Starity

Folyamatos lelki terrorban tartják Louis Tomlinson kisfiának édesanyját

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 27. 16:50 #81
mangalover43
mangalover43
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 111
Azonosító: 236525
Idézet (Lambika @ 2016.02.27. 16:35)
Ki kíváncsi ezekre???

Ha nem érdekel a cikk tartalma azt kultúráltabban is ki lehet fejezni
2016. február 27. 17:10 #82
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Kincses Bogi @ 2016.02.27. 16:38)
Nem akarok hülye kérdést feltenni , mivel nem akarlak felbosszantani de kiből van eleged?

Hogy folyton erről a gyerekről cikkeznek meg a hülye anyjáról
2016. február 27. 17:15 #83
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Idézet (Lambika @ 2016.02.27. 17:10)
Hogy folyton erről a gyerekről cikkeznek meg a hülye anyjáról

Ne mond , hogy nem cuki a pici!Bevallóm az anyját én se szeretem , de akkor is
2016. február 27. 17:43 #84
Decibel
Decibel
visszatérő vendég

Státusz"..Ékszer nélkül nincs csillogás, tett, ha nincs, csak látomás.."
Hozzászólás: 424
Csatolások: 78
Azonosító: 254270
Őrület. Idióták.
2016. február 27. 17:48 #85
- törölt felhasználó -    
Édes istenem, hát ez már túlzás.
Én nem zárom ki, hogy fake,és abban se vagyok biztos,hogy valódi. Távolról sem. Mert belegondolva:egyetlenegy sztárbaba körül se volt ennyi zűrzavar és káosz.Pedig azért vannak/voltak elvakult rajongók és gyerekek. Tehát felmerül a kérdés, hogy miért? Nyilván a normális az lenne,hogy oké,megtörtént,minek is tagadni... és akik nem ismerik a körülményeket,azok ezt is gondolják. De azért vannak itt szép számmal érdekes kérdések:Louis miért vágott dühös/ingerült/erőltetett képet az összes interjún mikor a babáról kérdezték születése előtt? Miért rakosgatnak fel photoshoppolt/más képeket, amikor valódikat is lehetne? Miért nincs meg sehol pontosan, hogy mikor született meg a baba? És Harry,Liam és Niall miért néznek ki úgy,mint akik totálisan leszarják azt a dolgot,hogy akkor az egyik bandatársuknak fia született? Egyetlenegy gratuláció,semmi...ésatöbbi
Szóval ezek fényében szerintem már eléggé máshogy fest a dolog és ez a szokatlan mértékű zűrzavar is ennek köszönhető. Nekem fogalmam sincs, hogy mi van, de hogy ez egyáltalán nem szokványos és valami biztos máshogy van,mint ahogy itt tálalják, az tuti.
2016. február 27. 17:58 #86
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Kincses Bogi @ 2016.02.27. 17:15)
Ne mond , hogy nem cuki a pici!Bevallóm az anyját én se szeretem , de akkor is

nincs vele bajom de a csapból is ő folyik ezért unom, az anyja meg kifejezetten ellenszenves
2016. február 27. 18:00 #87
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (xixo daniella @ 2016.02.27. 17:48)
Édes istenem, hát ez már túlzás.
Én nem zárom ki, hogy fake,és abban se vagyok biztos,hogy valódi. Távolról sem. Mert belegondolva:egyetlenegy sztárbaba körül se volt ennyi zűrzavar és káosz.Pedig azért vannak/voltak elvakult rajongók és gyerekek. Tehát felmerül a kérdés, hogy miért? Nyilván a normális az lenne,hogy oké,megtörtént,minek is tagadni... és akik nem ismerik a körülményeket,azok ezt is gondolják. De azért vannak itt szép számmal érdekes kérdések:Louis miért vágott dühös/ingerült/erőltetett képet az összes interjún mikor a babáról kérdezték születése előtt? Miért rakosgatnak fel photoshoppolt/más képeket, amikor valódikat is lehetne? Miért nincs meg sehol pontosan, hogy mikor született meg a baba? És Harry,Liam és Niall miért néznek ki úgy,mint akik totálisan leszarják azt a dolgot,hogy akkor az egyik bandatársuknak fia született? Egyetlenegy gratuláció,semmi...ésatöbbi
Szóval ezek fényében szerintem már eléggé máshogy fest a dolog és ez a szokatlan mértékű zűrzavar is ennek köszönhető. Nekem fogalmam sincs, hogy mi van, de hogy  ez egyáltalán nem szokványos és valami biztos máshogy van,mint ahogy itt tálalják, az tuti.

