Az egykori One Direction-tag február 1-jén jelent volna meg a The Graham Norton Show-ban először azóta, hogy szólókarrierbe kezdett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik lemondta első önálló tévés szereplését
2016. január 28. 11:44
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. január 28. 17:29
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Kíváncsi vagyok...
2016. január 28. 21:26
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Remek, akkor remélem kapni fogunk még egy tizenháromezredik dalt is azokról a dolgokról, amikről az emberek nem szoktak beszélni de mégis beszélnek, mert mostanában valamiért hatalmas menőség lett olyan dolgokról beszélni, amikről senki más, így már olyan benyomása van az embernek mintha mindenki arról beszélne, vagy csak én vagyok így ezzel? Nem ez lesz az első szám a szexről. Néhány nappal ezelőtt olvastam egy szövegrészletet a refrénből, hát... mondjuk úgy hogy nem igazán értem, hogy miért kellett mindezek megvalósításáért azokat tennie amiket tett. De mindegy is, fátylat rá, nem beszélek róla többet, Justin Timberlake-et sem emlegetik már úgy mint az embert, aki otthagyta a rajongóit... :/
Na meg amikor már Zayn minden rajongója totálisan be volt gyulladva, hogy meglesz az első önálló interjúja, hirtelen visszamondja? Olyan sok minden történik mostanában, mi a fene folyik itt, begyulladt vagy mi van?! Mindegy, nem az én gondom, nem rám tartozik. A Pillow Talk holnap jön ki, mindenesetre enyhén szólva is tűkön ülök, hogy mi történt vele ez alatt a közel egy év alatt és milyen az önálló hangzás, amire már olyan sokat vártunk, arról már nem is beszélve hogy mennyire tudja majd hozni az elvárt színvonalat... kíváncsi vagyok.
Na meg amikor már Zayn minden rajongója totálisan be volt gyulladva, hogy meglesz az első önálló interjúja, hirtelen visszamondja? Olyan sok minden történik mostanában, mi a fene folyik itt, begyulladt vagy mi van?! Mindegy, nem az én gondom, nem rám tartozik. A Pillow Talk holnap jön ki, mindenesetre enyhén szólva is tűkön ülök, hogy mi történt vele ez alatt a közel egy év alatt és milyen az önálló hangzás, amire már olyan sokat vártunk, arról már nem is beszélve hogy mennyire tudja majd hozni az elvárt színvonalat... kíváncsi vagyok.
2016. január 29. 16:36
Lambika:
Hát jó,ízlések és pofonok,de nem kell azelőtt megítélni valamit,mielőtt megnézted volna
Hát jó,ízlések és pofonok,de nem kell azelőtt megítélni valamit,mielőtt megnézted volna
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.