Ugyan hatalmas hír- és botránylavinát el indított el A két pasi meg egy kicsi sztárja legutóbbi bejelentésével, ám édesapja büszke, hogy Charlie fel merte vállalni: HIV-fertőzött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Édesapja büszke Charlie Sheenre, amiért fel merte vállalni a betegségét
2015. november 19. 09:08
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. november 19. 16:06
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Nagyon bírom Martin Sheent [Charlie Sheent meg nem, de mindegy], és nagyon
jó, hogy ennyire támogatja a fiát
szörnyű lehet betegként élni, vagy úgy, hogy tudod, hogy a fiad beteg
jó, hogy ennyire támogatja a fiát
szörnyű lehet betegként élni, vagy úgy, hogy tudod, hogy a fiad beteg
2015. november 19. 18:10
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline |
bár én nekem negatív véleményem volt erről az egészről azért azt gondolom hogy jó ez a fajta támogatás
2015. november 19. 20:45
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Idézet
Kedden számoltunk be arról, hogy Charlie Sheen hosszú évek után beismerte: HIV-pozitív. A színész 2011 óta tudja, hogy beteg, és mindeddig igyekezett titokban tartani, ám akik tudtak a státuszáról, milliókat csaltak ki belőle a hallgatásukért cserébe. A fentiek fényében nem csoda, ha Charlie úgy döntött, ideje kiállni a nyilvánosság elé, és őszintén beszélni a betegségéről.
Én nem lennék olyan büszke rá.Bevállalta,hogy kiteregeti a szennyest mert már nagyon szorult a hurok a nyaka körül.Szerintem simán folytatta volna a titkolózást.Akkor lett volna "f*sz*gyerek" ha már akkor bevallja mikor megfertőződött.
2015. november 19. 21:12
Baba74visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 215816 offline |
Idézet (xX Anna Xx @ 2015.11.19. 18:10)
bár én nekem negatív véleményem volt erről az egészről azért azt gondolom hogy jó ez a fajta támogatás
Egy a véleményem vele...
2015. november 21. 09:10
Mindig is híres volt a Sheen család az összetartásáról, ami most is megmutatkozik. Martin egy nagyon szimpatikus ember, aki életében arra törekedett, hogy gyermekeit támogassa.
2015. november 22. 12:35
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline |
Szánalmas bagázs. Nem "felvállalta", hanem kiderült. Nem büszkének kellene lennie, hanem elbujdokolnia szégyenében a kedves apukának is.
2015. december 01. 20:52
Én is nagyon Büszke vagyok rá..
"holadiszlájk" amúgy nem tudom mibajod van ezzel??!Ha nem tetszik nem kell elolvasni a kommentedre meg szerintem seni sem volt kíváncsi...
"holadiszlájk" amúgy nem tudom mibajod van ezzel??!Ha nem tetszik nem kell elolvasni a kommentedre meg szerintem seni sem volt kíváncsi...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.