Szeretnék én is olyan cuccot kérni, amit ha elszívok, én is jobbnak hallom a '1989'-t a 'To Pimp a Butterfly'-nál. Hiába, ez a legnagyobb presztízsű zenei díjátadó, nyilván a pénz dönt, és nem a minőség. *insert Ethan Klein-cough here*
Az Alabama Shakes-t illett volna kiemelni, 4 díjat is elvihettek, nem kis dolog.
Grammy 2016: Ők a nyertesek!
2016. február 16. 19:18
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
gratulálok Taylornak ^-^
2016. február 16. 19:21
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Abelre hihetetlenül büszke vagyok, az előadása is fantasztikus volt, szép szülinapi ajándékot kapott.
Gratulálok Justinnak és Diploéknak, meg Kendricknek fura, hogy olyanok is nyertek akiket kedvelek, nem igazán szokott ez így lenni.
2016. február 16. 20:22
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Garatu a Musenak (szinte csak ők vannak akit ismerek és szeretek is:\)
Nem értem ,hogy a BVB miért nincs rajta ,pedig amikor lehetett szavazni rajta voltak ,biztos azért nem kapták meg a díjat mert nem illetek kinézetre a poposokhoz(pedig már nem is sminkelik ki magukat)
Nem értem ,hogy a BVB miért nincs rajta ,pedig amikor lehetett szavazni rajta voltak ,biztos azért nem kapták meg a díjat mert nem illetek kinézetre a poposokhoz(pedig már nem is sminkelik ki magukat)
2016. február 17. 11:38
BlackVeilBrides-26: Egyetértek. Megint taroltak a tündi-bündi hercegnőcskék meg a nyálgépek... - tisztelet a kevés kivételnek. Nagyon szomorú, hogy csak erre van igény... -.-
2016. április 10. 10:30
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Justin elsö Grammy dija . Gratu Justin . és gratu mindenki . Taylort már megszoktam hogy mindenhol tarol de neki is gratulálok ő is megdolgozik a sok dijért és az elismerésért.
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

1 felhasználónak tetszik: