Botrány botrány hátán. Nem elég, hogy a szokásosnál is hiányosabb öltözékben állt színpadra Miley Cyrus, még jóízűen rágyújtott egy füves cigire is.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Miley Cyrus műpéniszt nyalatott rajongójával a koncertjén, majd rágyújtott egy füves cigire (18+)
2015. december 17. 10:45
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 17. 10:58
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Biztos azért vannak teltházas koncertjei, mert egyre többen pártolnak el tőle... Még az elején el lett mondva, hogy durván el fog térni ez a koncertsorozat az eddigi nagy turnéitól, sokkal merészebb lesz.... korhatár se hiába van...ezért akik ott vannak tudták, mire kell számítsanak...
2015. december 17. 10:58
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline |
Jó egy buli, még a sztriptízbárokban is visszafogottabban viselkednek. xD Erre tényleg az ízléstelen a legjobb szó.
+ az a baj, hogy a koncertjéből csak ennyire fognak emlékezni, nem pedig arra hogy milyen jót énekelt. Más előadók műpénisz nyalogatás nélkül is tudnak élményt nyújtani...
+ az a baj, hogy a koncertjéből csak ennyire fognak emlékezni, nem pedig arra hogy milyen jót énekelt. Más előadók műpénisz nyalogatás nélkül is tudnak élményt nyújtani...
2015. december 17. 11:20
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Ha már a hangja nincs, valamivel fel kell kelteni az emberek érdeklődését.
2015. december 17. 11:28
Takarodjon már, ez már unalmaaaaaaaaaaasssssss!!! -.-
2015. december 17. 11:37
Mit keres még mindig ez a nő a zene világában! Én más foglalkozásba küldeném.
2015. december 17. 11:49
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Remélem azt azért tudjátok a melle nem látszik mert az felcsatolható mű cici erről volt egy cikk is a külföldi lapokban ami persze itt nem jelent meg.. Miley teljesen takarva van az h "látszik a cicije" hazugság mert az plasztik cici... És ha annyira nem tehetséges miért van teltházas koncertje, miért ismeri el a híreségek 90%-a??? Elgondolkodtatok már azon h miért csinálja ezt? nem figyelem felkeltésből hanem mert ő ezt a stilust képviseli a sexualitást.. De nyugodtan mondjátok h nem tehetséges xD Ti bizonyára azok vagytok. Sok kis ribanc meg itt játsza magát, közben a facebook on meg kint a seggetek meg a melletek, és mindennap más más pasikkal vagytok, 13 évesen már kiirjátok h "egyedül alszom" .. De erre meg azt mondjátok h fuj.. Érdekesek vagytok. Felfogtátok hogy ez egy előadás h ő igy adja el magát?? mindenki máshogy adja el magát..
2015. december 17. 12:23
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline |
emily92-17
Szexualitást képvisel? Szerintem inkább a közönségességet. A szexualitás lehet ízléses, ez nem az.
Tehetségesnek tehetséges, csak éppen nem emiatt fognak rá főként emlékezni a viselkedése miatt. A másik, attól, hogy telt házas koncerteket ad, még elpártolhatott tőle sok rajongója, csak éppen maradt még elég, hogy megtöltse a helyszíneket...egyelőre.
Remélem, te is fogtad, hogy nem mindenki 13 éves és ribi, aki ide ír. Nem kell mindjárt durváskodni, mert nem tetszik más véleménye, lehet kulturált módon is nem egyetérteni.
Szexualitást képvisel? Szerintem inkább a közönségességet. A szexualitás lehet ízléses, ez nem az.
Tehetségesnek tehetséges, csak éppen nem emiatt fognak rá főként emlékezni a viselkedése miatt. A másik, attól, hogy telt házas koncerteket ad, még elpártolhatott tőle sok rajongója, csak éppen maradt még elég, hogy megtöltse a helyszíneket...egyelőre.
Remélem, te is fogtad, hogy nem mindenki 13 éves és ribi, aki ide ír. Nem kell mindjárt durváskodni, mert nem tetszik más véleménye, lehet kulturált módon is nem egyetérteni.
2015. december 17. 13:02
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
A füves cigi nem illegális egészen véletlenül az USA-ban? Számomra ez a legfelháborítóbb mind közül. Miley-val semmi gondom sincs, ha megteheti, adnak el koncertjegyeket, akkor hajrá, van rá kereslet. Az ő élete, az ő karrierje, ha a kisgyerekek példaként követik, a szüleik dolga "megnevelni" őket, nem pedig Miley-é. Ő egész egyszerűen így fejezi ki magát.
2015. december 17. 13:56
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Emily92-17 nagyon is igazad van.
2015. december 17. 14:34
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline |
Emily92-17 Maximálisan egyet értek!
2015. december 17. 14:54
thepetrakollarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 248770 offline |
Hat en komolyan nem ertem ezt a csajt
2015. december 17. 15:01
Csak én gondolom úgy hogy valami nagyon nagy baj lehet vele mentálisan és azért viselkedik így ? Pár évet adok az elmegyogyóig vagy Az elvonóig pedig nagyon szeretem miley-t de ez tényleg nem normális már amit művel mostanában
2015. december 17. 15:25
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline |
ez nagyon nagyon beteg
2015. december 17. 15:30
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Abbey Wolf, Sweet Chocolate Örülök h ti is így látjátok mint én. DirtyDiana1990 Azért keltem ki magamból, mert a leghülyébb leszólásokat mondjátok Miley ra annélkül hogy azt sem tudjátokh ez is csak egy cikk részlet és ennél sokkal több van fent a külföldi lapokon amiket ide elfelejtenek leforditani, Pl h nem teljesen meztelen, és folyamatosan van rajta harisnya ami maximálisan takar mindent, és még az se lett ide felrakva cikknek hogy miley a turné elött elmondta h 18as karikás lesz a koncert sorozata ahova csak nagykorúak léphetnek be, és többek között leakarja bonta a nemek közötti falat, ezért van alul műpénísz felül meg cici, És ezek is maximálisan takarnak mindent a testrészéből, az meg hogy levolt tapasztva a saját melle ezt megszokták a rajongok. ÉS ismétlem a koncerteken mindenki nagykorú!!
2015. december 17. 15:52
Enci2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 247133 offline |
A véleményem a következő : szerintem a legtöbben 5-8 éves korban ismerkedett meg mileyval Hannah Montana kent. Rengeteg kislány példaképe volt es a mai napig is sokuknak az. En is nagy fanja voltam. De ez mara teljesen megváltozott. Azota olyan dolgokat csinal amiert 1-2 országból ki tiltották es sokba nemkívánatos szemely. De ez meg nem hárítja el ot attol hogy botrányokat csináljon. Mupenisz!?!?!! Szerintem nem színpadra valo. Vegyük figyelembe ha egy kislányt egyik szülője elviszi a koncertjére mert nem olvassa a starityt hogy miket művel es az a szülő a koncert utan a gyermeket megtiltja hogy zenéjét halgassa stb. Nem csodálkozom. Miert jo ez a botrány sorozat neki??? Mert nem el meg az eneklesbol es a botranybol keres penzt! Es ez nem a nemek egyenlosegerol szol..... ez arrol hogy minnelvnagyobb galibat csináljunk es ezutan kapja a jattot. Szerintem undorító no (szerintem nincs egy huszonéves no agyiszintjen)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.