Az egykori One Direction-tag a The Tonight Show tegnapi adásában mutatta be legújabb szerzeményét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Zayn Malik – It's You
2016. február 19. 08:56
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. február 19. 09:33
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ez borzalmas volt :c
2016. február 19. 09:53
Jobb is, hogy kilépett az 1D-ből, nem illett a többi srác közé.
Nem jönnek be a számai, tucatzene ismét.
1D 4Ever
Nem jönnek be a számai, tucatzene ismét.
1D 4Ever
2016. február 19. 10:02
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Szerintem ez jobbra sikeredett, mint a Pillowtalk.
2016. február 19. 12:08
A Pillowtalk szerintem jobb lett, de ez sem rossz.
2016. február 19. 13:57
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
A pillow talk nagyon tetszik de ez hát...enyhén szólva nem igazán :/
2016. február 19. 15:19
Bory Esztervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 253379 offline |
Hát ez igen érdekes.
Egyrészt fura volt szólóban látni énekelni, habár megmutatta, hogy van hozzá ereje és képessège. Nem vagyok és nem is leszek Zayn rajongó, és még mindig vannak bennem szomorúság iránta, de ezen kívül őszintén megmondom, hogy ez a dal szép.
Ennyi, kimondtam... pedig még magam előtt is nehezen vallom be..
De engem kirázott a hideg a hangjától. Nagyon tehetséges ez tény, remélem tényleg bolodg is.
Egyrészt fura volt szólóban látni énekelni, habár megmutatta, hogy van hozzá ereje és képessège. Nem vagyok és nem is leszek Zayn rajongó, és még mindig vannak bennem szomorúság iránta, de ezen kívül őszintén megmondom, hogy ez a dal szép.
Ennyi, kimondtam... pedig még magam előtt is nehezen vallom be..
De engem kirázott a hideg a hangjától. Nagyon tehetséges ez tény, remélem tényleg bolodg is.
2016. február 19. 16:22
Én nagyon szeretem Zayn-t és a zenéjét, a Pillow Talk-ot egyenesen imádtam de ez.. ez szörnyű, már bocsánat. Számomra ez egy csalódás, de bízom abban, hogy a többi dal jobban elnyeri majd a tetszésemet.
2016. február 19. 19:28
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Nos... ha szabad ilyet mondanom, nekem a Pillow Talk jobban tetszett. Nem azt mondta egészen véletlenül hogy az albumon R n' B stílusú dalok fognak helyet kapni, vagy manapság ez már annak számít? Csak mert nekem arról a műfajról egészen más elképzeléseim vannak. Nem hinném hogy ez annyira slágergyanús lenne, persze csak ha engem kérdeztek. Nekem ez a szám csalódás volt, miután mindenki oda meg vissza volt Twitteren is, hogy "Jesszus Mária, szent József, milyen remekül szerepelt Zayn a The Tonight Showban!" meg hogy milyen remek az új dal! Hát... én azt mondom ízlések és pofonok, azt vallom magamról hogy szeretem a nyálas zenét, de ez valamiért túllőtt egy bizonyos határon...
2016. február 20. 07:47
Háááát az it's you c. Dal egyszerűen szörnyű.. Legalább a borítót csinálta volna meg normálisra.. De az sem sikerült...
2016. február 20. 12:22
A borítón besírtam ,de amúgy nagyon cuksi
A szám annyira nem lett jó,nekem is a Pillow Talk jobban tetszett
A szám annyira nem lett jó,nekem is a Pillow Talk jobban tetszett
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.