Valentin napon jelentette be Gustav Schäfer, a Tokio Hotel dobosa, hogy a felesége áldott állapotban van.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Tokio Hotel dobosa apa lesz
2016. február 16. 13:53
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok!
2016. február 16. 14:33
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Gratulálok neki!
2016. február 16. 15:17
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ügyesen titkolták.
2016. február 16. 15:28
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Gratulálok
2016. február 16. 22:36
|
|
AmaranthListing27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 254074 offline
|
Istenkém, istenkém! Gratulálok nekik, biztos egy nagyon cuki Gustav bébi lesz ^ω^
2016. február 16. 22:48
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Gratulálok nekik!! :-) Annyira meg vagyok hatódva :') Könnyek szöktek a szemembe,amikor Valentin nap felmentem facebookra és ott megláttam Bill bejegyzését,amint gratulál nekik.Elképesztő.Megkoronázta a napomat.
Nem tudom kinek ismerős az érzés,amikor látod a kedvenc bandádat felnőni.Amikor hirtelen rájuk találsz és közömbös vagy irántuk.Aztán fokozatosan egyre jobban megkedveled őket,míg nem azon kapod magad,h folyton őket hallgatod,róluk áradozol s imádod őket.Egyre mélyebbre ásol és kutatsz utánuk.Mindent tudsz róluk,a szülinapjukat várod és lélekben ott vannak veled és segít a zenéjük valamint ők maguk.Annyi mindent adhat egy zenekar és te azt mind vissza akarod adni nekik.Amikor éjszaka elkap a sírás,h nem láthatod őket és nem beszélhetsz velük.Amikor a zenéjükre ugrálsz v sírsz.Amikor az ő életükben jön egy nehéz szakasz és te piszkosul aggódsz miattuk.Amikor a hibáik ellenére is kitartasz mellettük.Amikor az életed szerves részévé vállnak.Felnőnek.Megkomolyodnak...már amennyire :-D Összeházasodnak és családot alapítanak.Csodás dolog.Remélem megtudjátok majd milyen érzés,mert egyben a legjobb dolog így szeretni valakiket és fantáziálni róluk s a legszarabb is a világon azon cívődni,h soha nem láthatod őket és csak reménykedsz. ♥ <3
Egyébként Gusti csodás apa lesz az nem kétséges.Büszke vagyok rá.Már izgatottan várom ki lesz a következő Tokio Hotel baba,de van egy olyan érzésem,h az ismét Schäfer bébi lesz
Nem tudom kinek ismerős az érzés,amikor látod a kedvenc bandádat felnőni.Amikor hirtelen rájuk találsz és közömbös vagy irántuk.Aztán fokozatosan egyre jobban megkedveled őket,míg nem azon kapod magad,h folyton őket hallgatod,róluk áradozol s imádod őket.Egyre mélyebbre ásol és kutatsz utánuk.Mindent tudsz róluk,a szülinapjukat várod és lélekben ott vannak veled és segít a zenéjük valamint ők maguk.Annyi mindent adhat egy zenekar és te azt mind vissza akarod adni nekik.Amikor éjszaka elkap a sírás,h nem láthatod őket és nem beszélhetsz velük.Amikor a zenéjükre ugrálsz v sírsz.Amikor az ő életükben jön egy nehéz szakasz és te piszkosul aggódsz miattuk.Amikor a hibáik ellenére is kitartasz mellettük.Amikor az életed szerves részévé vállnak.Felnőnek.Megkomolyodnak...már amennyire :-D Összeházasodnak és családot alapítanak.Csodás dolog.Remélem megtudjátok majd milyen érzés,mert egyben a legjobb dolog így szeretni valakiket és fantáziálni róluk s a legszarabb is a világon azon cívődni,h soha nem láthatod őket és csak reménykedsz. ♥ <3
Egyébként Gusti csodás apa lesz az nem kétséges.Büszke vagyok rá.Már izgatottan várom ki lesz a következő Tokio Hotel baba,de van egy olyan érzésem,h az ismét Schäfer bébi lesz
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

1 felhasználónak tetszik: