Adele lett 2015 legsikeresebb előadója
2016. január 07. 21:42
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szerintem annyira nem érdemli meg de ez csak az én véleményem. De azérr gratula.
2016. január 08. 08:36
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
A fanyalgók szerint ki érdemelné meg jobban ezt a sikert? Swift? Gomez? Azaz a tehetségtelenkék? Gondolom! Adele korunk legnagyszerűbb énekesnője, és méltán. Ő nem a klippekben való pucérkodással, meg seggrázással akar kitűnni a tucatból, mint a fent említett hölgyek és hasonszőrű társaik. Neki tényleg van hangja ( nem stúdióban feljavított) tehetsége, mondanivalója. És ezek a rekordok bizonyítják hogy az emberek többsége szerencsére még vágyik az igényes zenére, és előadókra!
2016. január 08. 08:46
Mindent megérdemelt,remélem még ennél is nagyobb rekordot fog felálítani a dalával...
Ahogy "Hoxa18" is írta ő teljesen szolídan áll hozzá a dolgokhoz,nem rakja ki semmiét, nincs szétkenve az arca 5 kiló sminkel, nem játssza a fejét,és a dalainak van mondanivalója,nem úgy mint pár sztárocskának akinek még a dala is magáról szólnak de most tényleg FOCUS ON ME!XXd röhej
^^Imádom Adelet mert akkora nagy tehetség de még sincs elszállva magától<3
Szeretlek Adele nagyon klassz nő vagy,csak így tovább
Ahogy "Hoxa18" is írta ő teljesen szolídan áll hozzá a dolgokhoz,nem rakja ki semmiét, nincs szétkenve az arca 5 kiló sminkel, nem játssza a fejét,és a dalainak van mondanivalója,nem úgy mint pár sztárocskának akinek még a dala is magáról szólnak de most tényleg FOCUS ON ME!XXd röhej
Szeretlek Adele nagyon klassz nő vagy,csak így tovább
2016. január 08. 11:24
Adelegend slay
Hello! A Hello már a 10. hete, hogy első. Jövőhéten már valószínűleg a streamelések miatt Bieber beelőzi.
A 25 azonban töretlen. Meglesz a gyémánt.
I Miss You>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Összes mostani popzene
Ennyi kérem
2016. január 08. 14:34
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Szerintem is megérdemelte
és annak mégjobban örülök hogy végre van valami amit nem Taylor Swift nyert meg.
2016. január 08. 17:55
Abszolút egyetértek ezzel. Nekem már nagyon hiányzott Adele, így izgatottan hallgattam meg a Hello-t, és nem csalódtam benne. Minden egyes alkalommal, amikor meghallgatok, rá kell jöjjek, mennyire tehetséges. Szerintem korunk legjobb énekesnője.
2016. január 08. 20:24
|
|
ItachiDeidaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 248114 offline
|
Nekem tetszik a Hello c. száma,csak hát már a csapból is az folyik így meguntam...:/
2016. január 09. 09:59
Két hónap alatt a helyére tette Taylort, hiába kiáltották ki, hogy 2015 Taylor éve. Ennyi
2016. január 09. 14:49
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
ItachiDeidara:
'nekem tetszik a Hello c. száma, csak hát már a csapból is az folyik igy meguntam'
Nekem is pont ugyan ez a véleményem! ^.^
'nekem tetszik a Hello c. száma, csak hát már a csapból is az folyik igy meguntam'
2016. január 09. 17:01
|
|
ATCfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 244633 offline
|
Idézet
Nekem is. De a popnál ami jó azt egy időután úgyis túlértékelik. Azért szerintem Adele még mindig jobban megérdemli ezt a figyelmet mint sokan mások a szakmában.
2016. január 09. 17:21
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nem azt mondom h a hello rossz lett, csak nem is tudom, más is tök keményen dolgozott, sokkal jobb dalokkal, nagyobb nézettséggel...
adele száma csak azért lett ilyen nagy cucc mert tkp a semmiből jött vissza elég ütősen, csak az a nagyraméltó h ilyen sokan nézték meg kevés idő alatt a számát...
adele száma csak azért lett ilyen nagy cucc mert tkp a semmiből jött vissza elég ütősen, csak az a nagyraméltó h ilyen sokan nézték meg kevés idő alatt a számát...
2016. január 09. 17:34
Ezen nem lepődtem meg! Adele nagyot robbantott a 25-tel
2016. január 10. 11:04
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Most őszintén? Szerintetek ki az aki jobban megérdemelne egy ilyen elismerést? Azt már most leszögezem, hogy aki követi a zenei eseményeket és nem kedveli Adele- t az a 2016-es Grammy díjátadót ne nézze és ne is kommentálja, mert hogy az összes kategóriát ő fogja elvinni az tuti!!!!
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: