Starity

Jennifer Lawrence durván megsértette Lindsay Lohant

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 16. 15:25 #21
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 876
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Jennifer nem a nyilvánosságnak készítette azokat a képeket, nem azért hogy "hűhatalánmajdvalakijólellopjatőlemésakkor majd rólambeszélnek" . Erről nem ő tehet, de ez a lecsúszott tehén csak magának köszönheti ahol tart. Szóval a kettő eset nem említhető egy napon!!!
2015. december 16. 15:26 #22
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2098
Azonosító: 201674
Viccet csinálni valaki függöségéből akkor is megengedhetetlen, tény Lindsay függő de az marhára nemsegít egy drog vagy alkohol problémákkal küzdőnek ha nyílvánosan viccet csinálnak belőle. Jennifernek se esik jól ha a pucér képeiről kérdezik, senkinek nem esik jól ha a hibáit a képébe vágják pláne ha országos tv műsorban teszik ezt meg csupán a vicc kedvéért
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. december 16. 15:37 #23
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy viccnek szánta, de ilyenen nem illik viccelődni, főleg nem a nyilvánosság előtt!
Jennifert mindig is utáltam, mert annyira sokat képzel magáról. Lindsay pedig lehet hogy függő, de biztos nem jó kedvéből lett az!
2015. december 16. 15:51 #24
szasza192
szasza192
visszatérő vendég
Hozzászólás: 486
Csatolások: 5385
Azonosító: 98219
rosa82, egyetértek
többen írjátok, hogy Jen nem nyilvánosságnak készítette a képeket..igaz.
De szerintetek az alkoholizmus móka és kacagás?! Reggel felkelek és úgy döntök alkesz leszek, mert de jó móka?! Ez egy függőség és igenis betegség, aminek kitudja milyen lelki háttere van. Annyi de annyi függő van a világon, akikkel nem foglalkozik senki, mégse gyógyulnak meg.
Szerintem se kifejezetten bántásnak szánta, jópofa akart lenni, poénkodott rajta, mint sok százezren...de attól még, hogy sokan tudnak az ügyes bajos dolgairól, nem jogosítja fel őket ilyesmire.
Van, aki jobban viseli a hírnevet és van aki nem...Lindsay se volt mindig "dagadt tehén". Nem voltam sose rajongója, de nyilván tisztában van mindennel, amit eddig tett és mégis megpróbál felállni, tovább élni.
Jen pedig tényleg évről évre kevésbé szimpatikus.
2015. december 16. 15:59 #25
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Szerintem nem kellett volna ennyire komolyan venni.Ez csak egy vicc volt,megha nemis volt vicces..Egyetertek az elottem szolokkal.
2015. december 16. 16:02 #26
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Jajj, életeim... nem gondoljátok, hogy a kedvenceitekért való visszavágás nem a ti dolgotok, hanem a kedvenceiteké? pardon.gif
Lehet, hogy viccnek szánta, de ez taplóság volt. Nem állítom, hogy Lindsay lesz a következő a szentek sorában, de akárhogy is nézzük, a függőség betegség. Egy beteg embernek meg azzal nem segítünk, hogy egy élő tévémásorban megalázzuk, hogy aztán ugyanott legyen, amiért elkezdte a dolgokat. Mert a hírnév még mindig nem egyenlő az automatikus boldogsággal...
2015. december 16. 16:09 #27
- törölt felhasználó -    
Én nagyon kedvelem Jennifer-t, de úgy gondolom, hogy ezt azért nem kellett volna. Azt elhiszem, hogy viccnek szánta, de szerintem az ilyen dolgokkal nem kellene viccelődni... Az hogy egy tévéműsorban ilyeneket mond másról, nem egy szép dolog. Én nagyon kedvelem Lindsay-t is. Tény, hogy sokat hibázott, de azért nem kellene bántani.
2015. december 16. 17:30 #28
Lucus18
Lucus18

Státuszhello
Hozzászólás: 525
Azonosító: 210218
Hát na... kicsúszott a száján...igen nem volt túl szép(elismerem mint JLaw-fan) de attól szeretem! smileeee.gif wub.gif
2015. december 16. 17:34 #29
Lucus18
Lucus18

Státuszhello
Dorka0619 te meg szeressed csak a One hülyéket, mert azok semmiben sem hibáznak... á nem füveztek, á nem rakotak fel pucér képet... -.-
2015. december 16. 18:44 #30
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Hát nem is tudom, elég nagy gorombaság volt ez a megjegyzése, de úgy gondolom, hogy kissé fel van fújva az egész..nem ő volt az első, aki ilyet mondott és nem is az utolsó. Persze ettől még nem szép...de igaza van...jaj....
2015. december 16. 19:25 #31
samudzsenifer
samudzsenifer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 365
Azonosító: 185285
Jogtalanul sértette meg... (szerintem)
2015. december 16. 19:58 #32
- törölt felhasználó -    
Én nem nagyon birom Jennifert olyan unszimpatikus,de Lindsay sem a kedvencem,de mégis Lindsay mellé állok.
2015. december 16. 20:05 #33
- törölt felhasználó -    
Már nem az első eset, hogy jópofa akar lenni, de helyette bunkó megjegyzéseket tesz. dry.gif Lindsay végre újra forgat, és mostanában botrányos cikkeket se lehet róla olvasni, kezd rendeződni az élete. Nyilván megbánta a múltat és szeretné elfelejteni, de így nehéz lesz. dry.gif A függőség betegség, gusztustalan ezzel viccelődni. Minek kell még savazni szerencsétlent? És miért kell kiemelni más hibáit? Nem tudom ez hova vezet... dry.gif
2015. december 16. 20:10 #34
Lucus18
Lucus18

