A Perrie Edwardsszal augusztusban szakított Zayn Malik jelenleg Gigi Hadiddal találkozgat, ám Selena Gomez is szemet vetett rá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez igent mondana, ha Zayn Malik randira hívná
2015. november 29. 11:11
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. november 29. 11:51
Ez a Zayn hasonló stílusú fiú, mint Justin! Szerintem nem lenne jó választás! Bár ki tudja?
2015. november 29. 11:58
Ossze vagyok zavarodva... vagy lehet nem is en, inkabb o. Na most akkor mit is szeretne?
2015. november 29. 12:15
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet
Sosem akartam,hogy a szerelmi életem olyan legyen mint egy szappanopera.
Ezt azelőtt kellett volna mondania,mielőtt elkészült volna a Jelena sorozat,ahol már a 123456789. résznél járunk. És nincs vége.
2015. november 29. 12:23
Sajnos pedig, pontosan egy szappanopera lett belőle..
2015. november 29. 12:29
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline |
Belefáradtam abba, hogy állandóan a magánéletemről beszéljek. Sosem akartam, hogy a szerelmi életem olyan legyen, mint egy szappanopera
Forrás: http://starity.hu/magazin/58953-selena-gomez-igent-mondana-ha-zayn-malik-randira-hivna/#ixzz3ssZ9VteT
Most komoly?
Forrás: http://starity.hu/magazin/58953-selena-gomez-igent-mondana-ha-zayn-malik-randira-hivna/#ixzz3ssZ9VteT
Most komoly?
2015. november 29. 12:40
Jajj,Istenem ennek már soha nem lessz vége??!Pár nappal ezelőtt még arról olvashattunk hogy Lehet megint együtt van Justinnal!!!?Komolyan,döncse már el hogy mit akar...Mindenki azt mondja hogy Justin játszadozik Sel érzéseivel,de szerintem ez fordítva igaz..Selena játszik Justin,sőt több ember érzéseivel...
2015. november 29. 13:08
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
Édesem, figyelj!
Sztár vagy, a rajongók mindig kiváncsiak lesznek a te életedre és a szerelmi életedre is, ebbe bele kell hogy nyugodj
Sztár vagy, a rajongók mindig kiváncsiak lesznek a te életedre és a szerelmi életedre is, ebbe bele kell hogy nyugodj
2015. november 29. 13:42
Én is nagyon unom már ezt az egészet, nem igaz, hogy nem tudja eldönteni mit akar!
2015. november 29. 13:51
Ó persze;kétnaponta Justinozik, most meg bedob egy ilyet hogy Zaynnel is szívesen randizna.
Ugyanakkor elege van abból hogy a szerelmi élete a téma.
Hát persze tök logikus
Mondjuk ha nem pofázna folyton erről,és abbahagyná akkor nem ez lenne a téma.
Csak sajnos akkor lemaradnék a Jelena c. szappanopera-vígjáték 3471929304. részéről
Ugyanakkor elege van abból hogy a szerelmi élete a téma.
Hát persze tök logikus
Mondjuk ha nem pofázna folyton erről,és abbahagyná akkor nem ez lenne a téma.
Csak sajnos akkor lemaradnék a Jelena c. szappanopera-vígjáték 3471929304. részéről
2015. november 29. 13:54
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Most akkor nem megint Bieberrel kavar, vagy mi? Nem mellesleg pedig tudtommal Zayn éppen Gigi Hadidhez fűz "mélyebb érzelmeket". Hollywoodéknál biztosan máshogy működnek az emberi kapcsolatok, egyik világsztár megy a másikhoz, megcsalja aztán ismét talál valaki mást, ott a másik csalja meg. A csaj meg egyébként lehetetlen dolgot kér, először elmegy randira Justinnal, aztán az interjújában már Zaynről beszél. Ha nem akarja hogy szappanopera legyen a magánéletéből ne teregessen ki mindent, amit csak tud. Olyan sok sztár van, aki képes kordában tartani a magánéletét és a pletykákat egyaránt, na és ők vajon hogy csinálják? Mondjuk nem a nyilvánosság előtt élik le az egész életüket? Tudom hogy ez a világsztárok esetében kicsit nehézkes, de Selena is egészen biztosan tudna némi energiát fektetni abba, hogy kicsit visszavegyenek a pletykalapok. Ha mondjuk egy hét leforgása alatt nem máris két srác került volna képbe (ráadásul a kettőből állítólag egynek még barátnője is van) talán nem lenne szappanopera az élete. Ezt csak úgy mondom...
2015. november 29. 14:34
Ez csaj mindenkinek igent mondana meg mindenre. Senkiházi k....a
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.