Bizonyára az elmúlt napokban te is sort kerítettél a már ikonikussá vált karácsonyi film megnézésére, hiszen mind tudjuk, hogy Kevin nélkül bizony nincs karácsony. A film idén 25 éves, ez alkalomból pedig 25 érdekességet gyűjtöttünk össze róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
25 dolog, amit nem tudtál az idén 25 éves Reszkessetek, betörők!-ről
2015. december 26. 10:14
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 26. 10:25
Imádom ezt a filmet és szerintem nincs Karácsony Kevin nélkül. Amúgy meg érdekes cikk lett.
2015. december 26. 10:34
imádom ezt a filmet. hű nagyon jóó cikk lett sok mindenen meglepődtem.
2015. december 26. 11:40
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Hehe! Igen, ahhoz szerintem nem kell orvosszakértőnek lenni, hogy megállapítsuk, hogy belehaltak volna. Én is mindig ezt mondom. (Vagy... ezek szerint orvosszakértő lennék? Wow!)
Imádom a Reszkessetek betörők!-et és sosem fogom tudni megunni. Az egyik kedvenc filmem, amit nem csak karácsonykor nézek meg.
Nagyon szuper és érdekes cikk lett! Gratula az írójának! Tényleg sok dolgot megtudtam a filmről, a forgatásról és a színészekről, amiről eddig fogalmam sem volt. Tetszettek ezek a tények, melyek szintúgy azt bizonyítják, amit már úgyis tudunk: a Reszkessetek betörők! egy zseniális film minden szempontból.
Imádom a Reszkessetek betörők!-et és sosem fogom tudni megunni. Az egyik kedvenc filmem, amit nem csak karácsonykor nézek meg.
Nagyon szuper és érdekes cikk lett! Gratula az írójának! Tényleg sok dolgot megtudtam a filmről, a forgatásról és a színészekről, amiről eddig fogalmam sem volt. Tetszettek ezek a tények, melyek szintúgy azt bizonyítják, amit már úgyis tudunk: a Reszkessetek betörők! egy zseniális film minden szempontból.
2015. december 26. 11:49
Nagyon szeretem a filmet! ,,Kevin nélkül nincs karácsony!" És nagyon sok dolgot megtudtam róla! Nagyon ötletes cikk lett!
2015. december 26. 12:14
Cool cikk! Én imádom a filmet is ! ♥ Mert Kevin nélkül nincs karácsony! ♥
2015. december 26. 12:34
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Remek cikk, bár én most láttam először (bár természetesen hallottam már róla)
Jó kis film, de azért nem ekkora durranás, mindegy ('90-es években még biztos nagy cucc volt)
Jó kis film, de azért nem ekkora durranás, mindegy ('90-es években még biztos nagy cucc volt)
2015. december 26. 12:36
Nagyon jo lett a cikk. Tegnap es tegnapelott is neztem. Imadom a filmet. Szereny velemenyem szerint, 1, 2 a legjobb a 3 az nem annyira tetszik.
2015. december 26. 12:43
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Idézet (martina s. 21 @ 2015.12.26. 12:36)
Nagyon jo lett a cikk. Tegnap es tegnapelott is neztem. Imadom a filmet. Szereny velemenyem szerint, 1, 2 a legjobb a 3 az nem annyira tetszik.
Egyetértek. De szerintem ezzel kb mindenki így van. Az első 2 szuper... a többit felesleges volt elkészíteni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.