Klippremier: Zayn – Pillowtalk
2016. február 01. 21:01
A zene nekem nagyon tetszik, viszont a klipp kevésbé.
2016. február 02. 00:00
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
a zene elmegy...a klipp tényleg furi..és az a haj zaynnek ...
jobban illett a fekete..vagy sötétbarna vagy milyen
jobban illett a fekete..vagy sötétbarna vagy milyen
2016. február 02. 00:23
funnyboysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 249350 offline |
Almaszósz66 zayn nem használlta ki a bandát csak nem ugy forgot az élletuk a szinfalak mőgőt mint ahogy mi lattuk ez csak optikai csalodas zayn nem tudta ell fogadni hogy nem ugy éllik az élletuket mint ahogy szereték volna ezért inkabb ki lépett ennyi benne a lényeg....sok ember nem tudja mi is az igazség de mar itélkeznek ezt nem birom de mind1...nekem tetszik a dal meg a klip is
2016. február 02. 16:20
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
a szám valami nagyon jó, de a klip olyan mint egy drogos látomás és hadidot szerintem nem kellett volna beletenni a klippbe...
imádom zaynt
imádom zaynt
2016. február 02. 17:46
A szám... tudom hogy sokan utálni fognak miatta de szerintem rémes. A klippel sem vagyok másképp, de ha kevesebb lenne benne Malik meg Hadid akkor elmenne. A dal egyáltalán nem jó, nincs benne semmi egyedi, a klippjét meg valami rémes Dooo It! koppintásként könyvelném el.
2016. február 02. 20:12
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Idézet (anzi7 @ 2016.02.01. 09:11)
Netti35 ha igazán utánanéznél, a One Directionnek voltak ennél sokkal de sokkal komolyabb illetve mélyebb érzelmekkel teli dalai is, szóval kérlek ne gyere a 2010-es meg 2011-es számaikkal, amikor még mindannyian (köztük Zayn is) gyerekek voltak! Szerintem a dal nem jó. Nem illik Zaynhez. (Mondjuk nyilván ezt ő tudja a legjobban, de szerintem nem) Egy szám pedig nem attól lesz jó,hogy olyan stílusú ami nekünk tetszik. Nem, lehet bármilyen stílusú, de a dallamának illeszkednie kell az énekes hangjához, rengeteg apró részletnek stimmelnie kell,hogy a dal élvezhető legyen, és én ezt nem éreztem, nem élveztem. Nem utálom Zaynt, erről szó sincs, sőt de ettől függetlenül nekem ez a szám nem tetszett, borzalmas volt (na jó egy kicsit túlzok) de legalább láthatjátok,hogy nem vagyok elfogult senkivel szemben sem.
imasurvivor pedig
http://starity.hu/magazin/55347-zayn-malik-nem-beszel-a-one-directionnel/
Ráadásul Zayn jó párszor beszólt az 1D-nek, amióta kilépett, én teljesen megértem,hogy a fiúk nem akarnak vele egy ideig szóba állni!
imasurvivor pedig
http://starity.hu/magazin/55347-zayn-malik-nem-beszel-a-one-directionnel/
Ráadásul Zayn jó párszor beszólt az 1D-nek, amióta kilépett, én teljesen megértem,hogy a fiúk nem akarnak vele egy ideig szóba állni!
Kedves Anzi7! Nem hiszem, hogy utána kéne nézek olyan dolognak, ami kiesik az érdeklődési körömből. Viszont, akarva akaratlanul láttam/hallottam egy - kettőt a mostaniak One Dierction 'slágerek' közül is. Ne haragudj meg, nekem nem az jelenti a 'komolyabb hangvételű' dalt, amiben arról énekel, négy fiú milyen lenne velük randizni titokban stb. Úgy gondolom egy komolyabb hangvételű szám ott kezdődik, ami esetleg pl. egy halálesetről, a világ gondjairól illetve két ember közötti szerelemről szól. Nem pedig arról, hogy valakik sajnáltatják magukat egy dalban, hogy milyen szörnyű az életük, mert a média miatt nincsen privát szférájuk, ezért titokban kell randizniuk és paparazzik fogadják őket mindenhol. Lehet, hogy valakinek ez komoly hatással van az életére, az enyémre speciel nem.
Zayn nyilván nem a legelgondolkodtatóbb szöveget írta meg, de érdekes valamint a zenében is van valami más, nem pedig az tipikus egy sémára épült dalocska.
2016. február 03. 06:05
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline |
Hát... a klip rossz lett... khm... finoman fogalmazva, de a dal nem annyira. Kísértetiesen hasonlít egy Justin Bieber számra és egyáltalán nem illik Zaynhez.
Semmi bajom azzal, hogy Gigi benne van a klippben, csak érdekes, mert akivel eddig ez a csajszi együtt volt, az tuti, hogy belerakta egy klippjébe. Hmm... szimpatikus volt, de kezdem azt érezni, hogy csak egy hírnévvadász. :/
Semmi bajom azzal, hogy Gigi benne van a klippben, csak érdekes, mert akivel eddig ez a csajszi együtt volt, az tuti, hogy belerakta egy klippjébe. Hmm... szimpatikus volt, de kezdem azt érezni, hogy csak egy hírnévvadász. :/
2016. február 06. 11:28
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Most döbbentem csak rá, mennyire semilyen ez a Zayn, a hangja is átlagos, már-már unalmas, hogy ilyen szót használjak. Ötvenmilliós nézettség nem kevés, dde szerintem hamar rá fogunk unni erre a srácra. A klip magában nem rossz, ötletesen lett megoldva, de bennem semilyen érzést nem keltett, egyszeri hallgatás elég is volt belőle.
Joe biztosan nem nézi jó szemmel, hogy Gigi is bekerült a klipbe.
Joe biztosan nem nézi jó szemmel, hogy Gigi is bekerült a klipbe.
2016. február 06. 18:44
Madney Katyoncéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 253723 offline |
Szeretem a számot is meg a klipet is! Tök jó! Csak úgy jobb lenne ha Zayn még az 1D-ben lenne.
2016. február 09. 12:04
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
Jobbat is hozhatott volna ki magából... :/
2016. április 07. 17:23
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline |
Zayn soha nem volt a kedvencem és nem várok töle sokat .
De ez még töle is brrrr
De ez még töle is brrrr
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.