Azt már tudjuk, hogy Selena a Made In The AM-et tartja jobbnak exbarátja Purpose-ával szemben, de vajon mit jelent ez magánéletére tekintve?
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez jobbnak tartja a One Direction új korongját Justin Bieberével szemben
2015. december 11. 12:46
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 11. 13:33
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Én már rá nézésre tudom ,hogy mindkettő sz*r XD.Megkit érdekel már ez a csaj,anyira szánalmas ,hogy már mindenkinek nyalizik.
2015. december 11. 13:51
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Ki hallgat ilyen szarokat? Meg ezt a Selenát?
2015. december 11. 13:59
Csak elmondta a véleményét! Ez miért lenne baj? Bár én sem hallgatom őket! Selenának azért vannak jó számai!
2015. december 11. 14:14
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Csak mert volna mást mondani viccet félretéve ebben az évben ez volt a csaj első megnyilvánulása, amivel egyet tudok érteni. Nem mellesleg pedig még ha nem is akar gyökér lenni, én sem részesítettem volna előnyben az exemet...
2015. december 11. 14:19
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Ez nem a véleménye. Ezzel csak Justint akarja féltékennyé tenni. Mivel ő most Niallel jár mit mondhatott volna.
2015. december 11. 14:21
Én sem szoktam ilyesmi albumokat hallgatni, így sajnos nem tudom, melyik a jobb..
2015. december 11. 14:44
Hát nem tudom. Nem, vagyok Belieber, de ezzel az albummal meglepett, van pár jó szám rajta.
Nyilvánvaló, hogy Selenának mi a célja az ilyen hozzászólássokkal.
Nyilvánvaló, hogy Selenának mi a célja az ilyen hozzászólássokkal.
2015. december 11. 14:51
Jézusom,komolyan mondom kezdem úgy érezni hogy Selena direkt nyilatkozik mindig Justinnal kapcsolatban..
Kit érdekel hogy melyiket szeretné megvenni/mintkető jó amúgy/
állandóan olajat önt a tűzre,csak azért hogy Justin és a média felfigyeljen rá..Figyeljétek meg ezt Mr.Jistin sem fogja figyelem nélkül hagyni tuti válaszolni fog aztán /MEGINT ő lesz a szar/
És minden kezdődik előröl....
Kit érdekel hogy melyiket szeretné megvenni/mintkető jó amúgy/
állandóan olajat önt a tűzre,csak azért hogy Justin és a média felfigyeljen rá..Figyeljétek meg ezt Mr.Jistin sem fogja figyelem nélkül hagyni tuti válaszolni fog aztán /MEGINT ő lesz a szar/
És minden kezdődik előröl....
2015. december 11. 15:16
hát nem tudok mit gondolni. talán azt hogy ha ez igaz is akkor azt gondlom selenáról most hogy nem tudom hogy most miért szerette meg annyira ezt a hülye bandát,..
egyébként én meghallgattam justin albumát és az összes dal tetszik belőle, szóval most nem értek egyet sellivel.
egyébként én meghallgattam justin albumát és az összes dal tetszik belőle, szóval most nem értek egyet sellivel.
2015. december 11. 15:44
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Már nagyon unom ezt a nőszemélyt! Direkt nyilatkozik már megint Justinról? Biztosan megint a média központjában akar lenni! Ki nem sz@rja le, hogy mit akar venni az egyik ismeretlen barátjának! Állandóan újra és újra kezdi, nem unja? Majd Justin /hozzáteszem őt is rühellem / biztos válaszol rá, és megint kezdődik elölről az egész őrlődés! Senki nem kíváncsi rájuk!
2015. december 11. 15:45
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Szerintem is a Made In The AM a jobb, sőt magasan veri a Purpose-t!
2015. december 11. 16:04
méghogy nem akar többet a magánéletéről nyilatkozni...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.