Én már az elejétől fogva érzem hogy marketing az egész, a gyerek nem valószínű hogy az övé.
2016. február 27. 18:14 #88
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2098
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Állítólag nincs kézzel fogható bizonyítéka Louisnak hogy ő az apa mert nem csináltatott tesztet csak hit a csajnak.Nem tudom sajnálni a csajt nagyobb sztárok mint Louis negyed annyi tartásdíjat se fizetnek mint amennyit a csaj követel ezek után még azt se engedi ,hogy lássa a gyerekét.
2016. február 27. 18:22 #89
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Ez tényleg borzasztó hogy nem képes úgy felmenni egy közösségi oldalára sem,hogy ne kapna valamilyen gyűlölködő üzenetet a gyerekével kapcsolatban.Ha igaz,ha nem,én akkor is örülök neki,és felháborító,amit egyesek művelnek.
2016. február 27. 19:29 #90
kitty2244
kitty2244
új tag

Státusz"Nyugodj meg, attól megnyugszol"
Hozzászólás: 32
Azonosító: 248498
xixo daniella:
Idézet
Louis miért vágott dühös/ingerült/erőltetett képet az összes interjún mikor a babáról kérdezték születése előtt?

Valószínűleg azért, mert a gyerek nem volt betervezve, véletlenül jött össze, és feltehetőleg nem büszke erre. Az Ő helyében én sem akarnám, hogy a fél világ az én "hibámról" beszéljen, lenne bennem egy kis szégyenérzet, mert efféle felelőtlenséget tettem.
Idézet
Miért rakosgatnak fel photoshoppolt/más képeket, amikor valódikat is lehetne?

Szerintem ezek a képek nem photosoppoltak, de ha azok is lennének, nem számítana. Nem kötelező képeket megosztania a kisfiáról olyan embereknek, akiket nem is ismer.. Sok sztár megpróbálja a gyermekeit megóvni a publikumtól, nem is ok nélkül. Van egypár One Direction-fan, akik sokszor túlzásba esnek a rajongásukkal, és úgy érzik, joguk van mindent tudni a srácok minden egyes lépéséről, és a fiúk kötelesek ezeket elmondani. Ez viszont nem így van, nekik is szükségük van egy kis magánéletre.
Idézet
Miért nincs meg sehol pontosan, hogy mikor született meg a baba?

2016. 01. 21. Az egyik staritys cikkben már megírták.
Idézet
És Harry,Liam és Niall miért néznek ki úgy,mint akik totálisan leszarják azt a dolgot,hogy akkor az egyik bandatársuknak fia született?

Érdekli őket, viszont feltehetőleg személyesen gratuláltak neki és beszélgettek róla, hiszen egy bandában vannak, sokszor találkoznak. Felesleges lenne ezt twitteren vagy egy interjún megtenni.

Ezzel nem akartalak kioktatni, csak válaszolni szerettem volna, hiszen sokakban felmerülhettek ezek a kérdések. Én se tudok sokkal többet, mint te, és nem is akarok, pont elég annyi, amennyit meg szeretnének velünk osztani. Hiszen egy rajongónak az a fontos, hogy a kedvenceik boldogok legyenek, nem? A többi már nem annyira számít. Igaz, nem tartom magam rajongónak, nekem csak ez a véleményem. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beckie
2016. február 27. 19:36 #91
Domipetra
Domipetra
visszatérő vendég

StátuszGîl síla na lû govaded.
Hozzászólás: 198
Azonosító: 243796
Meg is értem, egy gyerek aki a felelőtlenség folytán jött össze. Egy nő aki szétszakította a csapatot. Amúgy nem vagyok nagy Directoner, de szerintem a többi még egy csapatban maradt srác eléggé leszarja hogy mi van Louissal meg a fruskájával.
2016. február 27. 19:59 #92
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Éjla100 @ 2016.02.27. 12:59)
és az mért nem zavar senkit hogy briana családja fredie nagykorúvá válásáig évente 450 000 fontot (175 500 000 forintot) követel louis-tól, ami 8,1 MILLIÓ fontot (3 159 000 000 forintot) jelent a gyerek 18. születésnapjáig ?

Nyugi, szerintem pont ő nem fog tönkremenni gyerektartás miatt.
Egyébként előttem már írták, pontosan, a kereslet alapján állapítanak meg gyerektartási összeget, mivel értelemszerűen nem lenne jogos egy ipari munkásnak meg egy orvosnak ugyanannyit fizetnie egy gyerek után.
Egy nemzetközi hírességtől szerintem ez egyáltalán nem meglepő, főleg, ha azt nézzük, hogy a hírességek kölykeinek mindenből extra jár. Ezt egy esetben maga a média adja a gyereknek marketing miatt (pl. ajándék Chanel-pelenka), a másik, hogy a sztárcsemetéknek a szülők is szép dolgokat vesznek (hát hogy néz már ki az a gyerek egy százdolláros táskával, amikor lehet neki triplannyi is?).

