Zayn Malik a The Fader magazint avatta be abba, mi inspirálta első önálló lemeze rögzítésekor, és hogyan éli meg azt, hogy végre függetlenítette magát a One Directiontől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őszintén mesélt érzéseiről Zayn Malik
2015. november 18. 10:21
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. november 18. 11:27
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Tudtam, hogy valami ilyesmi oka lehetett annak, hogy kilépett. Felszabadító érzés volt eljönni onnan, ahol állandóan megmondták mit csinálj. Ez a baj. Vagy hagyják, hogy csicskáztassák őket és eleget tesznek az elvárásoknak, parancsoknak, vagy a sarkukra állnak, de annak megvannak bizonyos következményei, melyeket mi rajongók, vagy bárki kívül álló személy, aki még nem élt át hasonló szituációt nem értheti min mennek ők keresztül!!
2015. november 18. 14:38
Jó érzés volt eljönni onnan, ahol folyton megmondták, mit csináljak... megmondták, mert eleget kellett tenni bizonyos elvárásoknak és annak, amit az emberek látni akartak. Számomra ezért is volt olyan felszabadító eljönni."
Én utálom, ha megmondják, mit tegyek. A helyében már rég otthagytam volna a bandát, ha tényleg ez volt a helyzet.
Én utálom, ha megmondják, mit tegyek. A helyében már rég otthagytam volna a bandát, ha tényleg ez volt a helyzet.
2015. november 18. 14:40
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline |
Idézet
folyton megmondták, mit csináljak... megmondták, mert eleget kellett tenni bizonyos elvárásoknak és annak, amit az emberek látni akartak
Az a baj, hogy mindig mást nyilatkozik arról, hogy miért lépett ki, és a tények is mindig másról árulkodnak. Nem kötelessége megmondani, hogy mi volt az igazi ok, de akkor miért nem simán csak hallgat a dolgokról? Amúgy ahhoz kétség sem fér, hogy jó szólóénekes lesz, durva hangja van. Már csak az a kérdés, hogy milyen számokat írnak neki.
2015. november 18. 14:59
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline |
Még idejében elhagyta a süllyedő hajót? Süllyedő hajót? Hát menten hanyatt vágódom...
Pont, hogy Ő a süllyedő hajó, nem a One Direction mert a Made in the A.M. csodás lett!
A One Direction kicsit sem süllyedő hajó! Mióta kilépett ez az egoista, rettentően nyávogós számai vannak! Utálom Zaynt most is, de a bandában sem volt a kedvencem!
(Zayn rajongóktól elnézést!!)
One Direction Forever <3
Pont, hogy Ő a süllyedő hajó, nem a One Direction mert a Made in the A.M. csodás lett!
A One Direction kicsit sem süllyedő hajó! Mióta kilépett ez az egoista, rettentően nyávogós számai vannak! Utálom Zaynt most is, de a bandában sem volt a kedvencem!
(Zayn rajongóktól elnézést!!)
One Direction Forever <3
2015. november 18. 15:27
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Én Zayn-t utáltam legjobban az 1D-ből.Nem volt jó hangja,de hogy azt mondja hogy süllyedő hajó a legnépszerűbb banda a világon!?
2015. november 18. 15:34
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Zaynek egy(2?) száma jelent meg eddig(I Won't mind)..a többin nem is ő énekel ami a NB rakott fel és odaírta Zayn nevét..xdd
Én ugyan úgy imádom mint akkor..az igazi nagy rajongó nem utálná meg ezért mert Ő nem bírta ezt hogy folyton megmondták neki mit tegyen meg arról sem tehet hogy nem az ő stílusa ez a zene amit a fiuk csinálnak..de ez csak az én véleményem..
Én ugyan úgy imádom mint akkor..az igazi nagy rajongó nem utálná meg ezért mert Ő nem bírta ezt hogy folyton megmondták neki mit tegyen meg arról sem tehet hogy nem az ő stílusa ez a zene amit a fiuk csinálnak..de ez csak az én véleményem..
2015. november 18. 15:35
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (paska @ 2015.11.18. 14:40)
Az a baj, hogy mindig mást nyilatkozik arról, hogy miért lépett ki, és a tények is mindig másról árulkodnak. Nem kötelessége megmondani, hogy mi volt az igazi ok, de akkor miért nem simán csak hallgat a dolgokról? Amúgy ahhoz kétség sem fér, hogy jó szólóénekes lesz, durva hangja van. Már csak az a kérdés, hogy milyen számokat írnak neki.
azért nem hallgat, mert akkor nem lenne a középpontban
2015. november 18. 15:35
én is Directioner vagyok, de mégis igazat kell hogy adjak Zaynnek, és nem azért mert világ életemben Ő volt a kedvencem.
De, de, ez egy süllyedő hajó, nem 1 év, hanem 2 év pihenő (és igenis megérdemlik, nem ezzel van a bajom!!). Ez a két év pihenő "az elhagyom a süllyedő hajót" mentőakció fedőneve, csak Zayn fél évvel hamarabb megpattant.
És ez a hajó már elég régen léket kapott, számomra már a Midnight Memories- sem volt túlságosan 1D-s.
Tegye mindenki a szívére a kezét, mondhat bárki bármit, de mindannyian tudjuk, hogy nem kell egy év és jön a hír. "Feloszlik a One Direction, a fiúk közös megegyezés alapján döntöttek így."
És ige lehet jönni azzal .hogy én nem is vagyok igaz Directioner, stb, stb, de igazából én csak a tényeket írtam le, arról nem is beszélve, hogy én tudom mit érzek.
De, de, ez egy süllyedő hajó, nem 1 év, hanem 2 év pihenő (és igenis megérdemlik, nem ezzel van a bajom!!). Ez a két év pihenő "az elhagyom a süllyedő hajót" mentőakció fedőneve, csak Zayn fél évvel hamarabb megpattant.
És ez a hajó már elég régen léket kapott, számomra már a Midnight Memories- sem volt túlságosan 1D-s.
Tegye mindenki a szívére a kezét, mondhat bárki bármit, de mindannyian tudjuk, hogy nem kell egy év és jön a hír. "Feloszlik a One Direction, a fiúk közös megegyezés alapján döntöttek így."
És ige lehet jönni azzal .hogy én nem is vagyok igaz Directioner, stb, stb, de igazából én csak a tényeket írtam le, arról nem is beszélve, hogy én tudom mit érzek.
2015. november 18. 16:36
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline |
mi az, hogy valami nem 1D-s?! mindegy is... akkor én örülök ha már nem "1Dsek", mert én speciel egy éve kedveltem meg őket, a Four volt az első albumuk amit az elejétől a végéig végig tudtam hallgatni továbbléptetés nélkül
2015. november 18. 16:52
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline |
anyira sajnálom őket
2015. november 18. 17:03
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
igaza van. egy csomóan azt hiszik h az 1D-ben minden csak úgy megy szépen lazán de nem , rengeteg elvárások vannak, amikkel szembe kell nézniük, egyiküknek sem könnyű.és zayn ezt unta, amit meg is lehet érteni mivel ha összehasonlítjuk a kis x faktoros zayn malikot a mostanival, óriási külömbséget látunk. mert neki (és a többi 1D-nek is) meg kellett felelnie bizonyos kitételeknek, azon kívűl h hogyan énekelnek, és ezerrel dolgoznak a dalokon.
jól kellet kinézniük, teljesen más és új stílusuknak kellett lenni(ez lehet öltözködés vagy bármi..) máshogy kellett viselkedniük.
persze ez jár a szakmájlukkal, meg minden.. DE ÜZENEM AZKNAK AKIK AMIATT ELFORDULTAK TŐLE MERT KILÉPETT, H GONDOLKODJANAK EL ILYENEKEN, ÉS ÉRTSÉK MEG H NEM KÖNNYŰ AZ ILYEN HÍRES EMBEREKNEK
jól kellet kinézniük, teljesen más és új stílusuknak kellett lenni(ez lehet öltözködés vagy bármi..) máshogy kellett viselkedniük.
persze ez jár a szakmájlukkal, meg minden.. DE ÜZENEM AZKNAK AKIK AMIATT ELFORDULTAK TŐLE MERT KILÉPETT, H GONDOLKODJANAK EL ILYENEKEN, ÉS ÉRTSÉK MEG H NEM KÖNNYŰ AZ ILYEN HÍRES EMBEREKNEK
2015. november 18. 17:42
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Sok sikert neki ! Én még most is nagyon szeretem Zaynt
2015. november 18. 17:48
Az 1D-től valóban nagyon sokat várhatnak, nem mindig lehet könnyű nekik sem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.