Státuszhello
adom mindenkinek a kommentjét aki Jen mellett dönt ! biggrin.gif
2015. december 16. 20:26 #35
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
Egy meggondolatlan megjegyzés vot csupán, nem kéne ekkora feneket keríteni neki...
2015. december 16. 21:42 #36
chapshe
chapshe
visszatérő vendég

StátuszKérlek titeket tanuljatok meg helyesen írni!!!!!!!!
Hozzászólás: 420
Csatolások: 19
Azonosító: 126090
Mintha nem lett volna igaza... Ne tegyünk már úgy,mintha Lindsay lenne a szegény sértett áldozat,egy drogos nő és ez tény!
2015. december 17. 00:02 #37
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3202
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Lehet, hogy Lindsay a korai siker miatt, vagy ki tudja miért kerül abba a helyzetbe amibe, de kilábalt belőle és szeretné újra kezdeni. Ő már letett valamit az asztalra, és kapásból minimum 5 filmet tudnék mondani tőle, míg Jentől csak az Éhezők viadalát. Vele sincs bajom egyébként, de néha nagyon túljátssza a szerepét.
2015. december 17. 06:29 #38
- törölt felhasználó -    
Na azért Jent se kell félteni, okozott ő is már elég galibát más emberek életében, Lindsay dettó, de ebben az ominózusban "csak" a sajátját vágta taccsra. Nem csípem Lohant, de egy ember nyomorúságát sosem lenne szabad felhasználnia egy másiknak annak érdekében, hogy magát jobb színben tüntesse fel. Nem hiszem, hogyha valaki kiüti magát azon röhögni kéne, és pl. úgy hagyni ahogy van akár a saját hányásában stb... - gondolván úgyis magának kereste a bajt,- inkább elképednék és a mentőket hívnám, de biztosan nem poénkodnék vagy röhögnék rajta.

Visszatérve az adott interjúra szerintem is fel lett fújva, nem volt egy szép dolog ezzel példálózni, de talán J.Law igazán bele se gondolt, hogy akár tragikus véget is érhet az általa poénosnak vélt dolog. Mindazonáltal Ő most Hollywood kedvence, lehet úgy érzi neki most bármit szabad, remélhetőleg nem ez a helyzet, nem szál ideje korán fejébe a dicsőség. Tehetségesnek tehetséges, szépnek szép csakhogy voltak, vannak és lesznek nála jobbak is...
2015. december 17. 10:23 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (LadyAly @ 2015.12.17. 00:02)
Lehet, hogy Lindsay a korai siker miatt, vagy ki tudja miért kerül abba a helyzetbe amibe, de kilábalt belőle és szeretné újra kezdeni. Ő már letett valamit az asztalra, és kapásból minimum 5 filmet tudnék mondani tőle, míg Jentől csak az Éhezők viadalát. Vele sincs bajom egyébként, de néha nagyon túljátssza a szerepét.

Ne értsd félre, nem kötekedni akarok, de Lindsay azért sokkal előbb kezdte a karrierjét és bár több film fűződik az ő nevéhez, azok túlnyomó részben tinifilmek, amiket lássuk, be sokkal könnyebb eljátszani, mint egy Éhezők viadala szintű filmet. Nem vagyok oda érte túlzottan én sem, de az Éhezők viadala kapásból négy film lett, ezen kívül ott a Napos oldal, amiért Oscart kapott, az X-men filmek és az Amerikai botrány. Nem azt mondom, hogy Lindsay nem jó színésznő, de nem lehet azt mondani, hogy Jennifer nem az.
Egyébként szerintem is cseppet elszállt mostanában, illetve humor terén kezd átmenni ízléstelenbe, mert ez tényleg nem volt szép, de szerintem picit fel lett fújva a sztori.
2015. december 17. 13:42 #40
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Jennifer gondolkodhatott volna, hogyha ezt így nyilvánosan kijelenlti, előbb- utóbb eljut Lindsay-hez is, aki nyilván nem fog örülni.
Jen mellett szólva pedig, túl nagy feneketket kerítetenek ennek az egésznek. Azt meg ne mondja senki, hogy vérig megsértette Lindsay-t.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ali Lohan Ali Lohan 4446.