Új kisfilmmel jelentkezett a One Direction
2016. január 27. 18:29
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ők voltak az első fiú csapat akikért nagyon odavoltam tini koromban. Velük együtt nőttem fel. Bár mára a zenei ízlésem teljesen eltérő, egy kis részem mindig is directioner marad Nagyon boldoggá tettek annak idején, és még most is végig vigyorogtam a videót. A dal egyébként nagyon tetszik Harry meg mint valami oroszlán aranyosak.
2016. január 27. 19:02
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline |
Szép emlékek.
2016. január 27. 19:15
Nagyon megható videó!
Két évvel ezelőtt directioner voltam és ha akkor azt mondják, hogy két év és vége a One Directionenek akkor nem hittem volna a fülemnek.
Annak ellenére, hogy már nem vagyok rajongójuk hiányozni fognak a fülbemászó pop balladáikkal és sok hüyeségükkel együtt
Két évvel ezelőtt directioner voltam és ha akkor azt mondják, hogy két év és vége a One Directionenek akkor nem hittem volna a fülemnek.
Annak ellenére, hogy már nem vagyok rajongójuk hiányozni fognak a fülbemászó pop balladáikkal és sok hüyeségükkel együtt
2016. január 27. 19:33
Az 1D a legjobb! Nagyon jó a zene és a klip is! Szuper! Így tovább One Direction!
2016. január 27. 21:28
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Elbőgtem magam....annyira szép lett....hihetetlen,hogy felnőttek és már 5 éve létezik ez a csoda, a One Direction. Mindent nagyon köszönök nektek srácok, hálás vagyok, hogy az életem részesei vagytok és megszépítetek minden nyomorult napot.
2016. január 29. 14:00
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline |
jajjjjj már a cím is, meg a az összefoglaló képek, és ahogy a végén elmennek,nagyon megijesztett!!!!! remélem sosem bomlik fel a banda!!!!!!!!!
de amúgy jó klip lett, hogy megváltoztak! <3
de amúgy jó klip lett, hogy megváltoztak! <3
2016. január 29. 17:57
Fura ezeket végignézni így, hogy már a kezdetektől követem őket. Örülök, hogy nem hagyták ki Zaynt sem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.