Hatalmas megtiszteltetés, ha egy előadó új kislemeze rögtön az első helyen indít a Billboard Hot 100-as listáján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik túlszárnyalta a One Directiont
2016. február 10. 09:43
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. február 10. 09:55
Nagyon gratulálok neki..
Fantasztikus szám lett,meg is értem miért lett ekkora nagy sikere..
"Vilufanforever" - Senki nem kérte hogy szeresd meg..Nem lesz Zayn se több se kevesebb attól hogy te most leírtad ide a negatív véleményed, amire mellesleg senki sem volt kíváncsi
Fantasztikus szám lett,meg is értem miért lett ekkora nagy sikere..
"Vilufanforever" - Senki nem kérte hogy szeresd meg..Nem lesz Zayn se több se kevesebb attól hogy te most leírtad ide a negatív véleményed, amire mellesleg senki sem volt kíváncsi
2016. február 10. 10:52
B.T.S
Miért is ne írhatná le a véleményét? Elvileg erre van ez az oldal, nem csak a pozitív véleményeket lehet leírni -.-
Miért is ne írhatná le a véleményét? Elvileg erre van ez az oldal, nem csak a pozitív véleményeket lehet leírni -.-
2016. február 10. 11:05
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Hm, ahhoz képest hogy az elején azt mondta hogy úgy akar élni mint egy normális 22-23 éves srác... Mindenesetre mint azt én már ezerszer és ezerszer elmondtam, a Pillow Talk is csak azért kapott ilyen nagy figyelmet, mert az emberek mindenképpen össze akarták őt mosni a kiválásával, és hirtelen mindenki rá kezdett figyelni. Megjegyezném én is. Nem azt mondom hogy nem érdemli meg, ennél sokkal szarabb számok is értek már el első helyezéseket toplistákon - mondjuk nekem köztudottan nem tetszik a szám - viszont mindenki hajlamos összekeverni a kezdeti felkapottságot a hírnévvel, márpedig szerintem Zayn nem fog tudni úgy a felszínen maradni mint mondjuk Taylor Swift...
1 felhasználónak tetszik:
firyn
2016. február 10. 14:32
Engem a dal nem fogott meg, de gratula a sikerének.
2016. február 10. 15:09
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Gratula Zayn. Nagyon jó lett a száma nekem nagyon tetszik. Megérdemli!
2016. február 10. 16:11
Remélem,ezt nem versenynek fogja fel sem ő,sem a banda,se senki más,mert nem az.
2016. február 10. 16:39
zsofi567új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 214968 offline |
Egyáltalán nem rossz szám, de szerintem neki is éreznie kéne, hogyha nem Zayn lenne a One Direction-ből, fele ekkora se lenne a nézettsége... Ehhez képest leszólja a srácok új albumát, sértegeti őket :/ Ne csodálkozzon, ha "nem veszik fel soha a telefont".
firyn
2016. február 10. 16:45
be kell ismernem hogy a klip nem a legjobb szerintem, de a zene eléggé jó lett. *>*
2016. február 10. 17:48
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Ha nem lett volna az 1D tagja szinte senki se ismerné,meg az a száma ami szexről elég hulyeség tőle mert (hadéljek a töri tanárom szavaival) 11-13éves kislányoknak gyárt(annak) zenét ,és nem hiszem,hogy példa értékű arról énekelgetni ,hogy milyen jó.Oké,szinte már minden 10éves tudja mi az de akkor is
firyn
2016. február 10. 17:53
ibbi427 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.09. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 233100 offline |
Sztem csak azert nagya nézettség,mert mindenki kiváncsi/kiváncsi volt hogy muzsikál szoloban...
Most látják: ritka rossz:DD --- BlackVeilBrides-26 egyetértek
Most látják: ritka rossz:DD --- BlackVeilBrides-26 egyetértek
firyn
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.