz rbanc, mert sok sminket használ? Javíts ki ha tévedek, de tudtommal azokat szokták ezzel a jelzővel illetni, akik az utcasarkon ácsorognak hiányos öltözetben. Az egész eddigi életem egy nagy hazugság... unsure.gif
2015. október 11. 06:59 #38
- törölt felhasználó -    
@An_d_a Teljesen egyetértek abban amit írtál sad.gif

Én is érintett vagyok. Nos, az uszodás "vicc" hadd ne mondjam mennyire nem vicces. Hány nyáron fájt a szívem azért, hogy bárcsak mehetnék úszni és nem is csak nyáron...
Na mindegy, van akinek ennél rosszabb sorsa van (viszont van akinek jobb!!)
2015. október 11. 07:58 #39
Divergent
Divergent
Dark witch

Státuszimmersed in the frenzy
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Sajnálom szegényt...sad.gif
2015. október 11. 09:01 #40
Ritya