Illetve, némi alapja van a dolognak, egy gyereket nem csak nevelni, anyagilag tényleg el kell tartani, és itt csak a legalapvetőbb dolgokról beszélünk, pelenkáról, cumiról, fejlődési felmérésekről, bölcsi, etc.
Kezdjük ott, hogy gyereket vállalni a mai világba majdnem anyagi luxus: mire megszületik, már milliós tétel a vizsgálatokkal, meg persze maga a szülés. Speciel mondjuk ez itthoni viszonylat, és ez pont nem tervezett gyerek - ha jól olvastam - de gondolj bele, ha még lombik programos lenne a kicsi. Na az még egy szép összeg...
Ettől függetlenül a 18. éves koráig lévő irdatlan összeg a sallangokhoz képest még ebben az állapotban reális.

A cikkhez: nem követtem a dolgokat nagyon, de amit eddig leszűrtem az emberi hülyeség határtalansága. Fájdalmas.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. február 27. 20:06 #93
- törölt felhasználó -    
kitty2244:
Az időpontot úgy értettem,hogy oké, hogy itt a Starity-n volt egy cikk,a
2016. február 27. 20:12 #94
- törölt felhasználó -    
* á de béna vagyok szóval:
Volt egy cikk,amiben 21-et írtak, de én láttam 23-at is, illetve több helyen pénteket írtak, ami 22.-e...
A képek szerintem photoshoppoltak,hiszen nincs ott több tetoválás a kezén meg eleve érdekes pózban van a baba, de nem akarom senkire sem ráerőltetni ezt... engem csak zavar hogy nem látok tisztán és egy ilyen csodálatos dolognak, hogy valakinek gyereke születik( mégha sztár is) nem így kéne zajlania...
Ettől függetlenül nem akarok tényleg én sem vájkálni a magánéletükben és elég, ha vidámnak és feldobottnak látom Louist,mint pl. a Brit Awards-on smileeee.gif
2016. február 27. 20:25 #95
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (rosa82 @ 2016.02.27. 18:14)
Állítólag nincs kézzel fogható bizonyítéka Louisnak hogy ő az apa mert nem csináltatott tesztet csak hit a csajnak.Nem tudom sajnálni a csajt nagyobb sztárok mint Louis negyed annyi tartásdíjat se fizetnek mint amennyit a csaj követel ezek után még azt se engedi ,hogy lássa a gyerekét.

Ha ez igaz akkor Louis egy nagy balf*sz, amit simán kinézek ám belőle. Ekkora hülyét, hogy nem akart tesztet csináltatni, hát ha tényleg így volt, akkor le sem tudom írni Louis mekkora egy barom laugh.gif
2016. február 27. 20:25 #96
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Idézet (Lambika @ 2016.02.27. 20:25)
Ha ez igaz akkor Louis egy nagy balf*sz, amit simán kinézek ám belőle. Ekkora hülyét, hogy nem akart tesztet csináltatni, hát ha tényleg így volt, akkor le sem tudom írni Louis mekkora egy barom  laugh.gif

dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif reklamalo.gif mad.gif
2016. február 27. 22:12 #97
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Gratulálok.. Ezek aztán nagy directionerek.. Tudjátok mi a vicces? Hogy a mai világban gyereke nem lehet úgy az embernek, hogy ne hurrogják le a semmiért.
2016. február 27. 22:46 #98
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
Hozzászólás: 1026
Azonosító: 208604
De emberek, akkor most ők együtt vannak vagy nem?
(elnézést, ha elég nyers voltam, de én már tényleg nem értek semmit)
Valaki magyarázza már el nekem ezt az egész szitut....
2016. február 28. 01:49 #99
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
A hatalma 1D fanok... hány éves is a nagy többség?
Néha elgondolkodom, hogy a fanok egy része mit gondol. Hogy ha majd Ők elkezdik szidni meg fenyegetni a kedvencük barátnőjét, akkor majd szétmennek? Sajnos ez nem így megy... (családomban is vannak hasonló kapcsolatok). Sajnos a szerelem, vagy az, hogy az emberek miként éreznek egymás iránt sokkal erősebb, mint néhány hisztiző ember. Ha nem Ő az apa? Az Ő dolguk. Louis szereti a gyereket? Szeresse! Legalább ennyi öröme legyen ebbe a nyomorult világban... már látom lelki szemeim előtt, ahogy a feldühödött 1D fanok megverik, mert nem az övék/biztos nem Louis-é vagy ilyenek.
Ha valaki szeret valakit, akkor miért nem fogadja el, hogy boldog? Special, amikor megtudtam, hogy Benedict Cumberbatch (egyik kedvencem) apa lesz, akkor örültem neki, hiába nem csíptem a feleségét. Sőt, eszem ágában nem volt sértő kommentet írni nekik! Inkább gratuláltam.
Nem vagyok 1D fan, de amikor meglátom az ehhez hasonló cikkeket, örülök is, hogy nem tartozom a rajongótáborukba smileeee.gif
Természetesen mindenkinek megvan a maga véleménye, ezt tiszteletben tartom. Ez a véleményem, tartsátok ti is tiszteletben smileeee.gif
Ó, illetve, akinek nem inge, az úgysem veszi magára wink.gif
2016. február 28. 07:19 #100
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Vikikee4
Osztom a véleményed. smileeee.gif meghajolo.gif