Divattervezőnek állt Ariana Grande
2016. február 04. 20:19
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
@B.T.S.: Csak egy ok miatt lesz nagy a bevétele; mert maga Ariana drága tervezte a ruhákat. A rajongók kapkodni fogják őket, bárhogy nézzenek is ki.
2016. február 04. 21:45
Imádom Ariana stílusát, szóval nagyon örülök a dolognak.
Biztos szépek
2016. február 05. 06:44
"Moonlight1 "
Lehet igazad van..De majd kiderül akkor mikor meglátjuk a ruhákat..
Szerintem úgy is nekem lesz igazam,de ez most lényegtelen...
De ha esetleg mégsem akkor majd bocsánatot fogok kérni!!!
Amúgy olyan kis cuki vagy hogy mindig megtalálod a módját hogy belém köss..
Szánalommmm.Xd
Lehet igazad van..De majd kiderül akkor mikor meglátjuk a ruhákat..
Szerintem úgy is nekem lesz igazam,de ez most lényegtelen...
De ha esetleg mégsem akkor majd bocsánatot fogok kérni!!!
Amúgy olyan kis cuki vagy hogy mindig megtalálod a módját hogy belém köss..
2016. február 05. 06:47
"a hatalmas"
Neked is csak azt tudom mondani mint "Moonlight1"- nek
"Lehet igazad van..De majd kiderül akkor mikor meglátjuk a ruhákat.."
Forrás: http://starity.hu/magazin/59744-divattervezonek-allt-ariana-grande/#ixzz3zGmiTxGd
Neked is csak azt tudom mondani mint "Moonlight1"- nek
"Lehet igazad van..De majd kiderül akkor mikor meglátjuk a ruhákat.."
Forrás: http://starity.hu/magazin/59744-divattervezonek-allt-ariana-grande/#ixzz3zGmiTxGd
2016. február 05. 09:13
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
B.T.S
Tőlem nem kell bocsánatot kérni.
Inkább foglalkozz a koreai fiuaidal mert nekik biztos jobban menne a "divattervező " munka de meg kiis nézem belőlük amilyen hülyék .
Tőlem nem kell bocsánatot kérni.
Inkább foglalkozz a koreai fiuaidal mert nekik biztos jobban menne a "divattervező " munka de meg kiis nézem belőlük amilyen hülyék .
2016. február 05. 09:16
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
szánalmas vagy...
2016. február 05. 09:21
|
|
|
De mind 1 amíg te írsz az "Ariana -s " cikkek alá olyat ami nem tetszik en reagálok ra .
2016. február 05. 09:54
Én szeretem Ariana stílusát, szerintem a ruhái is jók lesznek, csak az a kár, hogy drágák..
2016. február 05. 12:22
|
|
|
Nem mindenki szeretheti Ariana - t meg pl: a K -pop ot es se szólok hozza a K pop os cikkekhez mert nem érdekel engem , nem szeretem a K pop ot . De te élvezed ugy hogy csináld
2016. február 05. 15:10
|
|
|
De most nem rontod el a kedvem mivel ő a nap Sztárja <333
2016. február 05. 17:54
|
|
|
2016. február 05. 17:55
|
|
|
Wyrd
Te biztos egy tuccat sz*r vagy de o nem egy tuccat
Te biztos egy tuccat sz*r vagy de o nem egy tuccat
2016. február 05. 18:01
|
|
|
B.T.S
Igen biztos tehetségesebben buzis.
Nekem ne mondjad biztos azok az igazi "férfiak " akik macskának kisminkelve pózolnak meg stb. Az Kedves "énekesnő " aki a profilod on van róla ne is beszéljünk egy vérbeli szar amit az énekel meg a hangja is.
Igen biztos tehetségesebben buzis.
Nekem ne mondjad biztos azok az igazi "férfiak " akik macskának kisminkelve pózolnak meg stb. Az Kedves "énekesnő " aki a profilod on van róla ne is beszéljünk egy vérbeli szar amit az énekel meg a hangja is.
2016. február 05. 18:20
|
|
|
De mind 1 nem fogok lesulyedni a kutya szintedre . Mint mar mondtam minden ember más ,másokat szeret stb..
Utalhatod Ariana -t a K pop is sokan utaljak .
Utalhatod Ariana -t a K pop is sokan utaljak .
2016. február 05. 18:40
Na na na
Álljunk csak meg egy szóra!!!!
Ide figyelj te súlyosan agyilag fogyatékos....Tudom hogy nem sok ész és kultúra szorult beléd amiatt nem téged hibáztatlak hanem a fogyatékos anyádat...Már bocs..Elhiszem hogy fáj az igazság erről árulkodik hogy már nem tudsz újat mutatni mindig ugyan azokat írod..Adok egy tanácsot:Mielőtt kinyitod a szádat először szedd össze a gondolataidat és csak utána pofázz...Lehet hogy SZÁMODRA buzik (ami mellesleg nem igaz)De sokkal jobb emberek mint Arianácska..Amúgy meg ha ennyire elítéled a buzikat akk.ezek szerint Arcsicska tesókáját is mert tudod ő valóban homoszexuális....Mellesleg magadat égeted be..Lehet kihúzzák a szemüket de nekik még ez is jól áll nem úgy mint a te kis sztárocskádnak a CUKI stílus ami különben marhára szarul áll neki..Ja és am ha megnézed jobban ő is kopizza a koreaiakat, haj,stílus,viselkedés...STB
Szeretnélek kijavítani aki a profilomon van arról marhára nem tudsz semmit, mert ő nem Cl hanem egy másik énekesnő szóval bukó van öregem..Látszik hogy csak beszélsz a vak világba tudatlanul..
Még így a végére lenne egy kérésem:Többet ne zaklass mert a végén még feltalállak jelenteni itt sztaritin...
Álljunk csak meg egy szóra!!!!
Ide figyelj te súlyosan agyilag fogyatékos....Tudom hogy nem sok ész és kultúra szorult beléd amiatt nem téged hibáztatlak hanem a fogyatékos anyádat...Már bocs..Elhiszem hogy fáj az igazság erről árulkodik hogy már nem tudsz újat mutatni mindig ugyan azokat írod..Adok egy tanácsot:Mielőtt kinyitod a szádat először szedd össze a gondolataidat és csak utána pofázz...Lehet hogy SZÁMODRA buzik (ami mellesleg nem igaz)De sokkal jobb emberek mint Arianácska..Amúgy meg ha ennyire elítéled a buzikat akk.ezek szerint Arcsicska tesókáját is mert tudod ő valóban homoszexuális....Mellesleg magadat égeted be..Lehet kihúzzák a szemüket de nekik még ez is jól áll nem úgy mint a te kis sztárocskádnak a CUKI stílus ami különben marhára szarul áll neki..Ja és am ha megnézed jobban ő is kopizza a koreaiakat, haj,stílus,viselkedés...STB
Szeretnélek kijavítani aki a profilomon van arról marhára nem tudsz semmit, mert ő nem Cl hanem egy másik énekesnő szóval bukó van öregem..Látszik hogy csak beszélsz a vak világba tudatlanul..
Még így a végére lenne egy kérésem:Többet ne zaklass mert a végén még feltalállak jelenteni itt sztaritin...
2016. február 05. 19:10
|
|
|
B.T.S
Es kebzeld nem ítélem el a homoszexuális embereket.Es az hogy sokkal jobb emberek az a te véleményed.
Es kebzeld nem ítélem el a homoszexuális embereket.Es az hogy sokkal jobb emberek az a te véleményed.
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: