Unod a szemüveget, és azon gondolkodsz, hogy kontaktlencsére váltasz, mert sokkal kényelmesebb és ráadásul nem teszi markánssá a megjelenésed? Megnyugtatunk, nekünk, kontaktlencse viselőknek sem könnyebb a dolgunk, mint szemüveges társainknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
10+1 kín, amit minden kontaktlencsés ismer
2015. november 26. 14:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 26. 14:39
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Körülbelül 8 éve használok lencsét. Az elején sokat szerencsétlenkedtem vele, de alig 1 hónap után már tükör sem kellett, úgy vettem ki és raktam be.
A cikket enyhén túlzónak érzem, aki ennyit hisztizik egy pár lencse miatt, inkább gyűjtse a pénzét lézeres szemműtétre
Amit viszont hiányolok, amikor rakod be a lencsét, 10-szer leellenőrzöd, hogy van-e rajta valami kosz, majd berakva sikítófrászt kapsz, és a csukott szemeden keresztül próbálod kivenni, hogy megtisztítsd
Kedvencem, napi rutin egyike.
A cikket enyhén túlzónak érzem, aki ennyit hisztizik egy pár lencse miatt, inkább gyűjtse a pénzét lézeres szemműtétre
Amit viszont hiányolok, amikor rakod be a lencsét, 10-szer leellenőrzöd, hogy van-e rajta valami kosz, majd berakva sikítófrászt kapsz, és a csukott szemeden keresztül próbálod kivenni, hogy megtisztítsd
2015. november 26. 14:56
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Jó dolog, sajnos az egyik szememre nem passzol tökéletesen a lencse, emiatt kénytelen vagyok szemüveget hordani, mert személyre szabott lencsékre nem is lenne pénzem. Meg igazából jobban is festek szemüveggel.
Viszont sokszor jól jönne a kontaktlencse, pl. sportolásnál, suliban, mikor csak a padra borulva lehet túlélni a napot, de a szemüveg koszos lesz vagy elmozdul.
2015. november 26. 15:03
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Arra nem gondol senki,hogy se szemüveg,se kontaklencse nem kell ha naponta max.20percet arra szánsz,hogy a szemmozgató izmaidat egy picit speciálisabb tornával átmozgatott.Ja és csak bónuszban,hogy sokkal jobban fogsz látni evvel a tornával pár hónap után.SOkkal jobban mint ,ahogy addig szemüveggel.Csak ht az emberek kicseszettül lusták ilesmit csinálni inkább felrakják a szemüveget vagy a kontaklencsét és inkább nyafognak tovább.
2015. november 26. 15:11
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Nem is tudtam, hogy Liam is szemüveges!!
Egyébként jó cikk lett!
Egyébként jó cikk lett!
2015. november 26. 15:14
Jó,a kirakás és a betétel esetleges problémáin kívül szerintem semmi baj nincs vele.Úgy értem,napközben észre se veszed hogy bent van.Tök jó.Személyes tapasztalat alapján jobb mint a szemüveg
2015. november 26. 16:11
Nagyon jó cikk lett és örülök, hogy nem vagyok se kontaktlencsés se szemüveges. Nem lehet kellemes...
2015. november 26. 17:04
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szerintem nem éri meg a lencse, kb. 3 havonta kell cserélni újra, és annyiba kerül mint egy szemüveg! A szemüveget évekig is hordhatod ha nem romlik tovább a szemed, a lencsét még állandóan cserélni kell! :S
2015. november 26. 17:08
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Idézet (N.k @ 2015.11.26. 15:03)
Arra nem gondol senki,hogy se szemüveg,se kontaklencse nem kell ha naponta max.20percet arra szánsz,hogy a szemmozgató izmaidat egy picit speciálisabb tornával átmozgatott.Ja és csak bónuszban,hogy sokkal jobban fogsz látni evvel a tornával pár hónap után.SOkkal jobban mint ,ahogy addig szemüveggel.Csak ht az emberek kicseszettül lusták ilesmit csinálni inkább felrakják a szemüveget vagy a kontaklencsét és inkább nyafognak tovább.
Ezt mondd olyannak, akinek pl. -14-es a dioptriája (kapából 2 embert ismerek közvetlen közelemben, az egyik 4 éves...), hogy csináljon speciális szemtornát, mert akkor hipiszuper lesz a szeme.
Te amúgy minden nap csinálod a 20 perces tornát és szemüveges is vagy, vagy csak másoknak ajánlod?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. november 26. 17:11
|
|
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline
|
Szemüveges vagyok és soha nem is gondolkoztam a kontaklencsén de ezután főleg nem.
2015. november 26. 17:38
|
|
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline
|
én is kontaklencsét viselek de nem olyan nagyon szőrnyü ha már megszokod
2015. november 26. 17:41
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Sajnos szemüveges vagyok, de soha nem gondolkodtam va kontaktlencsén. Egyszerűen nem tudnál felhelyezni, meg levenni, és meg is őrűlnék, ha a szemhéjam alá csúszna.
2015. november 26. 17:41
Úr isten nem is tudtam hogy ennyi sztár van aki szemüveges (lenne)
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.