Az ünnepi lakomák alatt felszedtél néhány pluszkilót? Ne lógasd az orrod, ugyanis végre nyilvánosságra került Gisele Bündchen titka, betartása pedig egyszerűbb, mint hitted! Próbáld ki, és kerülj csúcsformába a bikiniszezonra!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hozd magad csúcsformába Gisele Bündchen étrendjével!
2016. január 06. 11:56
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. január 06. 14:34
Nem mindenki engedheti meg magának ezt az étrendet, bár nem rossz ötletek..
2016. január 06. 21:03
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Jól néz ki.
2016. január 07. 08:38
Idézet (Sappho @ 2016.01.06. 18:42)
Pénzzel/ből lehet fogyni
Egyet értek
2016. január 08. 01:27
Darth Trinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 52 Azonosító: 132194 offline |
Ne egyél többet mint az energiaigényed, és mozogj sokat. És ne keress kifogásokat. Ennyi a magy "titok".
2016. január 08. 04:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Mivel Gisele modell, nagy eséllyel meg van szabva neki, hogy egy nap mennyi kalóriát vihet be a szervezetébe. Viszont mint ahogyan valaki meg is jegyezte, ezt a "diétát" nem a magyar ember pénztárcájának találták ki. Friss zöldséget esetleg kaphatsz a zöldségesnél, ám az emberek többsége inkább elmegy a multiba és ott megveszi a már több hete becsomagolt agyon génkezelt zöldséget. A hal és a tengeri herkentyű valóban egészséges, pláne, hogy rengeteg bennük az Omega-3 zsírsav, de amíg 300 g garnéla 1200 Ft a teszkóban, nem is fogunk rászokni, hiszen ennyi pénzből veszel már egy-másfél kiló húst, amiből háromszor annyi kaját lehet főzni. A teljes kiörlésű meg szép és jó, csak megint k*rva drága. Inkább akkor rozskenyér, mert az még a beleket is tisztítja és kevésbé hizlal. Bár én hízókúrán vagyok és nem fogyókúrán, de környezetemből látom, hogy az is elég, ha az étkezési adagjaidat felére lecsökkented és a nassolásokat is hanyagolod. Húgomról pont így szaladt le 10-15 kiló.
2016. január 09. 10:20
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Egyetértek az előttem szólóval de én mindig is azon a véleményen voltam,hogy ami jólesik az egészséges bár nem mértéktelenül. Amit meg kényszerrel nyomunk le a torkunkon az viszont nem hiszem, hogy jót tenne, hiszen nem esik jól.
2016. január 21. 09:39
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Teljes mértékben osztom az előttem szólók véleményét, miszerint nem mindenki teheti meg ezt. Ha van saját séfed és pénzed, meg gondolom magánedződ könnyen formában tudod magadat tartani, de egy átlagos ember egyen mindenből, amit szeme-szája kíván, de mértékkel. Az egészséges táplálkozás sajnos drága, de ha nem lazac kerül minden egyes nap az asztalra, szerintem kibírható, az embernek el kell döntenie, hogy mire költi a pénzét.
2020. február 15. 20:40
Igen ám, de pénz is kéne. Most az, hogy egy sztár (akinek nem mellesleg saját szakácsa van) mondogatja, hogy mit eszik, közbe az étrendje felülmúlja a Tescoban hagyott blokkunkon lévő számot, azzal most én nem megyek sokra.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.