A rajongók már évek óta várnak arra, hogy elkészüljön a Tizenhárom okom volt filmadaptációja, és már korábban is volt szó arról, hogy Selena Gomez lenne a legalkalmasabb Hanna Baker szerepére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Végre képernyőre kerül a Tizenhárom okom volt - Selena Gomez kapta a főszerepet
2015. október 30. 13:10
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 30. 13:15
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Én olvastam a könyvet, de valahogy nem volt az igazi. Az alapötlet szerintem nagyon jó, a kivitelezés már kevésbé. Jól indult, de nem sikerült kihozni belőle azt, ami t kilehetett volna.
Erre a sorozatra viszont kíváncsi vagyok, hátha sikerül valami jót csinálni belőle.
Erre a sorozatra viszont kíváncsi vagyok, hátha sikerül valami jót csinálni belőle.
2015. október 30. 13:18
Styles1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 184 Azonosító: 250572 offline |
Könyvben nem olvastam , talán pár sort , filmben talán megnézem , már csak Selena miatt is.
2015. október 30. 13:19
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Szerintem fantasztikus könyv, remekül bemutatja, milyenek is egymással a tinédzserek, és talán jó néhány fiatal fejében gyújt némi fény, miért is kellene emberségesen bánni a másikkal. Ilyesmi nemcsak könyvekben és filmekben, hanem a valóságban is történik, és sajnos sokan nem gondolnak bele, milyen súlyuk van a szavaiknak.
Nekem az egyik legnagyobb kedvencem éppen ez a könyv, mert nem a szokásos limonádé kerettörténet által tárja elénk a nem mindennapi történéseket, ami után minden jóra fordul, hanem egy nagyon fontos mondanivalóval, különleges, formabontó formában próbálja felnyitni az olvasók szemét. Szerintem erre nemcsak igény, hanem szükség is van.
Selenát soha nem láttam szerepelni semmiben, ezúttal azonban a történetre való tekintettel bizalmat szavazok neki, és hiszem, hogy jól hozza majd Hannah szerepét.
Nekem az egyik legnagyobb kedvencem éppen ez a könyv, mert nem a szokásos limonádé kerettörténet által tárja elénk a nem mindennapi történéseket, ami után minden jóra fordul, hanem egy nagyon fontos mondanivalóval, különleges, formabontó formában próbálja felnyitni az olvasók szemét. Szerintem erre nemcsak igény, hanem szükség is van.
Selenát soha nem láttam szerepelni semmiben, ezúttal azonban a történetre való tekintettel bizalmat szavazok neki, és hiszem, hogy jól hozza majd Hannah szerepét.
2015. október 30. 13:20
leticia monetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 249813 offline |
ELOLVASTAM A KŐNYVET DE NEM IGAZÁN JŐTT BE DE AZÉRT MAJD MEGNÉZEM IMÁDOM SEL FILMJEIT
2015. október 30. 13:21
Imádom ezt a könyvet, de én egyáltalán nem tudom Selena-t elképzelni Hannahként.....
2015. október 30. 13:48
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nagyon nem szeretem ezt a könyvet. Nem is az alapötlettel, hanem a kivitelezéssel van a gond. A főszereplő egy buta, önző, sekélyes karakter. Az meg, hogy az író megkérdezte a női ismerőseit, azok meg ilyen indokokat soroltak fel... nevetséges. A legtöbb mondvacsinált indok, csakhogy lehessen kit hibáztatni. Hány kazettám lehetne nekem is... arról nem is beszélve, hogy annak az élete is tönkremehet, aki meg van nevezve a kazettán. Na akkor most ki a "gonosz"?
Na de azért remélem kihoznak belőle valami jót.
Na de azért remélem kihoznak belőle valami jót.
2015. október 30. 14:01
Már évek óta (rajongói nyomásra persze) azt rebesgetik, hogy Selenának kellene lennie a főhősnőnek. Még akkor is, ha Selena nem is felel meg a könyben leírt lány leírásának. A könyv egyébként nem jó példa. Már maga a történet. Adott egy suicid hajlamú tinilány, aki (láss csodát!) öngyilkos lesz, mert (szerinte) sz@r az élete. Mindezt felveszi kazettára, és elküldi 13 embernek, akik szerinte mindezért hibásak, mert ő gyenge volt. Esélyt sem adva, hogy segítsenek neki. Még alig élt, de szerinte menthetetlen helyzete. Tisztában vagyok vele, nem mindenki egyforma, nem mindenki tudja helyén kezelni a lelki nehézségeket, de mennyi tinilány van nagyvilágban, akinek meghal a családja összes tagja, vagy átesik egy abortuszon, esetleg megerőszakolják. Még sem sem lesznek öngyilkosak. Meglátjuk milyen lesz Selena. Mindenesetre a Disney után hatalmas előrelépés lenne részéről.
Rajongói nyomásra hátha sikerül azt is elérni, hogy Nina Dobrev legyen Tate Collins az Ugly Love-ból.
Rajongói nyomásra hátha sikerül azt is elérni, hogy Nina Dobrev legyen Tate Collins az Ugly Love-ból.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. október 30. 14:24
luludisasterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153111 offline |
Ez a könyv ritka sz@r. Mikor megláttam elolvastam a sztorit, húú ez milyen jó lesz. Nagyon tévedtem. Vontatott volt és unalmas, az öngyi csaj pedig kiakasztó volt... De a sorozatot megnézem majd
2015. október 30. 15:06
lolita_2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 251139 offline |
Kiváncsi vagyok rá
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.