Hatalmas megtiszteltetés, ha egy előadó új kislemeze rögtön az első helyen indít a Billboard Hot 100-as listáján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik túlszárnyalta a One Directiont
2016. február 10. 09:43
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. február 10. 09:55
Nagyon gratulálok neki..
Fantasztikus szám lett,meg is értem miért lett ekkora nagy sikere..
"Vilufanforever" - Senki nem kérte hogy szeresd meg..Nem lesz Zayn se több se kevesebb attól hogy te most leírtad ide a negatív véleményed, amire mellesleg senki sem volt kíváncsi
Fantasztikus szám lett,meg is értem miért lett ekkora nagy sikere..
"Vilufanforever" - Senki nem kérte hogy szeresd meg..Nem lesz Zayn se több se kevesebb attól hogy te most leírtad ide a negatív véleményed, amire mellesleg senki sem volt kíváncsi
2016. február 10. 10:52
B.T.S
Miért is ne írhatná le a véleményét? Elvileg erre van ez az oldal, nem csak a pozitív véleményeket lehet leírni -.-
Miért is ne írhatná le a véleményét? Elvileg erre van ez az oldal, nem csak a pozitív véleményeket lehet leírni -.-
2016. február 10. 11:05
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Hm, ahhoz képest hogy az elején azt mondta hogy úgy akar élni mint egy normális 22-23 éves srác... Mindenesetre mint azt én már ezerszer és ezerszer elmondtam, a Pillow Talk is csak azért kapott ilyen nagy figyelmet, mert az emberek mindenképpen össze akarták őt mosni a kiválásával, és hirtelen mindenki rá kezdett figyelni. Megjegyezném én is. Nem azt mondom hogy nem érdemli meg, ennél sokkal szarabb számok is értek már el első helyezéseket toplistákon - mondjuk nekem köztudottan nem tetszik a szám - viszont mindenki hajlamos összekeverni a kezdeti felkapottságot a hírnévvel, márpedig szerintem Zayn nem fog tudni úgy a felszínen maradni mint mondjuk Taylor Swift...
1 felhasználónak tetszik:
firyn
2016. február 10. 14:32
Engem a dal nem fogott meg, de gratula a sikerének.
2016. február 10. 15:09
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Gratula Zayn. Nagyon jó lett a száma nekem nagyon tetszik. Megérdemli!
2016. február 10. 16:11
Remélem,ezt nem versenynek fogja fel sem ő,sem a banda,se senki más,mert nem az.
2016. február 10. 16:39
zsofi567új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 214968 offline |
Egyáltalán nem rossz szám, de szerintem neki is éreznie kéne, hogyha nem Zayn lenne a One Direction-ből, fele ekkora se lenne a nézettsége... Ehhez képest leszólja a srácok új albumát, sértegeti őket :/ Ne csodálkozzon, ha "nem veszik fel soha a telefont".
firyn
2016. február 10. 16:45
be kell ismernem hogy a klip nem a legjobb szerintem, de a zene eléggé jó lett. *>*
2016. február 10. 17:48
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Ha nem lett volna az 1D tagja szinte senki se ismerné,meg az a száma ami szexről elég hulyeség tőle mert (hadéljek a töri tanárom szavaival) 11-13éves kislányoknak gyárt(annak) zenét ,és nem hiszem,hogy példa értékű arról énekelgetni ,hogy milyen jó.Oké,szinte már minden 10éves tudja mi az de akkor is
firyn
2016. február 10. 17:53
ibbi427 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.09. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 233100 offline |
Sztem csak azert nagya nézettség,mert mindenki kiváncsi/kiváncsi volt hogy muzsikál szoloban...
Most látják: ritka rossz:DD --- BlackVeilBrides-26 egyetértek
Most látják: ritka rossz:DD --- BlackVeilBrides-26 egyetértek
firyn
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.