Sandra Bullock nem is lehetne boldogabb, hiszen végre lezárult az örökbefogadási procedúra, és hivatalosan is az ő gyermeke lett a hároméves Laila.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sandra Bullock kétgyermekes anya lett – ezúttal egy kislányt fogadott örökbe
2015. december 03. 11:49
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. december 03. 14:58
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Nagyon kedves dolog hogy örökbe fogatta.
2015. december 03. 15:30
Én mindenkit csak tisztelni tudok, aki gyermeket fogad örökbe, hiszen minden gyerek megérdemli, hogy szerető családban nőjön fel.
Ami Sandrat illeti nekem ő mindig is egy picit példaképem volt és lesz is, így én e téren is csak felnézni tudok rá és kívánom, hogy legyenek együtt nagyon, nagyon boldogok és egészségesek.
Egyébként Sandra gyönyörű ezen a címlapon, és így a gyerekekkel olyan családias hangulatot idéz.
Ami Sandrat illeti nekem ő mindig is egy picit példaképem volt és lesz is, így én e téren is csak felnézni tudok rá és kívánom, hogy legyenek együtt nagyon, nagyon boldogok és egészségesek.
Egyébként Sandra gyönyörű ezen a címlapon, és így a gyerekekkel olyan családias hangulatot idéz.
2015. december 03. 16:23
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Sandra Bullock példakép lehet az emberek számára, mert hatalmas szíve van:)
Egyébként, csak nekem jutott eszembe, hogy ez olyan, mint A szív bajnokaiban, ahol szintén egy Sandra által alakított nő befogadja a rossz sorasú, feket fiút?
Egyébként, csak nekem jutott eszembe, hogy ez olyan, mint A szív bajnokaiban, ahol szintén egy Sandra által alakított nő befogadja a rossz sorasú, feket fiút?
2015. december 03. 17:30
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline |
A kislány egy nagyon tiszteletreméltó és gondoskodó anyához került. Sok boldogságot kívánok nekik.
2015. december 03. 20:08
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Gratulálok a kislányhoz! Nagyon gyönyörű család:)
2015. december 03. 20:41
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline |
Aranyszíve van
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.