Starity

Belinda Carlisle

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 16. 18:46 #1
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9299
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Minden, ami Belinda Carlisle-lal kapcsolatos!

Kezdésnek az egyik leghíresebb dala:

2015. december 16. 18:50 #2
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9299
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Mivel úgy tűnik, hogy a cikkem soha napján kerül ki, megosztom itt, hátha valakit érdekel a hír:

Belinda Carlisle jóga-albummal tér vissza

A világhírű énekesnő legsikeresebb éveiben alkohol- és kábítószerfüggő volt. Jelenleg tíz éve "tiszta" és a zene mellett különböző projekteknek szenteli magát.

Belinda Carlisle 1978-ban robbant be a köztudatba a The Go-Go's nevű nagy sikerű amerikai lánycsapat énekesnőjeként, majd a zenekar 1985-ös felbomlása után szólókarrierbe kezdett és a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sztárja lett. A sikernek azonban megvolt a maga árnyoldala is: éveken át alkohol- és kokainfüggőségben szenvedett.

Utolsó szólóalbuma 2007-ben jelent meg Voila címmel, azonban készülhetnek a rajongók: Belinda egy jógamantrákat tartalmazó lemezzel tér vissza 2016-ban, amely inkább a pop-hangzásra épít, mint a klasszikus mantrákra.

Az 57 éves énekesnő nem unatkozott az elmúlt tíz évben. Franciaországba költözött, teljesen megszabadult korábbi káros szenvedélyeitől és józan életet él, elsajátította a Kundalini jógát és tanári képesítést is szerzett belőle, valamint Kalkuttában állatmenhelyet nyitott - az állatokról gondoskodó, nyomorban élő asszonyok fizetést kapnak a munkájukért.

A családi élete is rendeződött. 1986-ban Mason Morganhoz ment feleségül - egyetlen gyermekük, a mára felnőtt James Duke Mason politikus és a homoszexuálisok jogaiért harcoló aktivista.

Carlisle így nyilatkozott az új albumról: “Jelenleg a zenei kísérletező korszakomat élem, tudom, hogy nem lesz sikeres anyagilag, de elfogadom. A Voila című francia nyelvű albumom volt az első a karrierem során, amit igazából a szívemből készítettem. Nem volt nyomás, azt csináltam, amit akartam, és mindent szerettem benne. Ezután soha többé nem akarok másképpen dolgozni."

Az album megjelenése után Carlisle turnéra indul Ausztráliában, hogy a régi nagy slágereivel bűvölje el hűséges rajongóit, majd a The Go-Go's - amely eddig több búcsúkoncertet is adott - ismét összeáll egy augusztusi koncertkörútra, mielőtt végleg feloszlanak.



Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok