Hosszú utat járt be Khloe Kardashian az elmúlt évben, ám erősebb lett mint valaha! A valóságshow-sztár testileg-lelkileg megújult, tanácsaival pedig sokaknak segített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Khloe Kardashian életvezetési tanácsait érdemes megfogadni
2016. január 08. 14:38
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. január 08. 14:49
Jó tanácsok, bár most minden celeb ilyeneket osztogat..
2016. január 08. 15:38
Jó tanácsok!!
Amúgy most nem kötekedésből írom de mindenkinek így van össze fogva a haja?? Pl:Ariana,Jennifer,néha Beyonce és most ő??
Tényleg nem kötekedésből de szerintem ez a haj viselet eléggé gyerekes.
Amúgy most nem kötekedésből írom de mindenkinek így van össze fogva a haja?? Pl:Ariana,Jennifer,néha Beyonce és most ő??
Tényleg nem kötekedésből de szerintem ez a haj viselet eléggé gyerekes.
2016. január 08. 15:42
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Jó tanácsok!
2016. január 08. 15:44
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
B.T.S neked biztos
2016. január 08. 16:08
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Szerencsére nekem nincs szükségem ilyesfajta tanácsokra!
2016. január 08. 16:37
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline |
Jó tanácsok!
2016. január 08. 18:08
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Nekem most muszáj kiiktatnom minden tejes dolgot, de egész jó tanács tényleg. Az a gond, hogy lusta vagyok!
OFF: B.T.S kikérem, Beyoncé nem hordja így a haját, neki max teljesen fel van kötve, de sosem láttam még úgy, ahogy Pl. Arianának van a haja.
OFF: B.T.S kikérem, Beyoncé nem hordja így a haját, neki max teljesen fel van kötve, de sosem láttam még úgy, ahogy Pl. Arianának van a haja.
2016. január 08. 18:44
"Moonlight1" Neked már egyszer megmondtam hogy ne ugass vissza,nem??De úgy látom neked hiába beszél az ember...
Te is ugyan olyan gyerekes vagy mint én,sőt neked még a kedvenc kis Arid is gyerekes.............
Te is ugyan olyan gyerekes vagy mint én,sőt neked még a kedvenc kis Arid is gyerekes.............
2016. január 09. 10:16
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
B.T.S :'D ügyes vagy !
2016. január 09. 10:19
Ja és bocsi de nem ugatok ne hasonlítsal engem magadhoz
2016. január 09. 10:47
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline |
Jól van fejezzétek már be a veszekedést.
Mindenkinek más milyen az ízlése, mindenki mást szeret, ezzel nincsen gond de a másik kedvencét nem kell szidni, mert az nagy részben féltékenységnek mondható. Valaki rockot, Arianat vagy k-popot hallgat, amivel nincsen gond, mert különbözünk.
Viszont haj alapján igazán nem lehet megítélni hogy gyerekes, mert anyukámnak is két copfba volt kötve nyáron a haja, pedig idős, és akkor mi van? Ő is gyerekes lett? Nem.
Ha felesleges indulatotok van vezessétek le egy párnán, ne az oldalon.
Egyébként tényleg jó tanácsok. ^^
Mindenkinek más milyen az ízlése, mindenki mást szeret, ezzel nincsen gond de a másik kedvencét nem kell szidni, mert az nagy részben féltékenységnek mondható. Valaki rockot, Arianat vagy k-popot hallgat, amivel nincsen gond, mert különbözünk.
Viszont haj alapján igazán nem lehet megítélni hogy gyerekes, mert anyukámnak is két copfba volt kötve nyáron a haja, pedig idős, és akkor mi van? Ő is gyerekes lett? Nem.
Ha felesleges indulatotok van vezessétek le egy párnán, ne az oldalon.
Egyébként tényleg jó tanácsok. ^^
2016. január 09. 10:49
a hatalmas
Teljes mértékben egyetértek veled.
Teljes mértékben egyetértek veled.
2016. január 09. 14:23
Na jó most lett elegem!!!
Figyeljetek:Ez egy olyan oldal ahol mindenkinek joga van a hoz hogy leírja a saját véleményét,nem tudom miért kell mindig mindenbe bele ütni az orrotokat..Egyszerűen leírtam hogy nekem nem tetszik ez a haj viselet,nem tehetek róla..Ez van!!!Szerintem gyerekes,nem azt mondtam kedves a "HATALMAS"-nevű felhasználó hogy a te anyukádnak rosszul áll mert én aztán nem tudhatom mert nem ismerem..Én csak azt tudom hogy SZERINTEM ismétlem SZERINTEM Khloe-nak nem áll jól..
Te pedig kedves "MOONLIHHT1"már nagyon idegesítesz,eléggé egy levakarhatatlan kis pióca vagy a szememben.....
EZ ÚTON IS SZERETNÉK BOCSÁNATOT KÉRNI AZÉRT AMIÉRT LEMERTEM ÍRNI A VÉLEMÉNYEMET..
Lehet engem támadni,nem érdekel,te tudtommal ez egy szabad ország........Még egyszer Rorry
Figyeljetek:Ez egy olyan oldal ahol mindenkinek joga van a hoz hogy leírja a saját véleményét,nem tudom miért kell mindig mindenbe bele ütni az orrotokat..Egyszerűen leírtam hogy nekem nem tetszik ez a haj viselet,nem tehetek róla..Ez van!!!Szerintem gyerekes,nem azt mondtam kedves a "HATALMAS"-nevű felhasználó hogy a te anyukádnak rosszul áll mert én aztán nem tudhatom mert nem ismerem..Én csak azt tudom hogy SZERINTEM ismétlem SZERINTEM Khloe-nak nem áll jól..
Te pedig kedves "MOONLIHHT1"már nagyon idegesítesz,eléggé egy levakarhatatlan kis pióca vagy a szememben.....
EZ ÚTON IS SZERETNÉK BOCSÁNATOT KÉRNI AZÉRT AMIÉRT LEMERTEM ÍRNI A VÉLEMÉNYEMET..
Lehet engem támadni,nem érdekel,te tudtommal ez egy szabad ország........Még egyszer Rorry
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni