Ezek 2016 legjobban várt albumai
2015. december 29. 13:20
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Ezek közül én egyiket sem várom.
2015. december 29. 13:33
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Már nagyon várom Lady Gaga és Katy Perry albumát!
2015. december 29. 13:33
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Egyiket sem várom a fentiek közül
2015. december 29. 13:52
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline |
Rihanna <3 már nagyon várom
2015. december 29. 14:15
Rihanna, Ariana és Katy lemezét várom már nagyon!
2015. december 29. 14:32
Hm... én inkább maradok AURORA új albumánál, ha már ezek közül egyik énekesnek se várom igazán az új korongját.
2015. december 29. 14:39
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline |
Ezek biztos mind szuper albumok lesznek szerintem, de egy valakit elfelejtettetek beleírni a cikkbe.
Martina Stoessel - Solista 2016. Ezt az albumot ugyanúgy várják a rajongók mint a fent említetteket. Csak gondoltam, szólók Martina is van annyira jó mint például Ariana Grande. Sőt még nála sokkal jobb is. De félre értés ne essék, én tisztelem és szeretem az összes többi előadót is. Csak emlékeztetni akartam a világot arra, hogy Tinit is számba kéne venni.
Martina Stoessel - Solista 2016. Ezt az albumot ugyanúgy várják a rajongók mint a fent említetteket. Csak gondoltam, szólók Martina is van annyira jó mint például Ariana Grande. Sőt még nála sokkal jobb is. De félre értés ne essék, én tisztelem és szeretem az összes többi előadót is. Csak emlékeztetni akartam a világot arra, hogy Tinit is számba kéne venni.
2015. december 29. 14:45
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline |
2015. december 29. 14:50
Na és a az új Pierce The Veil album, amire a fandom már x éve vár? ;n;
2015. december 29. 15:17
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
györeadri2001 hat Martina Stoessel nek egyáltalán nincs olyan gyönyörű hangja mit Ariana nak neki is szép de annyira nem Ariana többször is megmutatta gyönyörű hangját nekünk Martina meg a Violetaba mutatott nekünk a hangjábol ami ....
2015. december 29. 15:43
györeadri2001, már megbocsájts, de a 'Legjobban várt' nem azt takarja, amit a kilenc-tizenkét éves lányok várnak, vagy pl. a metál stb. kedvelők akik viszonylag kevesen vannak. Szóval alapból már itt bukott hogy "Tini" (istenem, mi a f*sz ez a becenév, már bocsánat ?) rajta legyen a listán. És persze, lehetek én a köcsög, de ez nem rajtam múlott. Egyszerűen átlagban Martina nem olyan nagy "sztár" mint pl. Ariana, aki tény, hogy a Nickelodeonnál kezdte, de már rég kitört a "cuki vagyok" szerepből (és azért a hangja sem olyan ... mint Martinának. ). És mi az hogy "Tinit is számba kéne venni?". Nekem egyetlen kedvencem sincs a listán, max. Ariana és Iggy, mégsem kezdem el sorolni hogy akkor most szépen írják bele CL-t, és a Lifted cimű albumát, vagy épp a Big Bang-et a japán nyelvű albumukkal. Szóval sorry, not sorry, ha eltekintünk a kilenc-tizenkét éves lányoktól, drága Tininek nincs megfelelő közönsége, és ha csak nem lesz Miley 0.2., elfog tűnni a süllyesztőben, mert örökké nem lubickolhat a Violetta adta sikerben.
Ui: Sorry, a fórumban nem engedte hogy hozzászóljak!
Ui: Sorry, a fórumban nem engedte hogy hozzászóljak!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.