Egy kaptafára mentek a jelölek kiválasztásánál ismételten. Ebből a listából csak Josh Grobannak, a See you againnek és az Uptown funknak tudok drukkolni... bár a Thinking out loud sem rossz.
Az viszont elég elszomorító, hogy a Legjobb új előadó kategóriájában ott van egy harmatgyenge Meghan Trainor, míg Halsey egy jelölést sem kapott... pedig ő bőven megérdemelné.
Grammy 2016: Ők a jelöltek!
2015. december 07. 17:24
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
2015. december 07. 17:30
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Taylor swiftet megint sokszor jelölték
2015. december 07. 17:36
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Ott voltak a szavazások, hogy szerintünk ki kapja meg az első Grammy-jelölését. Az első két helyen a One Direction és a Black Veil Brides volt, erre tessék: sehol semmi.
Szerintem a szavazások eredményeit egy az egyben figyelmen kívül hagyták, csak hogy kicsit hülyét csináljanak a rajongókból. Nem vagyok 1D fan, a BVB-nek drukkoltam, de elnézve, hogy egyik sincs a jelöltek között... Csak azt tudom mondani, hogy a Grammy is évről évre rosszabb, sőt szinte már egy szinten van az összes MTV meg hasonló díjátadókkal.
Minden nyamvadt évben szinte ugyanazok a jelöltek. Ennek így mi értelme van? Swift kisasszony megint 6 ezer kategóriában van jelölve, ezeknek legalább felét haza is fogja vinni. Annyira kiszámítható az egész, hogy az már nevetséges.
Annyi énekes/együttes van, akik megérdemelnének legalább egy Grammy-díjat, de természetesen őket soha nem jelölik.
Szerintem a szavazások eredményeit egy az egyben figyelmen kívül hagyták, csak hogy kicsit hülyét csináljanak a rajongókból. Nem vagyok 1D fan, a BVB-nek drukkoltam, de elnézve, hogy egyik sincs a jelöltek között... Csak azt tudom mondani, hogy a Grammy is évről évre rosszabb, sőt szinte már egy szinten van az összes MTV meg hasonló díjátadókkal.
Minden nyamvadt évben szinte ugyanazok a jelöltek. Ennek így mi értelme van? Swift kisasszony megint 6 ezer kategóriában van jelölve, ezeknek legalább felét haza is fogja vinni. Annyira kiszámítható az egész, hogy az már nevetséges.
Annyi énekes/együttes van, akik megérdemelnének legalább egy Grammy-díjat, de természetesen őket soha nem jelölik.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Gureka10
2015. december 07. 17:51
J.Grofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 241347 offline |
Szerintem felesleges mind a Grammyt, mind az Oscart azzal támadni, hogy folyamatosan ugyanazokat jelölik, meg hogy a album/film bevételét, eladási számát nézik nem pedig a tehetséget, kreativitást... Én mindig találok olyat ami tetszik a jelölések közül és olyat is ami nem, ezt körülbelül fele-fele arányban. Szerintem ezzel mindenki így van és nem járhatnak mindenki kedvében. Josh Groban jelölésének például nagyon örülök és remélem, hogy így harmadszorra is jelölték, végre sikerül nyerni neki!
Egyébként köszi a cikket! Én buta nem vettem észre, hogy már van és én is írtam egyet róla, de ez jobb lett, szerencse hogy az enyém nem került ki
Egyébként köszi a cikket! Én buta nem vettem észre, hogy már van és én is írtam egyet róla, de ez jobb lett, szerencse hogy az enyém nem került ki
2015. december 07. 17:59
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Az egészben Justinnak drukkolok vagyis a Where Are You Now-nak. Ja meg Tori Kellynek.
2015. december 07. 18:09
Birom Taylort de ez azert mar sok. Kiszamithato az egesz, es epp ezert unom mar nagyon.
2015. december 07. 18:13
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Felháborítónak tartom azt, hogy megint Taylort jelölték ennyiszer. Nem mondom, hogy nincsen tehetsége, és mivel ez egy olyan oldal, ahol véleményt nyílváníthatok, ezért leírom: Az EGY dolog, hogy Taylor adományoz meg meglepi a rajongóit, de mióta ő a legjobb énekesnő. Még egyszer hangsúlyozom, NEM mondom, hogy nincsen tehetsége, de teljesen átlag hangja van a többi énekeshez képest. Még mielőtt valaki azt mondaná, nem nem vagyok tehetségesebb nála, de úgy érzem le kell írnom, hogy például a Bad Blood egy erőszakról(nem úgy, de valamennyire mégis arról szóló) dal, és mégis Grammyre jelölték. Kezdem úgy érezni, hogy ez is csak egy olyan dolog, amit csak úgy dobálnak különböző embereknek, anélkül, hogy gondolkodnának.
Adele egyébként hol van, csak ha már a tehetségnél tartunk??? De ez az én véleményem:)
Adele egyébként hol van, csak ha már a tehetségnél tartunk??? De ez az én véleményem:)
2015. december 07. 18:17
De tényleg hol van a One Direction?!
Mindegy is, majd jövőre, addig pedig ugyanúgy imádom őket, mint eddig!
De hajrá: Kelly Clarkson, The Weeknd és Bruno Mars!
Mindegy is, majd jövőre, addig pedig ugyanúgy imádom őket, mint eddig!
De hajrá: Kelly Clarkson, The Weeknd és Bruno Mars!
2015. december 07. 18:19
A Florence + The Machine-nek illetve a Wolf Alice-nek erősen szurkolok. Nagyon megérdemelnék a Grammy-díjat, remélem február 15-én haza is viszik. Egyébként szerintem jobb, ha nem hangoztatom, hogy a további jelöléseken mennyire ki vagyok akadva.
2015. december 07. 18:32
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline |
Kérdés: hova lett a Black Veil Brides?
Semmi bajom a BVB-vel, de az 1D-re szavaztam, és tudom, hogy az második lett, a BVB első, de egyik sincs sehol... Wut?
Semmi bajom a BVB-vel, de az 1D-re szavaztam, és tudom, hogy az második lett, a BVB első, de egyik sincs sehol... Wut?
2015. december 07. 18:39
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
Azt hittem, hogy a Grammy feljebb áll ennél a szintnél, hogy a szokásos agyon majszolt előadóknak ajánlják fel. Egyetértek, hogy nem csak hírnév alapján kéne értékelni. Neveket nem szertenék mondani, de ettől a listától nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Egykor még ki kellett érdemelni a Grammy-t is, nem csak holmi 10 perc alatt összedobott tucat, ezerszerhallottuk számoknak osztogatták kosárszámra. Pedig van itt minőség, azazhogy itt éppen nincs, de a listától elvonatkoztatva. Adele-t én is hiányolom, Chris Tomlinnak viszont megint örülök, bár a tavalyi albuma jobban tetszett, de ez is végülis ugyanarról szól.
Taylorról annyit, hogy az idei év pont nem a legjobb éve, már ami a zenéi minőségét illeti. Más kérdés, hogy mire van igény. A Bad blood például szerintem egy szégyen, a Blank Space viszont nagyon jól össze lett rakva(csak hogy lássátok, hogy nem csak esz nélkül fujjolok). A legjobb felvétel kategóriában azonban nem hiszem, hogy az Uptown funkot meg tudja verni.
Taylorról annyit, hogy az idei év pont nem a legjobb éve, már ami a zenéi minőségét illeti. Más kérdés, hogy mire van igény. A Bad blood például szerintem egy szégyen, a Blank Space viszont nagyon jól össze lett rakva(csak hogy lássátok, hogy nem csak esz nélkül fujjolok). A legjobb felvétel kategóriában azonban nem hiszem, hogy az Uptown funkot meg tudja verni.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.