Így nevezte el újszülött kisfiát Louis Tomlinson és Briana Jungwirth
2016. január 25. 18:10
Eléggé fura egy név,én úgy tudom hogy ezt lányoknak szokták adni!De nézzétek el ha tévedek..)
Sok boldogságot mellesleg.De szerintem ez nem a hivatalos neve....
Sok boldogságot mellesleg.De szerintem ez nem a hivatalos neve....
2016. január 25. 18:33
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Idézet (Binci @ 2016.01.25. 17:14)
A Sydney nem lány név?
Mondjuk nem tudom, nem vagyok Amerikai:D
Amúgy gratula^^ Magát a One Directionot nem igazán szeretem, de ő normálisnak tűnik, meg szimpi is:) Örülök hogy megismerheti az apaság csodát *-* :DDD
Mondjuk nem tudom, nem vagyok Amerikai:D
Amúgy gratula^^ Magát a One Directionot nem igazán szeretem, de ő normálisnak tűnik, meg szimpi is:) Örülök hogy megismerheti az apaság csodát *-* :DDD
Ilyenkor felhozom a Jégkorszak lajhárát, Sidet, aminek a Sidney, Sydney becézése. Egyébként eredetileg a férfiaknak adták többen, aztán nagyon divatba jött az amcsiknál ,hogy fiú neveket adjanak a lányoknak. Így van egy pár amerikai lány név, ami eredetileg fiúknak adtak többségben régebben.
2016. január 25. 18:48
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Lambika: kiről nem hallok 5 év múlva? Louisròl vagy a babáról? Bár igazából full mindegy mert ilyen egyszerűe nincs. Senki nem olyan hülye,hogy kitaláljon egy gyereket csak a hírverés miatt. Nyilvan felfúlják a dolgot na de akkor is...
2016. január 25. 19:55
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
Nem ertem egyesek kiert vannak ennyire kiborulva h a Sydney lany nev.Amerikaba sok olyan nev ami lanyoknak is es fiuknak is adnak.mint peldaul a Sam.lany megkulomboztetoje a Samanta.amugy attol h meg egy filmbe az volt egy csaj neve nem kell azt hinni h lany nev.akkor ennyi erovel a Pretty little liarsbol is a spencer fiu nev.szimpla logika...
2016. január 25. 20:35
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Én nem vagyok olyan biztos benne,hogy így hívják a kicsit, a neten már vagy 6 helyen, mást olvastam...de ha ez az igazi,szerintem különleges és aranyos Amerikában pedig már minden név adható lánynak és fiúnak is egyaránt...(tudom Louis brit, de Briana nem) . Gratulálok, remek apuka lesz
2016. január 25. 21:24
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline |
A Sidney Angliában kimondottan fiú név. Olyan, vagy hasonló mint az Ashley, ami csak a 20.században terjedt el női névként, de Angliában a mai napig elfogadott férfi névként is használják. De lényegében egy város név, uniszex. Paris nevet is adnak fiúknak és lányoknak is. Vagy akkor a Taylorral mi van?!
Amúgy nekünk tök mindegynek kéne lennie, mert ez nem magyar név. Úgy értem, itt van pl az Andrea, női név...olaszban hopp már férfi.
Amúgy nekünk tök mindegynek kéne lennie, mert ez nem magyar név. Úgy értem, itt van pl az Andrea, női név...olaszban hopp már férfi.
2016. január 26. 07:01
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
szép név, mégegyszer gratu
2016. január 26. 14:47
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline |
Nagyon gratulálok!!! Louis biztos nagyon jó apuka lesz!
2016. január 26. 17:51
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Nagyon szép név, bár én inkább egy kislánynak képzelném el :3
Egyébként biztos vagyok benne, hogy Louis nagyon jó apuka lesz!
Egyébként biztos vagyok benne, hogy Louis nagyon jó apuka lesz!
2016. január 26. 22:58
Szép nevet kapott a kicsi
Kicsit sajnálom őket mivel Louis szupersztár és gondolom ha majd megint lesznek turnék akkor keveset láthatja a pici az apját
Kicsit sajnálom őket mivel Louis szupersztár és gondolom ha majd megint lesznek turnék akkor keveset láthatja a pici az apját
2016. január 27. 07:27
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Arcee23 Egyetértek veled bár sokan úgy tesznek mintha ez az egész olyan boldoggá tette volna Louis-t és tervezte volna hogy teherbe ejti az egy éjszakás kalandját de maradjunk realisták melyik 20 éves srác ugrál örömébe ilyenkor, ő nem akadhat ki és mondhatja nem kérek belőle vállalnia kell a felelöséget mert híres és nem csak azért mert jó apa. Mindenki úgy tesz hogy de jó gratula milyen cukik azt viszont elfelejtik Louisnak nem ez a csaj volt a barátnője mikor összehozta a gyereket Briana csak megakarta fogni a pénzes pasit és sikerült neki mert egy életre hozzá van kötve. Nem kell szerelmi történetnek beállítani azt amikor egy csaj pénzes pait akar fogni és felcsináltatja magát a srác meg túl hülye hogy védekezzen szerencséje hogy Louis jó apa akar lenni különben évekig pereskedhetne a gyerektatrtás miatt
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.