Anyaszült meztelenül állna színpadra Miley Cyrus
2015. október 14. 20:36
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline |
Nem igaz, hogy nem veszitek észre azért csinálja, hogy kiakadjanak rajta az emberek.
2015. október 14. 21:01
Szerintem igaza is van.
Én lehetek az egyetlen, aki egyet ért vele, de az emberek hibája, hogy a pucérság 'gáznak' számít. Az emberek találták ki, hogy pucéran nyilvánosság előtt, vagy az utcán megjelenni undorító. Nagyon régen, az ősidőkben ez természetes volt. És az is az emberek hibája, hogy az emberek nagy része nem elégedett a testével.
Természetesen, én sem mernék pucéran bárhova is menni, mert a ruha már a természetes.
Én lehetek az egyetlen, aki egyet ért vele, de az emberek hibája, hogy a pucérság 'gáznak' számít. Az emberek találták ki, hogy pucéran nyilvánosság előtt, vagy az utcán megjelenni undorító. Nagyon régen, az ősidőkben ez természetes volt. És az is az emberek hibája, hogy az emberek nagy része nem elégedett a testével.
Természetesen, én sem mernék pucéran bárhova is menni, mert a ruha már a természetes.
2015. október 14. 21:15
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Már nagyon unalmas ez a téma.
2015. október 14. 21:33
szuperviki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.07. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 235654 offline |
ez hülye?!!
2015. október 14. 22:03
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline |
Ha Miley ronda akkor mondjuk Selena mi?!Értem hogy nektek a szépség mást jelent de hogy még a hangját is kritizáljátok?!Szánalmasak vagytok!!
2015. október 14. 22:54
Hát ha ehhez társulnak olyan emberek akik ezt bevállalnák, hogy ők is pucéran végig nézik akkor hajrá.. érdekes egy ötlet, bár én biztos nem vállalnám be
2015. október 15. 07:10
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Amilyen hülye meg is csinálja.
2015. október 15. 07:18
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Miley nem hülye sőt! Aki utálja az se normális! Taylor Swift meg Selena Gomez miért jobbak? Mert "szebben" viselkednek? Miley nak legalább hangja van. Szánalmasak azok az emberek akik utálják.
2015. október 15. 07:22
FloraMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 250667 offline |
Feltűnési viszketegség.Na, ez az.Minden héten kell valami szaftos botrány, ugye?! Ezen meglepődni SE lehet.Az ügynökei megszervezik a botrányt.Miley azért változott meg, bedrogozott...Az apja meg rá se szól..Chh gratulálok. Ha meg megcsinálja és elmennek rá, az az ő baja én meztelenül nem lépnék ki.
2015. október 15. 10:57
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
sztem vicces lenne meg amugy... aki felválalja annak van vér a pucájában én nemlennék rá képes de most gondoljatok bele ilyen még nem volt ez mennyire vicces lenne már? ha nem lenne pár gondom a testemmel simán elmennék oda ésminden tejszerű? nah mind1 gondoljatok hülyének de nekem tetszik az ötlet
2015. október 15. 11:11
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Már semmi nem lep meg tőle. Viszont szerintem nem számíthat sok résztvevőre, mivel gondolom nem sok olyan van, aki meztelenül és tejszerű valamivel lelocsolva ott állna.
2015. október 15. 13:17
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline |
Nem értem,hogy az embereknek még mindig miért nem elfogadott a meztelen test/meztelenkedés.
Az emberek többek között is ezért nem tudják magukat elfogadni és a testüket.Ha elfogadnánk magunka és egymást,sokkal egyszerűbb lenne minden.Könnyebb és szebb.
Az emberek többek között is ezért nem tudják magukat elfogadni és a testüket.Ha elfogadnánk magunka és egymást,sokkal egyszerűbb lenne minden.Könnyebb és szebb.
2015. október 15. 20:05
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Ilyet ne csinaljon, mert nem megyek el akkor Marmint, tokre varom, hogy legyen koncertje megint Londonban, de nem vagyok kivancsi meztelen emberekre Nem ereznem magam valami faszan lol
2015. október 15. 20:10
Idézet (Abbey Wolf @ 2015.10.15. 07:18)
Miley nem hülye sőt! Aki utálja az se normális! Taylor Swift meg Selena Gomez miért jobbak? Mert "szebben" viselkednek? Miley nak legalább hangja van. Szánalmasak azok az emberek akik utálják.
Mindenkinek mas tetszik, izlesek es pofonok. A kedvencei miatt senkit nem kell lehulyezni.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. október 18. 07:28
Igen, most megint jövök azzal a szöveggel hogy ne utáljátok, de akkor is nem tűnt fel senkinek hogy még csak tervezgeti? Ugye nem gondoltátok azt hogy 100%-osan biztos benne hogy ezt megteszi? Különben oké ez tényleg elég durva, de ha nem is vagytok Londonba akkor, és nem is valószínű hogy elmennétek erre minek kell szörnyűlködni? Ennek semmi értelme, mivel a kommentekből ítélve még csak a videót sem fogjátok megnézni. De persze amikor Demi kezd el vetkőzni, az oké, szép a teste meg minden, de ha Miley akkor ő egy büdös k*rva... Komolyan emberek hová tűnt az eszetek? Aki meg őt védi az is hülye persze.... De tényleg mennyivel jobb Ellie Gouldind, Demi Lovato és a többiek? Az sem érdekel senkit, ha mondjuk még fehérneműt sem vesznek fel egy nagyon villantós ruha alá, de Miley, igen ő hülye. Komolyan inkább megadhatnátok neki annyi tiszteletet, hogy "azért bátor hogy megmerné tenni". Szerintem nagyon bátor, fura egy ötlet, de hányan lennénk képesek ezt megcsinálni? Nem sokan.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.